Arkadalar bir ift sz esirgemeyin(Allah rzas iin :(

Allah sağ sağlim gidip dönmek nasip etsin
zaman çabuk geçer dua etmekten başka çaremiz yok
ben de asker yolu bekledim

hay allahım ya yorumlara bak...!neyse..:delphin:
arkadaşım sen sakın o güzel canını sıkma..hepsi allaha emanetler,allahın izni ile gider döner anlamassın bile zaman nasıl geçmiş
seni çok iyi anlıyorum,çok endişelisin haliyle,sen duanı eksik etme,gönlünü ferah tut,bizlerle paylaş sıkıntını,istersen hergün dertleşiriz,umarım tezden kavuşursun sevdiğine

cnm Allah başka dert vermesin,bak erkek arkadaşın sağlıklı seninle birlikte,anlıyorum korkunu ama aklına kötü şeyler getirme,döndüğünde çok mutlu olcaksınız inş,yıpratma kendini,hem tunceli eskisi gibi değil duyduğuma göre korkma:teselli:

hay allahım ya yorumlara bak...!neyse..:delphin:
arkadaşım sen sakın o güzel canını sıkma..hepsi allaha emanetler,allahın izni ile gider döner anlamassın bile zaman nasıl geçmiş
seni çok iyi anlıyorum,çok endişelisin haliyle,sen duanı eksik etme,gönlünü ferah tut,bizlerle paylaş sıkıntını,istersen hergün dertleşiriz,umarım tezden kavuşursun sevdiğine

çok sağol arkadasım yaa böyle laflar duymaya o kadar çok ihtiyacım var ki beni anladığını bilmen bile güzel
cnm çok sağolasın a.s.
sıkıntım sizlerin yorumlarıyla parçalara bölündü inş o parçalardan da eser kalmıcak

moralini yüksek tut ki ona da güç veresin.. senin desteğine ihtiyacı vardır zayıf olma sakın.. dualarını esirgeme. Rabbim bütün mehmetçiği korusun:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile5canım her gece korkuyla yatma allahıma emanet et benım eşimde şırnakta assubay ve bız ayrıyız seneye temmuza kadar bırleşemıcez senın yıne sevgilinmiş benım durumum daha zor eşimden ailemden uzakta çalışıyorum allahıma bol bol dua et kötü şeyler düşünme hakkınızda hayırlısı olsun

siz üzülsenizde üzülmesenizde geçecek elbet bir şekilde

önemli olan olgunluk ve sabır ile beklemek

siz olgun ve sabırlı olacaksınız ki oda sizden moral ve cesaret alsın

ona teselli edecek olanda sizsiniz

]arkadaşlar merhaba
moralim çok ama çk bozuk lütfen sizlerden bir rahatlaıcak ufak söz duymaya çok ihtiyacım var
erkek arkadaşım askeri okulda okuyodu bugün kura çekildi ve tunceli çıktı
ben napıcam hergün yüreğim ağzımda korkuyla geçicek
haberleri izliyemicem gazeteleri okuyamıcam korkudan
Allahım yardım et
bu 2 sene nasıl geçicek kızlar çok moralim bozuk :gitme::a015:[/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE

firam hayırlısı olsun sıkma canını benmde erkek ark.ağrıda askerlik yaptı dağda hemde ve oraya teröristler saldırı yapmıştı ben onu ALLAHA emanet ettim.çok şükür döndü..lütfen karamsar düşünme moral ver her daim..olur mu yerimseniben

hayatta herşey kısmet meselesi canım.umarım sağ salim kavuşursun

haklısın biraz zor olmuş bizde eşimin kardeşinin askerlik yeri çıksın diye beklerken çok korktuk...
ama birilerininde gitmesi lazım değilmi bir taraftan ben bile gitmek istiyorum askere bir taraftan ya kardeşim tanıdığım giderde bişi olursa diye ödüm kopuyor.biraz tevekkül edip her şeyimizi yaradana emanet etmemiz lazım galiba...

haklısın biraz zor olmuş bizde eşimin kardeşinin askerlik yeri çıksın diye beklerken çok korktuk...
ama birilerininde gitmesi lazım değilmi bir taraftan ben bile gitmek istiyorum askere bir taraftan ya kardeşim tanıdığım giderde bişi olursa diye ödüm kopuyor.biraz tevekkül edip her şeyimizi yaradana emanet etmemiz lazım galiba...

vayyy bee söyle bi geçmişe bakıyım dedimde konumu buldumm.2 sene gercekten de ne kdr cabuk gecmiş daha dün gibi.... cok sabrettik azmettik emek verdik ve dua ettik.sonucunda Allahıma sükür ki sağsalim döndü...:72:

Geçen sene bu zamanlar ben de aynı haldeydim.
Nasıl ağlamış, nasıl üzülmüştüm.
Eee bir de tabi belli etmemek lazım, tabi ben bunu yeterince başaramadım.
Kolay bir şey değil, onun için de değil, senin için de olmayacak.
O orada zorluğunu yaşıyor, sen burada her an bir şey olacak mı korkusuyla yaşıyorsun.
Evet orada birileri olmalı.
Evet birileri korumalı ülkeyi,
Sana bir sürü şey söyleyebilirim mantıklı ama mantıkla olmuyor.
Ona bir şey olacak düşüncesi senin de korku içinde yaşamana neden oluyor.
Yapabileceğin şey sabret, ona moral ver elinden geldikçe, dua et ..
Bir an önce geçer zaman da biter doğu görevi umarım ..

]arkadaşlar merhaba
moralim çok ama çk bozuk lütfen sizlerden bir rahatlaıcak ufak söz duymaya çok ihtiyacım var
erkek arkadaşım askeri okulda okuyodu bugün kura çekildi ve tunceli çıktı
ben napıcam hergün yüreğim ağzımda korkuyla geçicek
haberleri izliyemicem gazeteleri okuyamıcam korkudan
Allahım yardım et
bu 2 sene nasıl geçicek kızlar çok moralim bozuk :gitme::a015:[/SIZE][/COLOR][/FONT]

bunu biliyodun başlarken.. bu ihtimal vardı sen onla çıkrken.. ve sevgilin bu okulu okudugunda bi gün doğuda görev yapcagınıda bilyordu.. bence tek yapmanız gereken sabr etmek ve dua etmek..

edit: çok duygusz yazdım gibi gözüküyor ama nblm amacım o değildi:S

Son düzenleme:
Back
X