- 30 Mart 2009
- 3.314
- 1
- 156
- Konu Sahibi gullerdiyari
-
canım evın cok guzel valla hele mutfak dolaplarının fazlalıgı cok ıyı valla benım dolaplar ufak neyı nereye sokacagımı sasırıyom bazzen valla ama allah bizede nasıp eder inşallah buyuk bi ev malum kiracıyız.....
banyolar süper valla cok ferah hele o balkonda bi köpüklü kahveni içmeye gelmeyı cok isterdim kahve ve balkon oldumu degmeyın benım keyfime ....
allah sağlıkla huzurla eşin ve cocuklarınla oturmayı nasip etsin inşallah canım ......
insallah canim eger yolum oralara düserse neden olmasin
söylemen yeterli eger senin yolun da buralara düserse
bende mutlaka beklerim seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Tek kelimeyle çok şeker bir ev...ilk defa saunalı bir ev gördüm bu arada...banyolara ,balkona ve mutfağına özellikle bayıldım...heryer tertemiz aydınlık ve pırıl pırıl...vede bahçeli ...daha ne isterki insan...Rabbim ağzınızın tadını bozmasın güzel günlerde oturun inşallah....
eviniz güzelmiş,güle güle sağlıkla oturun eşiniz ve çocuklarınızla mutluluklar....
çok güzel canım allah huzurlu mutlu güle güle oturmak nasip etsin inşallahopuyorumnanaktan
evin güzelmiş canım güle güle otur..
yenievin hayırlı olsun canım...evin çok güzel olmuş her yer özenilerek titizlikle tasarlanmış zemuszemus
tertemiz cıvıl cıvıl ....
sauna olmasıda ayrı bir güzellik katmış bu arada saunayı ilk kez ev de görenlerden biri de benim..:teytey:
allah ağız tadıyla ailenle beraber mutlu huzurlu günlerde bir ömür boyu oturmak nasib etsin.
harıka bır ev yaaa balkona bayıldım mutlulukla yasayın a.s.
gzl ev doğrusu sahibine bağışlasın tanrı...
slm hiç kimse yok ya
Ayyyyyyyyyyyyyyyyy hemşom sımsıcak,huzur dolu evini paylaşmış bizimle çokkkkkk sevindim ve de çokkkk beğendim.Sağlığınız,mutluluğunuz ve de huzurunuz daim olsun cnm benim.
Güllerdiyari,canim evini daha ilk defa gördüm.Maasallah ne kadar büyük evin varmis.Hele banyolarin.Allah banada nasip etsin.Büyük ev hastasiyim.Benimki su an minicik teeeeee...
Güle güle otur canim.Agiz tadiyla insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?