Arkadalar eim beni ok felaket dvd, yemek yiyemiyorum

ya psikolojide bi dal vardı.
dayağı kendine hak gören kadınlarla ilgili.
yani hem haksızlığa uğradığını düşünüyor üzülüyor hem de diyor ki bi yandan,ama bende hatalıydım ondan dayak yedim diye düşünüp kendini avutuyor.
magiclove yazmış kadının kendine ait evide varmış ailesi de varmış.
hani bunlar olmasa diyecektim ki,sığınacak bir yeri yok
öncelikle psikolojik yardım al bence,terapi gör.çünkü sen mantıklı düşünemez haldesin şu an travmadasın.kolay değil.benimde babam olacak adam çenemi kırmıştı 3 gün yemek yiyememiştim.
neden mi kırmış: o konuşurken suratına bakmıyorum önüme bakıyorum diye,asilik yapıyorum diye.
hala az büyük lokma atsam ağzıma çenemden takkk takk sesler GELıRR!!!
şimdi ömür billah görüşmüyorum onunla.çünkü bir kere daha yeltenmişti dövmeye,morluklarım geçti ama içimde öfke nefret asla geçmeyecek!bak ben öz babamı sildim.sen kanından bile olmayan adamla NASIL yaşarsın böyle....?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eve hiç almayacaktın eşini..sürünsün dışarıda..
Rapor alıp ne yaptın ki..Şikayetçi olmadıysan rapor ne işe yarar..
Eşyalarını apartmanın önüne koyup sepetleseydin..
Neyse olan olmuş..İnşallah aynı şeyleri yaşamazsın..

eski konularınıza baktımda daha önce aldatılmışsınız boşanayım mı diye sormuşsunuz. aldatmada bunu soran bu dayağa katlanmaz diye düşünüyorum.

yapacak bişey yok çeneni o hale getirmiş hala yanındasın dayak yemeye devam edeceksin...baksana ilk değilmiş.gözünü aç artık bence bi dur de

ne denir arkadaşlar ne denir....yazık acıyorumm kızma bana ama acıyorum bu kadar çaresiz değil bu kadar acınacak durumda değil türk kadını...yazık..herkezin kişiliği farklıdır demekki hazmedebilecek arkadaş..ama şuna eminim dayağın arkası gelecek daha kötüsü olmaması için dua edin siz bence....

malesef günümüzde bırakın eşlerini,sevgililerini bile döven erkekler var.ne denilebilir ki,böyle gelmiş malesef böyle gidecek.sakın bana Türk erkeklerinden dert yanmayın,bütün zayıf karakterli,ahmak erkeklerde var bu şiddet.
size ilk vurduğunda tepkinizi gösterecektiniz.şimdi ne yaparsanız yapın o bu huyundan asla vazgeçmeyecektir.
hakkınızda hayırlısı olsun.

selam arkadaşlar şuan çok kötüyüm lafa nerden başlıyacagımı bilemiyorum eşim internetten sohbet alemdeki kadınlarlarla konuştugunu ve ayrıca msn de görüşüyorlarmış tesadüfen msn adresine şifre girdim açıldı bir sürü kadın isimleri var 2 kızım var ben bunu kabullenemem ne yapmam lazım hemen boşanma davasımı açıyım onu evdenmi kovuyum neyapayım arkadaşlar yardım edin çok kötüyüm zaten panik atak hastasıyım

bu diğer konunuz.
bu psikopat sizi aldatmışta.
hem şiddet hem aldatma ve siz affediyorsunuz. ne diyeyim,size
pessssss..........

diğer konuunzda internetten sizi aldatan eşinizi boşayımmı diye soruyorsunuz da çeneniz kırılınca evde sakin sakin oturuyormusunuz ki anlamadım ben çelişkiyi.

Alinma kardesim, ama ceneni kiracak kadar dayak yedigin adamdan sen sikayetci olmadiktan sonra, buraya konu acmissin acmamissin fark etmez ki. Istersen 10 konu daha ac, bu adama cezasini vermedikten sonra o adam seni daha cok yer.

Allah kimsenin basina vermesin.

ne günlere kaldık yarabbim allah ıslah etsin eşini ne diyelim. ben normalde sigara içimem ama sinirlendiğim üzgün olduğum günlerde eşim hemen sigara verir iç rahatla biraz diye. offff bazı erkekleri anlamak mümkün değil.

2 kız çocuk babası..yuh yani..ne mide var adamda...her türlü çirkinlik onda...allah kımseye yaşatmasın..

