Arkadalar bir ift sz esirgemeyin(Allah rzas iin :(

firam

ömrüm o benim...
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
235
0
116
Kocaeli
]arkadaşlar merhaba
moralim çok ama çk bozuk lütfen sizlerden bir rahatlaıcak ufak söz duymaya çok ihtiyacım var
erkek arkadaşım askeri okulda okuyodu bugün kura çekildi ve tunceli çıktı
ben napıcam hergün yüreğim ağzımda korkuyla geçicek
haberleri izliyemicem gazeteleri okuyamıcam korkudan
Allahım yardım et
bu 2 sene nasıl geçicek kızlar çok moralim bozuk :gitme::a015:[/SIZE][/COLOR][/FONT]

canim her iste bir hayir vardir diyceksin mecbur. Allah'a emanet ediceksin arkadasini. sayili gun geciyor. bak 2 sene oncesine don. ne cabuk gecmis diyorsun dimi. bu da oyle olcak. simdiden Allah kavustursun cnm

cnm ya Allah başka dert vermesin, bol bol dua edeceksin.seninle aynı durumda olan birsürü insan var eşi oralarda görev yapan ya da asker yolu gözleyen...benim eşim de şu an asker, bu yıl doğuda öğretmen olarak görev yapacak daha neresi olduğu belli değil ama kendimi her şeye hazırladım.dua etmekten başka yapacak birşey yok..hem ömür boyu orada değil ya,içini ferah tut, sevgiline de moral ver

Canım benım eşimde ılk tuncelı cıkmıstı mezun olunca.. Allah yardımcınız olsun ama sen böle takarsan sevgılın napsın.. Ona böyle yansıtma sıkıntını...

bir tek sen değilsinki..çogu kişinin doğuya karşı bir endişesi var,o gitmese bu gitmese kim gidecek oralara..yapmayın allah aşkına...allaha emanet gider gelir inşallah..

neden tuncelıde bızım topragımız degıl mı benım abım sınırda askerlıgnı yapdı gecen sene buyuk olaylar sırasında ırak gıttı geldı ozel tım ıdı..bızımde yuregımız agızımızdaydı yanında kac arkadası sehıt olmusdu ama bız senın gıbı dert yakınıp aglamadık gruru duyduk anlımız acık dık yuruduk onlar sayesınde gece yataklarımızda huzurla uyuduk..
lütfen bu tarz dusunerek sevgılınızı uzmeyın kendısıne destek verın vereceksenı!..unutmayın kı orda askerlık yapan her yıgıt bu vatanın evladıdır..

canım allah sağsalim görevini yapmayı nasip etsin.benim babamda senelerce doğudaydı.eşim denizin dibinde.ikisi de asker.aile asker çok bizde.onlar seçti bu mesleği dimi.yapacak bir şey yok.ben de eşimi bekliyorum bak karnımda yavrum yapayalnız gurbetteyim şuan.napalım bu onların mesleği alışırsın zamanla.zordur başlarda ama alışrsın.rabbim daha kötüsünü vermesin.öle dua et sağlıklı olsunlar da.

Canım benim öncelikle bu tür şeyleri ona belli etmeden sabırla beklican başka çaresi yok bunun Allah sana sabır onada sağsağlim görevini tamamlayıp dönme gücü versin Allah ikinizin yardımcısı olsun

Allahım sağlık sıhhat versinde..gider gelir Allahın izni ile..
hepimizin eşi asker oldu kardeşi,kuzeni..
sen dualarını eksik etme..
yalnız erkek arkadaşın için değil tüm askerlerimiz için et dualarını..sonuçta onlarda insan evladı..

sana söyle bir cevap vereyim
ben de biliyorum onlar sayesinde huzurluyuz
ben de biliyorum orası da benim vatanımın bir parçası
ve ben de zamanında asker olmak istiyen biri olaraktan yeterine gurur duyuyorum zaten
benim isyanım devletin başka kısımları diyeyim artık
terörle mücadeleyi kararlılıkla yürütemiyorsa
başka ülkelerin ağzından çıkacak lafa göre hareket ediyorsa
ben buna isyan ederim !!!!
onca anaların gözü yaşlı kaldı yürekleri yandı ne oldu
1 2 günlük kahraman gibi gösterdiler şimdi
terörü yok etmek için yol haritası aldığımız kişilere bak
biz bunları sevdiklerimizi vatanımız için feda ederken
bazıları ne yapıyor
ateş düştüğü yeri yakar diye bi laf war
onca şehit ne için verildi
dtp ile görüşülsün diye mi apodan yol haritası alınsın diye mi
ben çok üzgünüm sadece rahatlatıcak laf duymaya geldim buraya turkbayragi

canım benim eşim de askerliğini hakkari de yaptı. arslanlar gibi gitti arslanlar gibi döndü. inşallah erkek arkadaşın da sağ salim dönecek. içini ferah tut, onlar bizim huzurumuz için canlarını ortaya koyuyorsa bizim de en az onlar kadar umutlu onlar kadar cesur olmamız gerekmez mi? sağlıkla gidip sağlıkla döner inşallah.

