- 9 Ocak 2021
- 828
- 1.008
- 43
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz agir konusuyosunuzBence siz gitmeyin kalın tencere kapak misali...siz nişanlı bir adamla çıktınız bile bile, o nişanlı adamda nişanlısını aldattı ve nişanı attı bile isteye !!!! Kimsenin ahı kimse de kalmaz lafını mutlaka duymuşsunuzdur. Aldatılan, nişanı atılan kızcağız emin olun ki sizden daha zor durumlarda kalmıştır ve sizden daha çok incinmiştir!!!!
Siz cok agir konususunuz 1 kizi istememe sebepleri var beni 15 yasin beri seviyodu 2 ciside kiz cok buyuk iftira atmistiBence siz gitmeyin kalın tencere kapak misali...siz nişanlı bir adamla çıktınız bile bile, o nişanlı adamda nişanlısını aldattı ve nişanı attı bile isteye !!!! Kimsenin ahı kimse de kalmaz lafını mutlaka duymuşsunuzdur. Aldatılan, nişanı atılan kızcağız emin olun ki sizden daha zor durumlarda kalmıştır ve sizden daha çok incinmiştir!!!!
Geldim ailemin yanina ck yalvardi gitme diye kapiyi kilitledi bende camdan kactimAdam zaten pişman olmuş,hatasını anlamış. Tamm deyin,iki gün soğuk yapın. Geçin. Laf ağır ok ama özür dilemiş. Bi laf için ayrılınmaz. Evden gitmeyin,büyütmeyin.
Kendi çok iyi biri olsa nişanlıyken size bakar mıydı sorsaydınız kusura bakmayın sinirlendim ama kadın yapınca ayıp kötülük erkek yapınca sorun yok öyle mi geçicek o işleri. O lafı telafi edene kadar pas vermeyin derim hiç bi yerede gitmeyinMerhaba ben dun esimle misafilikteydik orda oturken sohbet ediyoduk esim birden bire dediki iyi birisi olsan ben nisanliyken bana bakarmiydi dedi ben sok oldum ve 8 yildir evliz 2 cocugumuz var orda hic birsey demedim eve gelince cok bagrdim hala yaran var kapanmiyosa git al yarani kapat dedim yok ole bisy fln dedi yeminler eti benim agzimdan cikani kulagim duymadi ayrilicam senden dedim suan napiyim sizce gitmelimiyim
Tesekurler aynen ama yemin ediyorum ayamin altini öptü gitme diye ben geldim ailemin yaninaKendi çok iyi biri olsa nişanlıyken size bakar mıydı sorsaydınız kusura bakmayın sinirlendim ama kadın yapınca ayıp kötülük erkek yapınca sorun yok öyle mi geçicek o işleri. O lafı telafi edene kadar pas vermeyin derim hiç bi yerede gitmeyin
Evinizi bırakmasaydınız keşke o gitseydiTesekurler aynen ama yemin ediyorum ayamin altini öptü gitme diye ben geldim ailemin yanina
Bunu ona sorsami acaba ona karsi vijdan azabi duyuyorsun diyeEvinizi bırakmasaydınız keşke o gitseydiortada bi hata var evet sebeplerini bilmem eleştirmekte kimseye düşmez bi nişan atılmış ama sebep olan kişiler eşiniz ve sizsiniz. Bu hata tek tarafa yüklenmemeli. Ve yıllar sonra bu durumu dile getirmesi çok şaşırtıcı kendi kafasında sizi böyle bi yere konumlandırmış demek ki ya da vicdanı rahat değil
Söylemez ki şu anda kaybetme korkusu var çünküBunu ona sorsami acaba ona karsi vijdan azabi duyuyorsun diye
Kapıyı kilitledi ve camdan kaçtınız. Eğlenceli bi ilişkiniz var galiba. Valla özendim.Geldim ailemin yanina ck yalvardi gitme diye kapiyi kilitledi bende camdan kactim
Siz bence sakin olun , sonrada doktora gidin.. Camdan kaçmak, ayak altını öpmek nedir ? Yaşadıklarınız eğer gerçekse çok anormal..Geldim ailemin yanina ck yalvardi gitme diye kapiyi kilitledi bende camdan kactim
Kız kime iftira attı?Siz agir konusuyosunuz
Siz cok agir konususunuz 1 kizi istememe sebepleri var beni 15 yasin beri seviyodu 2 ciside kiz cok buyuk iftira atmisti
EsimeKız kime iftira attı?
Ne dedi?
Min ediyorumki gercek neden yalan soylimkiSiz bence sakin olun , sonrada doktora gidin.. Camdan kaçmak, ayak altını öpmek nedir ? Yaşadıklarınız eğer gerçekse çok anormal..
Güzel arkadaşım, buraya yazarken herseyi net yazarsan daha iyi anlaşılırsın.. Eşim nişanlıyken biz çıkmaya başladık ve nişan attı yazdın, sebebini yazmadığın için bu tepkileri alıyorsun.. Hoş sebebi ne olursa olsun bu durumu kimse tasvip etmez . Büyük ihtimalle yaş olarak benden küçüksün, bu hayatta herseyin bir adabı vardır, önce eşin nişanlısından ayrılır, siz sonra çıkmaya başlarsınız, belki sen olmasan eşin nişanlısıyla tekrar barışacaktı, bilemeyiz ki .. Bunlarıda geçtim , eşinin ağzından çıkanlar senin hakkında ki gerçek düşünceleri, o laf öyle boş bulunup söylenecek bir laf değil, buna bir tepki vermen lazım evet ama bu evden gitmek değil!!! Geri döneceğin evden gitmen sadece senin değerini azaltır..Ye
Min ediyorumki gercek neden yalan soylimki
8 yıllık evli bir çocuk annesisiniz evden kaçarak çıkacak kadar toy değilsinizdir diye zannetmiş olabiliriz ki ev terkedecek bir sebep değil benceYe
Min ediyorumki gercek neden yalan soylimki
Daha kötü ya bu , madem sizi seviyordu 15 yaşından beri, niye gitti o kızla nişanlandı?? O kızın suçu neydi çok merak ettim.. Ayrıca camdan kaçmak nedir ya!!! Bir duruşunuz olsun, bu durum karşısında tepkinizi verecektiniz, bir daha olursa kendini kapının önünde bulacağını hissettireceksiniz, bir sürede soğuk davranacaksınız ... Ama evi terketmek kendi kuyunu kazmak gibi birsey, sen olmadan yasamak hoşuna giderse ne yapacaksın, hiç kimse vazgeçilmez değil unutma...Siz agir konusuyosunuz
Siz cok agir konususunuz 1 kizi istememe sebepleri var beni 15 yasin beri seviyodu 2 ciside kiz cok buyuk iftira atmisti