Valla eğer arkanızda duran insanlar varsa hayat şartlarınız müsaitse hiç durmayın boşanın..
Direk boşanın diyen arkdşlara içimden kızmştm bilmeden söylüyorlar diye fakat şuan bilerek onları söyledikleri hereşye sonuna kdar katılıyorum çocuklarınızı düşünüyorsanız yapmanız gereken tercih bu değildi bence ama siz kararınızı vermişsiniz Allah utandırmasın inşallah düzelir ne diyim..

rapor almakla en aklıllı ısı yapmıssın cunku sen sıkayetını alsanda devlet affetmıycek sakın bu konuıda gerı adım atma sakın benım esımde ole bır hataya dusmustu raporumu aldım ama cok basıttı senınkı cene kırmak yahu rapor gunune gore degısır cezası ama sakın affetme cezasını ceksın ınan bır daha bole bır sey yapmıyacaktır sakın gerı adım atma bak ılk de degılmıs ıkı tane evlat vermısın ben bu erkek mılletını anlamıyom ya kendılerını ne sanılıyolar ya bır kadın ıcın o raporu alırken bıle ne kadar onurun kırılıyo cok ıyı bılırım

bak kardeşim gerçekten çok üzüldüm kendim yaşamış gibi oldum ama seni bu adama bağlayan hiçbirşey yok. Evin var ailen sahip çıkıyor ama sen kocanı almakla aileni de elinin tersiyle itmiş gibi oldun ama bir daha bu olay tekrarladığında ki tekrarlayacak çünkü huylu huyundan vazgeçmez, o zaman ailene ne cevap vereceksin. Çocukların bir babanın zulmünü göreceğine ve piskolojiler bozulacağına tek bir insanın tam sevgisiyle şiddete şahit olmadan büyürler daha iyi. Karar verdiğinde herşey için geç olabilir. Bak benimde annemle babam anlaşamadıkları için boşandı ve annemin evi de yoktu. Anneannem dedem köyde yaşıyordu. ıstanbul'da kaldı o yaştan sonra işe girdi, bizi büyüttü çok zorluklar çektik ama hep sevgi oldu evimizde.. Şimdi ben evlendin kardeşim askere gitti geldi işinin başında.. Eşim bana şakayla bile vursa acımasa da acıdı diyorum onu bile yapmasın diye ve hemen özür diler, öper.. Böyle olmalıdır. Her an yine olacak mı korkusuyla nasıl yaşayacaksınız. En mühimi sevginizin kalmadığı biriyle ki ben inanmıyorum sevginizin bittiğine, nasıl aynı yatağı ve ortamı paylaşıyor bir sofraya oturabiliyorsunuz..

bir insanla evli olduna emin misin ? hemen kaç uzaklaş ailen falan vardır yakınalrda eminim böylelerine çocuk yapmak bile suç aman allahım asabım çok fena bozuldu

Nasıl bu kadar ileri gidebiliyor? İlk dayağı değil diyorsunuz ilk olduğunda tepkinizi koymadınız mı? Çekmediniz mi restiiii..Eğer en başından beri güçlü olsaydınız karşısında belki bukadar ileri gitmezdi...Kim oluyorki bu adam sana bunları yapıyor..
Senin sigara içmeni istememesine karşılık dayak ha!! Ne düşünme ne düşünme seniii...
Hiç sanmıyorum sizi biraz olsun düşünseydi bu kadar aciz olmazki sanırım..
Tüm bu olanlar karşısında susacak mısınız? Aileniz durumu biliyor mu? Sahip çıkacaklardır eminim kızlarına..Bence kabullenmemelisiniz! Biraz geç olmuş olabilir ama daha fazla susmanız sinirlerinizin iyice yıpranmasına çocuklarınıza bakamayacak hale gelmenize neden olabilir..O zaman kim sahip çıkacak psikopat bir babanın eline mi bırakacaksınız..Önce kendinizi ve çocuklarınızı düşünün..Ve lütfen yapılması gerekenin en iyisini yapın..

yazacaklarım sertse lütfen bağışlayın ama ben de bu durumu bizzat yaşamış bir insan olarak kararınıza şiddetle karşı çıkıyorum.annem babamdan dayak yedikçe keşke boşansalar derdim çocukluğum boyunca.ve bu kötü psikolojiyi hala üzerimden atamadım.kendi evliliğimde bile zaman zaman çocukluğumun kötü etkileriyle eşime haksızlık ediyorum.bahsettiğiniz gibi çocuklarımın hatrına tamam dedim düşüncesi bana göre çok saçma.çünkü bu çocuklartın hayatını karartmaktan başka birşeye yaramıyor.hele ki aileniz de size sahip çıkıyorsa neden kendinize ve çocuklarınıza bu ıstırabı çektirmeye devam ediyorsunuz.bunca anlattıklarınızdan ve burdaki tüm bayanların ortak yorumu karşısında siz tam tersi bir kararı uyguluyorsanız buraya boşuna konu açmışsınız.dicek bişey yok Allah Yardımcınız Olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…