arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

kizlar dün biz bide konustuk burda ovulationtestleri de hamileligi de gösterebilir yumurtlama dan sonra... bende dün negativ ti :sinifsinif: ama adetim de bugün gelmedi... bugün günümdü... bakalim ama daha gün bitmedi :-(((

benimde dün günümdü gelmedi merakımdan dayanamayıp test yaptım negatif çıktı.ama hafta sonuna kadar yolu var bakalım belki gecikecek 1-2 gün

insallah öyledir canım bak bu bana bi umut oldu. insallah dediğin gibi olur. ama simdi yumurtlama günümü nasıl hesaplıcam ben? bugün 6.günüm hala yok reglim.

benimde dün günümdü gelmedi merakımdan dayanamayıp test yaptım negatif çıktı.ama hafta sonuna kadar yolu var bakalım belki gecikecek 1-2 gün

valla canım seni üzmek istemem ama benmde adetim gecikmeye basladığı andan itibaren hergün test yaptım hep negatifti. en son kan tahlilinde de olmadığı ortaya çıkınca anladımki idrar testleri de doğruyu biliyor. çünkü benm komsumun günü 1 gün geçti hemen pozitifi gördü. artk adetim geciksede pozitifi görmeden umutlanmıcam:1no2:

selam kıslarrr
Adete son 5 gün ama ben bu a hamiş olduğumu hissediyorum..akıntım var gün içinde bulantım var ama kusacak kadar değil yorgunluk halsizlik göğüslerim 11 gün önceden acımaya başladıı kasığımda sürekli bi ağrı bide dolgunluk hissediyorum..eşimde rüyasında civciv görmüş yumurtadan kendi çıkarmışş baktım bebek diyoo :) tesadüfmü bilmiyorm ama hayırlısını nasip etsinnn Bu sefer oldumu sizce kıslarrrr
Tabi ben bunları belirti olarak yazdım ama adet belirtiside olabilir..

kızlar merhabaaa..sizi hep takip ettim ve benide kabul edersiniz aranıza die şimdi yazayım dedim.olur dimi gelebilirim dimi... :kedi:

kızlar benim sat 1 haziran.17 snde oldu bişiler.ay sonu en geç bekliyorum adetimi.ammaaa 2 gündür önce soldan başlayan bi kasık ağrısı.şimdide sağa geçti sancı.bazen ikiside ağrıyo.belim,sırtm ve bacaklarım ağrıyo.bazende karın boşluklarım.

gögüslerimde bişi yok henüz.yarın daha belli olur.idrarım normalden birazcık koyu.

bende bekliyorum yani kızlar.ben martta bi düşük yaptım biraz deneyimliyim yani belirtiler konusunda ama belli de olmaz.gene sizde yorum yapın.kafam karıştı.test yapmıcam gecikmeyi beklicem bu kez..

hosgeldin aramıza canım. valla bende bu ay bütün belirtileri yasadım aynı yazdığın gibi kasık ağrısı, bel ağrısı.. ama kan testi yaptırdım sonuç negatif. işin garip tarafı hala adet olmadım. o yüzden şimdi ne desem yalan. bazen insan psikolojik hissediyor galiba belirtileri. en azından benim öyleymis. gününün geçmesini beklemen en iyisi. insallah allah gönlündekini verir canım

hoşbulduk canım..benim bu belirtiler salıdan beri var.adet sancım hiç bu kadar erken başlamazdı benim.birde diğer hamileliğimde olduğu gibi hani bacaklarımın başladığı yer olan kasıklarım ağrıyo.yumurtalıklarımın bulunduğu karın bölgemde dahil.bide dün göğüs uçlarımda kaşıntı başladı.salı - çarşamba gelmezse eczaneden alıp yapıcam test...

merhaba güzelim..inşallah hamilesindir..ay bitmeden sen sevindir bizi..kaydirigubbakcemile5:1hug:

evet canım yaa...şimdide karnım kaşınmaya başladı allahım yarabbimmm.....

geçen hamileliğimde böle olmuştu yolmuşum karnımı kaşırken..

ama düşürdüm o ayrı mafoldumben

şimdi bunlar psikolojikmiiiiiii, değilmiiiiiiiiiiiiii çözemedim sanıyorum kiimsede kırmızıları görmeden çözemio..

son 2 gün takvime göre ama kendime salı çarşambaya kadar zman verdim.ben burda olucam ve hep size yazıcamm :enbuyukkk:

kızlar bugün benim günüm ama hiç gelen giden yok ama dünb akşam kasıklarıma iğne saplanır gibi oldu karnımdada şişlik var sanırım geliyor benim davetsiz misafir kızlar bu ay da mı olmadı yasenağlama

canım o belirtilerden bende de var ama malesef hep kırmızı kart görüyoruz ya umarım bu ay senin olur bişeyler bende umut yok gibi 2-3gün önce kahverengi lekelenmeler oldu ama günde 1 kere oldu ama şimdi tık yok bakalım bu heralde maça hazırlık çalışmaları gibi geliyor bana rabbim herkese bebişini en kısa zamanda göstersin kızlar:Saruboceq:

bu ay clear blue digital ovulasyon testi kullandım o yüzden umudum diğer aylara göre daha yüksek..

sadece bel ağrısı ve karın ağrısı oluyor zaman zaman ama belkide psikolojiktir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…