Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hay allahım ya yorumlara bak...!neyse..
arkadaşım sen sakın o güzel canını sıkma..hepsi allaha emanetler,allahın izni ile gider döner anlamassın bile zaman nasıl geçmiş
seni çok iyi anlıyorum,çok endişelisin haliyle,sen duanı eksik etme,gönlünü ferah tut,bizlerle paylaş sıkıntını,istersen hergün dertleşiriz,umarım tezden kavuşursun sevdiğine
]arkadaşlar merhaba
moralim çok ama çk bozuk lütfen sizlerden bir rahatlaıcak ufak söz duymaya çok ihtiyacım var
erkek arkadaşım askeri okulda okuyodu bugün kura çekildi ve tunceli çıktı
ben napıcam hergün yüreğim ağzımda korkuyla geçicek
haberleri izliyemicem gazeteleri okuyamıcam korkudan
Allahım yardım et
bu 2 sene nasıl geçicek kızlar çok moralim bozuk :gitme::a015:[/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE
firam hayırlısı olsun sıkma canını benmde erkek ark.ağrıda askerlik yaptı dağda hemde ve oraya teröristler saldırı yapmıştı ben onu ALLAHA emanet ettim.çok şükür döndü..lütfen karamsar düşünme moral ver her daim..olur mu yerimseniben
haklısın biraz zor olmuş bizde eşimin kardeşinin askerlik yeri çıksın diye beklerken çok korktuk...
ama birilerininde gitmesi lazım değilmi bir taraftan ben bile gitmek istiyorum askere bir taraftan ya kardeşim tanıdığım giderde bişi olursa diye ödüm kopuyor.biraz tevekkül edip her şeyimizi yaradana emanet etmemiz lazım galiba...
]arkadaşlar merhaba
moralim çok ama çk bozuk lütfen sizlerden bir rahatlaıcak ufak söz duymaya çok ihtiyacım var
erkek arkadaşım askeri okulda okuyodu bugün kura çekildi ve tunceli çıktı
ben napıcam hergün yüreğim ağzımda korkuyla geçicek
haberleri izliyemicem gazeteleri okuyamıcam korkudan
Allahım yardım et
bu 2 sene nasıl geçicek kızlar çok moralim bozuk :gitme::a015:[/SIZE][/COLOR][/FONT]