Arkadalar bana bir akil verin

Adam zaten pişman olmuş,hatasını anlamış. Tamm deyin,iki gün soğuk yapın. Geçin. Laf ağır ok ama özür dilemiş. Bi laf için ayrılınmaz. Evden gitmeyin,büyütmeyin.

Bence siz gitmeyin kalın tencere kapak misali...siz nişanlı bir adamla çıktınız bile bile, o nişanlı adamda nişanlısını aldattı ve nişanı attı bile isteye !!!! Kimsenin ahı kimse de kalmaz lafını mutlaka duymuşsunuzdur. Aldatılan, nişanı atılan kızcağız emin olun ki sizden daha zor durumlarda kalmıştır ve sizden daha çok incinmiştir!!!!
Siz agir konusuyosunuz
Bence siz gitmeyin kalın tencere kapak misali...siz nişanlı bir adamla çıktınız bile bile, o nişanlı adamda nişanlısını aldattı ve nişanı attı bile isteye !!!! Kimsenin ahı kimse de kalmaz lafını mutlaka duymuşsunuzdur. Aldatılan, nişanı atılan kızcağız emin olun ki sizden daha zor durumlarda kalmıştır ve sizden daha çok incinmiştir!!!!
Siz cok agir konususunuz 1 kizi istememe sebepleri var beni 15 yasin beri seviyodu 2 ciside kiz cok buyuk iftira atmisti

Adam zaten pişman olmuş,hatasını anlamış. Tamm deyin,iki gün soğuk yapın. Geçin. Laf ağır ok ama özür dilemiş. Bi laf için ayrılınmaz. Evden gitmeyin,büyütmeyin.
Geldim ailemin yanina ck yalvardi gitme diye kapiyi kilitledi bende camdan kactim

Merhaba ben dun esimle misafilikteydik orda oturken sohbet ediyoduk esim birden bire dediki iyi birisi olsan ben nisanliyken bana bakarmiydi dedi ben sok oldum ve 8 yildir evliz 2 cocugumuz var orda hic birsey demedim eve gelince cok bagrdim hala yaran var kapanmiyosa git al yarani kapat dedim yok ole bisy fln dedi yeminler eti benim agzimdan cikani kulagim duymadi ayrilicam senden dedim suan napiyim sizce gitmelimiyim
Kendi çok iyi biri olsa nişanlıyken size bakar mıydı sorsaydınız kusura bakmayın sinirlendim ama kadın yapınca ayıp kötülük erkek yapınca sorun yok öyle mi geçicek o işleri. O lafı telafi edene kadar pas vermeyin derim hiç bi yerede gitmeyin

Bakin hakaret edicek insan lutfen yazmasin lutfen cunku ole bir tepki veriyosunuzki sanki adam evliydi coluk cocukluydu ben aldim cogu insanlar neler yapiyo kurulu bir yuvayi bozuyo ilaki etrafinizda herkezin vardir lutfen saygisiz yorum yapmayin arti ben sadice gitsemi kalsami diye sordum

Kendi çok iyi biri olsa nişanlıyken size bakar mıydı sorsaydınız kusura bakmayın sinirlendim ama kadın yapınca ayıp kötülük erkek yapınca sorun yok öyle mi geçicek o işleri. O lafı telafi edene kadar pas vermeyin derim hiç bi yerede gitmeyin
Tesekurler aynen ama yemin ediyorum ayamin altini öptü gitme diye ben geldim ailemin yanina

Tesekurler aynen ama yemin ediyorum ayamin altini öptü gitme diye ben geldim ailemin yanina
Evinizi bırakmasaydınız keşke o gitseydi 🙄 ortada bi hata var evet sebeplerini bilmem eleştirmekte kimseye düşmez bi nişan atılmış ama sebep olan kişiler eşiniz ve sizsiniz. Bu hata tek tarafa yüklenmemeli. Ve yıllar sonra bu durumu dile getirmesi çok şaşırtıcı kendi kafasında sizi böyle bi yere konumlandırmış demek ki ya da vicdanı rahat değil

Aynen cok guzel soylediniz olabilir vijdan azabi duyabilir ona karsi

Evinizi bırakmasaydınız keşke o gitseydi 🙄 ortada bi hata var evet sebeplerini bilmem eleştirmekte kimseye düşmez bi nişan atılmış ama sebep olan kişiler eşiniz ve sizsiniz. Bu hata tek tarafa yüklenmemeli. Ve yıllar sonra bu durumu dile getirmesi çok şaşırtıcı kendi kafasında sizi böyle bi yere konumlandırmış demek ki ya da vicdanı rahat değil
Bunu ona sorsami acaba ona karsi vijdan azabi duyuyorsun diye

Siz agir konusuyosunuz

Siz cok agir konususunuz 1 kizi istememe sebepleri var beni 15 yasin beri seviyodu 2 ciside kiz cok buyuk iftira atmisti
Kız kime iftira attı?

Ye

Min ediyorumki gercek neden yalan soylimki
Güzel arkadaşım, buraya yazarken herseyi net yazarsan daha iyi anlaşılırsın.. Eşim nişanlıyken biz çıkmaya başladık ve nişan attı yazdın, sebebini yazmadığın için bu tepkileri alıyorsun.. Hoş sebebi ne olursa olsun bu durumu kimse tasvip etmez . Büyük ihtimalle yaş olarak benden küçüksün, bu hayatta herseyin bir adabı vardır, önce eşin nişanlısından ayrılır, siz sonra çıkmaya başlarsınız, belki sen olmasan eşin nişanlısıyla tekrar barışacaktı, bilemeyiz ki .. Bunlarıda geçtim , eşinin ağzından çıkanlar senin hakkında ki gerçek düşünceleri, o laf öyle boş bulunup söylenecek bir laf değil, buna bir tepki vermen lazım evet ama bu evden gitmek değil!!! Geri döneceğin evden gitmen sadece senin değerini azaltır..

Siz agir konusuyosunuz

Daha kötü ya bu , madem sizi seviyordu 15 yaşından beri, niye gitti o kızla nişanlandı?? O kızın suçu neydi çok merak ettim.. Ayrıca camdan kaçmak nedir ya!!! Bir duruşunuz olsun, bu durum karşısında tepkinizi verecektiniz, bir daha olursa kendini kapının önünde bulacağını hissettireceksiniz, bir sürede soğuk davranacaksınız ... Ama evi terketmek kendi kuyunu kazmak gibi birsey, sen olmadan yasamak hoşuna giderse ne yapacaksın, hiç kimse vazgeçilmez değil unutma...

Back
X