Arkadalarm buyurun, buras da benim evim

AsO__;7954661]gülüümm,daha yeni gördüm,nası görmedim daha önce burayı:mymeka:
pırıl pırıl missler gibi,tertemiz ferah bir ev..gözlemlerimi yapıyım şimdi:
sauna muhteşem bi fkir:lepi:
mutfağına bayıldımzemuszemusne yemekler yapılır orda:jeyyar:
banyo süper:lepi:
balkon çok ferahzemuszemus
tatlı kızının odasıda çok ama çok güzel..salon sade ve şık döşenmiş,fazlalık göz yoran eşyalar yok,iç açıcı bi evin var kısaca ablacım,allah ağız tadi ile oturmak nasip etsin:nazar::nazar:Şeniz[/QUOTE]

::kedi:kedi:aman asocum negüzel seyler yazmissin böyle:kedi:
saunayi kocisim istedi incim gecen geldiginde bir güzel keyif yaptik sonrada balkon sefasizemuszemus
valla nasip olursa sende gel birgün incimide cagiririz oohzemuszemus
kizimin odasida Türk mali ama buradan aldik tr den gelmis cilekyerimseniben
rabbim herkese daha güzellerini nasip etsin insallah:Saruboceq:
opuyorumnanaktancanim benim cok cok tesekkür ederimopuyorumnanaktan

çok güzel eviniz Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
sauna bilem var ne hoşş
ayrıca bayılırım yurt dışındaki yolun kenarında sıra sıra 2 katlı evlere tam istediğim gibi

Güle güle otur canım benim misler gibi evin.kaydirigubbakcemile3

Sen şu saunanın derecesini ayarla ben hemen geliyorum kaydirigubbakcemile4

opuyorumnanaktantamam canim aciyorum saunayi bak hemen gel bekliyorumŞeniz
opuyorumnanaktancanim cok tesekkür ederimopuyorumnanaktan

çok güzel eviniz Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
sauna bilem var ne hoşş
ayrıca bayılırım yurt dışındaki yolun kenarında sıra sıra 2 katlı evlere tam istediğim gibi
Şenizamin canimrabbim cümlemize agiz tadi saglik huzur versin:Saruboceq:
opuyorumnanaktancok tsekkür ederim canimopuyorumnanaktan

arkadaslr ilk sayfada gödügünüz gibi küvetin etrafi böyleydi ama biz yaptirirke bu renk cacagini düsünmemistik...
icimize sinmedi bu yaptirdik bu daha cok hosumuza gitti daha güzel uyum sagladi banyoya sanirimzemuszemus
sizce nasi olmusfisfisfis
eski hali...

yeni hali..

Son düzenleme:
kesinlikle doğru bi karar olmuş canım,harika bi seçim tek kelime ile:lepi:
ayrıca içten teklifin için çok t.ederim,yürekten söylediğini biliyorum,dünya küçük biliyosunyerimsenibenallah belki nasip eder tanışmayıopuyorumnanaktansaol bitanemŞeniz

kesinlikle doğru bi karar olmuş canım,harika bi seçim tek kelime ile:lepi:
ayrıca içten teklifin için çok t.ederim,yürekten söylediğini biliyorum,dünya küçük biliyosunyerimsenibenallah belki nasip eder tanışmayıopuyorumnanaktansaol bitanemŞeniz

begendigine sevindim canimopuyorumnanaktan
tabiki canim neden olmasin belki birgün tatile gelirsin yada balayina dimi amayerimsenibeninsallah canim dedigin gibi dünya kücük hersey nasip kismetopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ohhh ne güzelmişş geniş genişş evinn.özellikle banyoların ve mufagın hoşuma gitti canımm benim huzurla oturunn inşallahh

evınde ıyı gunlerde gule gule gule otur o balkona bıttım bıttım ben bakınca ınsanın ıcı acılıyo bıyandanda acıyo nıye benım guzel ulkemın sokakları caddelerı evlerı boyle degıl dıye nasıl temız o sokaklar oyle sankı makette hıc kırlenmemıs gıbı ıyı gunlerde agız tadıyla oturun....

ew çok güsel eşşyalarında öyle canm:) bütün ewi kendin temizlemiosundur dimi:) çok zor olsa gerek:)

canim cok tesekkür ederim begenmen beni cok mutlu ettiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yok canim kenim temizliyorum nerdeee evin parasini zor ödüyorum saten:delphin:

Back
X