neden tuncelıde bızım topragımız degıl mı benım abım sınırda askerlıgnı yapdı gecen sene buyuk olaylar sırasında ırak gıttı geldı ozel tım ıdı..bızımde yuregımız agızımızdaydı yanında kac arkadası sehıt olmusdu ama bız senın gıbı dert yakınıp aglamadık gruru duyduk anlımız acık dık yuruduk onlar sayesınde gece yataklarımızda huzurla uyuduk..
lütfen bu tarz dusunerek sevgılınızı uzmeyın kendısıne destek verın vereceksenı!..unutmayın kı orda askerlık yapan her yıgıt bu vatanın evladıdır..
]arkadaşlar merhaba
moralim çok ama çk bozuk lütfen sizlerden bir rahatlaıcak ufak söz duymaya çok ihtiyacım var
erkek arkadaşım askeri okulda okuyodu bugün kura çekildi ve tunceli çıktı
ben napıcam hergün yüreğim ağzımda korkuyla geçicek
haberleri izliyemicem gazeteleri okuyamıcam korkudan
Allahım yardım et
bu 2 seıl geçicek kızlar çok moralim bozuk :gitme::a015:[/SIZE][/COLOR][/FONT]
canım benim eşim de askerliğini hakkari de yaptı. arslanlar gibi gitti arslanlar gibi döndü. inşallah erkek arkadaşın da sağ salim dönecek. içini ferah tut, onlar bizim huzurumuz için canlarını ortaya koyuyorsa bizim de en az onlar kadar umutlu onlar kadar cesur olmamız gerekmez mi? sağlıkla gidip sağlıkla döner inşallah.
sağolasın canım
yaşayan birilerinden duymak daha iyi oluyor.
teşekkür ederim
iyiki paylaşmışım
rahatladım gerçekten bi nebze
öncelikle allah kavuştursun canım..
ama bunun için üzülme çünkü insana ne zaman ne olacağı belli olmuyor. şehrin göbğinde en güvenli yerdede olsan dağ başında ateş altında da olsan ne zaman öleceğin belli değildir.
doğuya gitti diye illa başına bir kaza gelecek anlamına gelmez bu. yanında da olsa öleceği varsa zaman mekan tanımaz bu olay.
ben hergün yarın ölecekmişim gibi yaşıyorum,kimseyi kırmıyorum, söylemek istediklerimi söylüyorum ve şuan ölsem gözüm açık gitmez (şu an sanırım aşık oluyorum ve dengemi kaybetmek üzereyim o ayrı)
o yüzden üzülme, önemli olan yanında olduğunu hissedebilmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?