Arkadam bi ocukla tantrd

sanat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
589
3
96
Diğer
evlilik için arkadaşım bi arkadaşıyla tanıştırmak istedİ tamam dedim ben de başka bi kız arkadaşımı aldım gittim. O çocukla ortak arkadaşımız ben onların tanımadığı benim kız arkadaşım ve çocuk vardı.
çocuk benim arkadaşımı görünce bozuldu. benim getirdiğim arkadaş ona neelisinişz aileniz nerde filan sordu o da saadece cvp verdi bana filan bişey sormadı. ben de konuşaamdım o bana bişe demeyince. ben de olmaz dedim benle konuşmadı bu. bizi tanıştıran arkadaş da beni fırçaladı bi güzel sen niye arkadaşını getiriyosun çocuğa sorular sorup duruyo rahatsız oldu dedi. çocuk demiş ki ben kendim konuşamadığım için arkadaşımı öğretmiş getirmişim o sorsun diye . ben ne biliyim böyle düşüneceğini.

arkadaşım haklı olabilir diye çocukla bi kere başbaşa konuşuyum dedim ama arkadaşım dan da ses yok. msj çektim noldu çocuk benle konuşmak istemmiyo mu diye cvp yazmadı napsam ki ben bi akıl verin üfff

Son düzenleme:
tek gtseydın keske neyse bekle usteleme onlardan ses gelsın
çekınmıs demekkı arkadasının yannda konusmaya neyse bekle bakalım çıkar bı kokusu

yavrum bence yaptığın çok doğru
ilk buluşmaya bende tek gitmek istemezdim

iyi yapmışsın ilk kez göreceğin bir insanın yanına tek gidilmez akıllımı delimi inmidir cinmidir ....
sıkılma olucağı varsa olur ...

Aman boşver ya, hiç tanımadığın adamın nazıyla mı uğraşacaksın.
Ne bekliyodu ilk günden tabi ki yalnız gitmeyecektin.
Bence bırak hiç üzerine düşme, kıymete biner bu sefer de.

mannak mı la herif :1closedeyes:
ilk buluşmaya hayatta tek gitmem iyikide almışın yanına arkadasını kaydirigubbakcemile5

tabiki ilk günden yanlız gitmeyeceksin,tanımıyorsun ki sonuçta..üstünde durma olacagı varsa zaten olur...

boşver arkadaşım... sadece bir kere görmüşsün ... demek ki çok da elektrik almadınız birbirinizden ... yoksa ne sen ne de o susardı... kaybettiğin birşey yok ; üzülme hatta arkadaşına tekrar konusunu da açma...

çocuk musunuz da arkadaşınızla gidiyorsunuz.çocuk çok haklı çok saçma bişey olmuş.ben onun yerinde olsam şu şekilde düşünürüm ya kızın kendine güveni yok ya benim ona bişey yapacağımı düşündü ya da arkadaşıyla eğlecekleri bir gün çıkmış karşılarına ((

tabiki tek basina gitmiceksin bu devirde kime guvenilir.
bana kalirsa o kisinin pek gonlu yokmus bu iste. birakin gidin siz de dusunmeyin arkasindan.

Kötü bir cocuk olsaydi muhtemelen zaten arkadasin evlilik gibi ciddi bir sey icin seninle onu tanistirmak istemezdi!!

Oraya arkadasinla gitmen bana göre dogru degil...cünkü ne sen nede o istedigniz gibi birbirinizle konusamadiniz!! Ücüncü kisi bence bu tür bulusmalarda olmamali..

