Arkadalar eim beni ok felaket dvd, yemek yiyemiyorum

Fayansci da evliymis, bosanicam seni alicam, bekle diyormuş,
Bu ailesinin yanina baska şehire gelmiş, fayansci ara ara geliyomuş gorusuyolarmis
Tövbeler tovbesi
Ya nerde duysam bu cümlelere gülerim. Yok mutlu değilim yok boşanacam . Yok zaten ayrı gibiyiz. Ama eşe gelince yalvarırlar ağlarlar . Aha bunun gibi salaklarda boşanacak der durur. Kimse yuvasını bozmaz bedava metres bulmuş takılır eder ancak. Birde konu 15 yıl önce yani daha da tövbeler tövbesi .

Konu sahibi iki Eylül'de online olmuş yani burası unutulmuyor konu sahibi bu olayın sonucu nasıl ilerledi? O oltu

abla başka insanların hayat kaoslarından neden zevk alıyorsunuz? kadın söylediğine göre 15 yaşında bir çocukken evlendirilmiş. bu konular size neden böyle çekirdek kola zevki veriyor? bir de 2009daki olayı hortlatmışsınız sırf meraktan.

Konuya bakarsan hortlatan ben değilim. Kimsenin yaşantısı bana zevk vermez 15 yaşında evlendi kızı 14 yaşında iken kocasını aldattı. Evine gelen usta diye bir adamla. Erkek yapınca burda boşan kır dök diye ahkam keserken kadın mı masum oldu şimdi. Hesaplamaya göre en kötüsü kadın bunu yaparken 30 yaşında iki çocuk annesi idi. Kendi nefsi ve uçkurları uğruna çoluk çocuğunu unutanların benim gözümde bir çöp kadar değeri yoktur. Şimdi bilip bilmediğin yorumlarda bulunmadan önce bir araştır niyet öğren . Tabi kafanın içindeki çalışıyorsa.

Hastanede doktorun hastane polisine bildirdiği vakada bir hastanın şikayetçi olmama gibi bir lüksü olmuyor maalesef. Hastane polisine yansıyan vakaların karakol kanalıyla yapılan şikayetten mevzuatta farkı var. Yine kandırıldınız.

15 yaşında evlendirilmek onun suçu değil.
30 yaşında evli üstelik anne olmuşken eve gelen fayansçıyla kırıştırmak onun suçu.Yalan ya da değil bunu yazarken,düşünürken yaşarken utanmayanları oturur çekirdek çitlerken eleştiririz .Herkes şapkasını önüne koyacak edebiyle yaşayacak,edebiyle ayrılacak.Evlatlarına örnek insan olacak.Duyar kasmanın manası yok.....

Ağzın bal yesin. Hepimiz insanın duygularımız var kimseye haz duymayız . Ama gidişat felaket iken merhamet duygusu ortada kalmıyor. Hele iki tane kız evlat annesi isen kızlarının kötü arkadaş gidişatı kötü diye dert yanarken gidip onlara böyle örnek olamazsın. Sen annesin ya . Anne baba evlatlarına ilk izlenimi verendir. Zoruma giden diğer kadını yuvasını hiç mi düşünmedin de boşan dedin adama. Kadın kadının düşmanıdır sözünün örneği resmen. O utanmamış yaptığından bizim utanılacak hiç birşeyimiz yoktur valla.

Edepsize edepsiz ,ahlaksızca ahlaksız,hırsıza hırsız demezsek.....ayyy!! onunda bir kalbi var anlayışlı olmak lazım kınamayın yazıkkkk zırvalıklarını söyler durursak.Bunlar bitmez hatta çoğalır.Utanması yoksa insanın herşeyi yapar.

niye şimdi durduk yere bana hakaret ediyorsunuz ki Tüm gün Müge anlıda oturup "aaaaa, oooo, yuuuhh, çüüşş" tepkileri veren kadınlardan bir farkınız yok gerçekten. Ben bu konuları yüzyıllardır araştırmış üstüne birikim koymuş bilim yapan hatırlı yüzlerce insanın fikriyle eğitim aldım şu an da aynı bölümden yüksek lisans yapıyorum benden daha tutarlı ve kapsamlı bakabileceğinizi zannetmiyorum.
2009 yılında kalmış bir daha üstüne hiçbir konuşma olmamış bir konuyu tekrar birçok insanın okumasına sunarak belki çoktan tövbe etmiş zaten edebiyle oturan bir kişiyi rahatsız ediyorsunuz nereden bilginiz var konu sahibinin kişisel gelişimine dair? Vakti zamanında eleştiren eleştirmiş, yeren yermiş kötülüğü tekrar tekrar gündeme getirerek yayılmasının önünü aldığınızı mı sanıyorsunuz? Aksine yayıyorsunuz. literatürde buna dair binlerce sosyolojik çalışma var okumak isterseniz sizinle makaleleri paylaşabilirim ama tabii çekirdek kola daha konforlu olur sizin için muhtemelen :)

Canım benim sen çok bilgilisin biz sana yetemeyiz. Haklısın ...

Çekirdek alırım ama cola çok zararlı canım almayım , sana da tavsiye etmem.....Siz bu olayı neden bu kadar içselleştirip savunma gereği duydunuz? Kadın iyi kötü herşeyi yaşamış gelip bu platformda anlatmış.40 yıl geçse de sonradan gelip okuyan kim olursa olsun okuduğunu eleştirir yargılar,kimi öğüt verir kimi kendi yerine koyar buna siz karışamazsınız bir yerden sonra o burada yazarak hepsini baştan kabul etmiştir.Doğru ya da yanlış belki de bizimle eğlendi böyle bir olay bile yok tamamen hayal gücü arada girip yorumları okuyup dalga geçiyor bilemeyiz.Biz yanlışa yanlış doğruya doğru demediğimiz için katile katil demediğimiz ağzımızın içinde evirip çevirip yumuşattığımız için toplum bir yerde sınırlarını değerlerini kaybetti.O yüzden gündüz kuşakları aldatan aldatana, kimsede ben ne yapıyorum demiyor.....

tamamdırr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…