• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadalar bakar msnz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ela

Ziyaretçi
merhabalar arkadaşlar benim bir sorunum var tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum ama psikiyatriye gitmeden nasıl çözebilirim sorunumu,sorunuma gelince aşırı heyecanlı olmam işin ilginçi hiç heyecanlanmam gereken durumlar olmadan insanlardan çekinmem kalp atışımin hızlanması mesela erkek arkadaşımın ailesiyle görüştüğümde kalbim çok çarpıyor ama bu durumum her zaman olmuyor bazen de en çok heyecan yapmam gereken durumlar da tık yok çok rahatım nedir bu durum ben çözemedim fikri olanlar paylaşsın lütfn.

panık atak olmasın sende cnm?çarpıntı panık atak rahatsızlıgında olur dıye bılıyorum ben

bilmiyorum cnm bu zamanda da panik atak olmayan yok ki gerek türkiyenin şartalarından geçim sıkıntısından vs..

bilmiyorum cnm bu zamanda da panik atak olmayan yok ki gerek türkiyenin şartalarından geçim sıkıntısından vs..

dogru söylüyosun herkesın ımkanı varsa büyük bı derdı olmadan bıle arada psıkolaga gıtmesı gerekıyo bence,insanlar artık birbirilerını dogruyolar öyle bı zamandayız ne yazıkkı..

:) her çarpıntı pa değildir.

Sizin bu konuyu aydınlığa kavuşturmanız için dr görünmeniz şart, Böylesi durumlarda (duygu durum boz.) tedaviye ne kadar erken başlarsanız , o kadar çabuk sonuç alırsınız.

Bence ihmal etmeyin.

Back
X