sağolasın canım
yaşayan birilerinden duymak daha iyi oluyor.
teşekkür ederim
iyiki paylaşmışım
rahatladım gerçekten bi nebze

sağolasın canım
yaşayan birilerinden duymak daha iyi oluyor.
teşekkür ederim
iyiki paylaşmışım
rahatladım gerçekten bi nebze

canım ne demek. ne zaman için sıkılsa ben de diğer arkadaşlarım da senin yanında oluruz, paylaşırız herp beraber.

inan bana sağ sağlim dönecek erkek arkadaşın sonra söz, nişan, düğün haberlerinizi alacağız inşallah. sen yeter ki güçlü ol, ona sıkıntını tereddütlerini belli etme. seni arslanlar gibi yolluyorum, arslanlar gibi döneceksin bana de. dularını eksik etme hem ondan hem diğerlerinden. onlar sayesinde huzurluyuz vatanımızda. onlara ne kadar dua etsek az.

öncelikle allah kavuştursun canım..
ama bunun için üzülme çünkü insana ne zaman ne olacağı belli olmuyor. şehrin göbğinde en güvenli yerdede olsan dağ başında ateş altında da olsan ne zaman öleceğin belli değildir.
doğuya gitti diye illa başına bir kaza gelecek anlamına gelmez bu. yanında da olsa öleceği varsa zaman mekan tanımaz bu olay.
ben hergün yarın ölecekmişim gibi yaşıyorum,kimseyi kırmıyorum, söylemek istediklerimi söylüyorum ve şuan ölsem gözüm açık gitmez (şu an sanırım aşık oluyorum ve dengemi kaybetmek üzereyim o ayrı)
o yüzden üzülme, önemli olan yanında olduğunu hissedebilmesi

sağolasın cnm .....
işte daha bugün öğrendim ondan bu tepki sanırm ama
iyiki bu konuyu açmışım sizler sayesinde mantıklı ve soğukkanlıca yaklaşabiliyorum
hepinize çok teşekkür ederim
minnettarm

Hepimiz bu telaşları yaşadık canım..
Tek yapılması gereken dua etmek,sana düşen de onu motive etmek,mutlu etmek,ferahlatmak.
Allah'ın izniyle dağdaki şerefsizler son bir yılda iyice temizlendi.
Kalbini ferah tutmaya çalış,olumlu düşün,olumlu olsun.
O bizi koruyacak,vatanı koruyacak,gururlan,elimizden gelen bu turkbayragi

gerçekten bu site grup terapisi kadar etkili :)
bir çok farklı yorum insanın ruh sağlığının dengede kalmasını sağlıyor.
herşeyin başı sabır,
ağlayacağız güleceğiz mutlu olup üzüleceğiz bunlar olmazsa insan da olamayız.
herşey bütün iyi insanların gönlündeki gibi olsun inşallah

gerçekten öyle
hiç bakmadığım açılardan bakmamı sağlıyo bu site ve sizler tabiki
1 saat içinde olaya bakış açım değişti
kafam rahatladı gönlüm hafifledi

guzel arkadasim ecel geldiyse yerin ve zamanin onemi yoktur
ne guzel vatan borcunu yapiyor
kaderdedir olmek yerin neresi oldugu bilinmez
bu aklina kotu seyler getirme
ve unutmaki olum ALLAH in emri
hepimiz olucez ona sigin
uzulme dua et ALLAH kavustursuna.s.

canım Allah hayırlısını vermiş demek ki hem yüreğin ağzında olmasın şunu unutma eğer bir insanın alnında yazılıysa onu gelir evde de bulur oturduğu yerde de alnında yazılı olmasın yeter ki sen kötü düşünme ki kendine kötüyü çekme 2 yıl çabuk geçer Allahın izniyle sen dua et ve her zaman iyi düşün ..:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…