ya şu şekilde oldu 3 değil 4 kişiydik o çocuğu tanıştıracak kız arkadaşım vardı. ben bi de onların tanımadığı kendi arkadaşımı aldım gittim. tanıştıran arkadaş diyo ki bi daha sana birini bulursam da gene arkadaşını alır gelirsen gebertirim seni.
yani tanıştırcak kişinin dışında başka birini götürmek kötü fikir mi?
gelecekte böyle bi durumla karşılaşacak olursam diye soruyorum. ben beceremiyorum bu işleri hep batırıyorum zaten.
ilk tanışmaya giderken tanıştırcak kişi dışında bi arkadaşımı götürmem sizce doğru mu
evlilik için arkadaşım bi arkadaşıyla tanıştırmak istedı tamam dedim ben de başka bi kız arkadaşımı aldım gittim. O çocukla ortak arkadaşımız ben onların tanımadığı benim kız arkadaşım ve çocuk vardı.
çocuk benim arkadaşımı görünce bozuldu. benim getirdiğim arkadaş ona neelisinişz aileniz nerde filan sordu o da saadece cvp verdi bana filan bişey sormadı. ben de konuşaamdım o bana bişe demeyince. ben de olmaz dedim benle konuşmadı bu. bizi tanıştıran arkadaş da beni fırçaladı bi güzel sen niye arkadaşını getiriyosun çocuğa sorular sorup duruyo rahatsız oldu dedi. çocuk demiş ki ben kendim konuşamadığım için arkadaşımı öğretmiş getirmişim o sorsun diye . ben ne biliyim böyle düşüneceğini.
arkadaşım haklı olabilir diye çocukla bi kere başbaşa konuşuyum dedim ama arkadaşım dan da ses yok. msj çektim noldu çocuk benle konuşmak istemmiyo mu diye cvp yazmadı napsam ki ben bi akıl verin üfff
adam bahane bulmuş bencede.
arkadaşın muhabbet açmaya çalışmış adam oralı bile olmamış.
zaten niyeti yokmuş anladığım kadarıyla bahne yaratmış; yok arkadaşı, yok soru sordu falan diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?