Arkadalar bana bir akil verin

Nkyb

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2020
230
27
18
31
Merhaba ben dun esimle misafilikteydik orda oturken sohbet ediyoduk esim birden bire dediki iyi birisi olsan ben nisanliyken bana bakarmiydi dedi ben sok oldum ve 8 yildir evliz 2 cocugumuz var orda hic birsey demedim eve gelince cok bagrdim hala yaran var kapanmiyosa git al yarani kapat dedim yok ole bisy fln dedi yeminler eti benim agzimdan cikani kulagim duymadi ayrilicam senden dedim suan napiyim sizce gitmelimiyim

Karakter yoksunu bir insanin agzindan cikacak turden laflar.
Baska da diyecek bir sey bulamiyorum.

Merhaba ben dun esimle misafilikteydik orda oturken sohbet ediyoduk esim birden bire dediki iyi birisi olsan ben nisanliyken bana bakarmiydi dedi ben sok oldum ve 8 yildir evliz 2 cocugumuz var orda hic birsey demedim eve gelince cok bagrdim hala yaran var kapanmiyosa git al yarani kapat dedim yok ole bisy fln dedi yeminler eti benim agzimdan cikani kulagim duymadi ayrilicam senden dedim suan napiyim sizce gitmelimiyim
Ne ayıp böyle söylemesi çocuğunuz olduğu için bırak git diyemiyorum ben

Napiyim sizce ayrilik gitmelimiyim ve ona ne soylemeliyim
Konusun bi karsiniza alip.
Hemen gitmek de dogru degil.
Karar verecekseniz de kesin verin.
Ama iyice ölçüp tarttiktan sonra..

Eşiniz nişanlıyken sizinle beraberdi ve sizinle evlendi hata varsa her iki tarafta da var neden kendini sütten çıkma ak kaşık ilan etmiş ? Siz de kendisine adam olsaydın başkasıyla nişanlı iken bana bakmasaydın deseymişsiniz.

Soyle anlatiyim bu nisanliydi biz ciktik sonra nişani ati arasi biraz gecti biz evlendik ve 8 yil oldu
İyi de bu durumda, asıl o iyi birisi olsa, nişanı atmadan başkasıyla ilişki yaşar mıydı diye sorarım
Bu işte bi terslik var daa inşallah çözebilen çıkar

Eşiniz nişanlıyken sizinle beraberdi ve sizinle evlendi hata varsa her iki tarafta da var neden kendini sütten çıkma ak kaşık ilan etmiş ? Siz de kendisine adam olsaydın başkasıyla nişanlı iken bana bakmasaydın deseymişsiniz.
Soyledim suanda o hep altan aliyor hakisin diyip duruyor baskada hic birsey demiyor gidicegimi soyledim ve 4 yildir hic ayrilmadim gitmicegimi dusunuyor herhalde cunku gidersem gelmicegimi biliyor ailemde duyarsa bu konuyu beni birdaha birakmaz

Öyle durduk yere olan birşey değil, adam Allah bilir ne zamandır düşünüyordu bunu. Zaman çok parlak şeyler göstermeyecek gibi. İçinize düştü artık o soğukluk. O ahı almayacaktınız. Ben git yahut gitme diyemem. Siz karar verirsiniz.

Bence siz gitmeyin kalın tencere kapak misali...siz nişanlı bir adamla çıktınız bile bile, o nişanlı adamda nişanlısını aldattı ve nişanı attı bile isteye !!!! Kimsenin ahı kimse de kalmaz lafını mutlaka duymuşsunuzdur. Aldatılan, nişanı atılan kızcağız emin olun ki sizden daha zor durumlarda kalmıştır ve sizden daha çok incinmiştir!!!!

Back
X