Keske tek gitseydi, buluscagin yer en fazla bir cafedir...gündüz vakit ulu orta yerde kalkipta sana bir kötülük yapamazdi....ki zaten arkadasini taniyor ve seviyorsan kötü bir insanida sana evlilik babinda tanistirmak istemezdi...

sonuçta tek git yada arkadaşınla seni görmüş .........
begendiyse ve senle ciddi bişeyler paylaşmak isterse seni arar .........
telini ister tekrar buluşmanın yollarına bakar...
boşver sen .........seni istiyorsa .......gelir.........
ilk bulultugun bir kişi içinde can sıkma canım..........

ya şu şekilde oldu 3 değil 4 kişiydik o çocuğu tanıştıracak kız arkadaşım vardı. ben bi de onların tanımadığı kendi arkadaşımı aldım gittim. tanıştıran arkadaş diyo ki bi daha sana birini bulursam da gene arkadaşını alır gelirsen gebertirim seni.
yani tanıştırcak kişinin dışında başka birini götürmek kötü fikir mi?
gelecekte böyle bi durumla karşılaşacak olursam diye soruyorum. ben beceremiyorum bu işleri hep batırıyorum zaten.
ilk tanışmaya giderken tanıştırcak kişi dışında bi arkadaşımı götürmem sizce doğru mu

kızlar aranızda var mı böyle arkadaşının tanıştırdığla evlenen?
nasıl ettiniz bu işleri

eee bu daha garip olmuş ... yani çocuğun tepkisi... zaten başbaşaolmayacakmışsınız ki...
ama arkadaşın da ona güvenmediğini düşünerek bozulmuş galiba ...

boşver arkadaşım...

bence eğer çok güvendiğin bir arkadaşınsa seni biriyle tanıştırmak isteyen tek gidebilirsin... kalabalık yerlerde buluştuğun için çekinmene gerek yok...tedbirli olursun olur biter...

ama çok da dert etme tekrar söylüyorum... demek ki çok etkilenmemiş senden bahane bulmuş... bunu kötüye yorma illa onunla bir şey paylaşmak zorunda değilsin...

ve mutlaka birileri birilerinin tanıştırdığıyla evlenmiştir... sadece rahat olman yeter ... buluştuğun insanları önce tanımaya çalış... direkt evlenecekmiş gibi davranırsan daha zor tanırsın... yerimseniben

bak sanat,çocuk, seni beğenseydi yok arkadaşın ona çok soru sordu, yok neden arkadaşını getirdilerle uğraşmazdı. tam tersi ,senle iletişime girmeye çalışır direkt senle konuşur, o sana sorular sorardı. ve ayrılırken de mutlaka görüşmek istediğini söyler ve gün almaya çalışırdı.telefonunu da tabii.
o yüzden arkadaşını getirip getirmemen çokta önemli değil. zaten başbaşa kalmayacakmışsınız. 4 kişiymişsiniz arkadaşını getirmesen 3 olacaktınız. ha 3 ha 4
yani ,kısacası, bahane bunlar..

adam bahane bulmuş bencede.
arkadaşın muhabbet açmaya çalışmış adam oralı bile olmamış.
zaten niyeti yokmuş anladığım kadarıyla bahne yaratmış; yok arkadaşı, yok soru sordu falan diye..

adam bahane bulmuş bencede.
arkadaşın muhabbet açmaya çalışmış adam oralı bile olmamış.
zaten niyeti yokmuş anladığım kadarıyla bahne yaratmış; yok arkadaşı, yok soru sordu falan diye..

evet ya,kızcağız ortamı rahatlatmak için soru sormuş,,konuşmaya çalışmış.ama ,adam hiç konuşmamış.
.belli etmiş niyetini zaten

ben işte olmaz dedim bizi tanıştıran arkadaşıma benle konuşmadı dedim elektrik alamadım. o da bana kızdı. sen tipine bakıp yargılıyosun sen hiç konuşmadın bilmem ne. ben yırtık kız gibi nasıl konuşuyum ama diycekki ondan sonra kız bana bayıldı :) kendini parçalıyo konuşmak için.ben sorusoran arkadaşımı getirmişim diye fırçalayınca kendimi suçlu hissettim ben de.

bi daha böyle bi durum olursa aramızda başka bi arkadaş da olmalı mı olmamalı mı sizce?
bu işlerin adabı nedir? saadece 2 kişi mi konuşulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…