evet ya,kızcağız ortamı rahatlatmak için soru sormuş,,konuşmaya çalışmış.ama ,adam hiç konuşmamış.
.belli etmiş niyetini zaten
bence sorun yanında arkadaşını götürmüş olman değil
enin konuşmamış olman.
arkadaşın sorgu meleği gibi çocuğa sorular sormuş sen de dinlemişsin
soru cevap yerine herkesin katıldığı daha doğal bir sohbet ortamı oluşsaydı
bence bu sorunu yaşamazdınız.
çok da üstünde durma, boş ver
isteyen adam zaten seninle iletişime geçer.
ama ilk elektrik deriz ya hep
demek ki o olmamış
hem sen beğendin mi ki tekrar görüşmek istiyorsun?
o tanıştıran arkadaş bana sen konuşmadın arkadaşını öğretmiş getirmişsin sorsun diye daha kendin konuşamıyosun vs diyince çocuk haklı galiba ben yanlış yaptım bi tek başıma konuşmam lazım diye düşündüydüm. zaten ben bilmiyom bu işler nasıl yapılır herkesin lafına inanıyom valla. kimi diyo ben aile kızıyım tek başıma buluşmam demen lazım kimi ne diye arkadaşını getiriyosun karşındaki bozuluyo konuşamıyosunuz diyo. burda bi de size danışıyım dedim ben de. nasıl olması lazım bi daha her işi adabına göre yapalım diye
annemlere kalsa direk ailesiyle gelip annemden baabmdan istemeelri lazım ama birbirimizi tanımadan aileyi karıştırmak istemiyorum. daha önce başıma gelmişti o daha kötü oldu
Kötü bir cocuk olsaydi muhtemelen zaten arkadasin evlilik gibi ciddi bir sey icin seninle onu tanistirmak istemezdi!!
Oraya arkadasinla gitmen bana göre dogru degil...cünkü ne sen nede o istedigniz gibi birbirinizle konusamadiniz!! Ücüncü kisi bence bu tür bulusmalarda olmamali..
Keske tek gitseydi, buluscagin yer en fazla bir cafedir...gündüz vakit ulu orta yerde kalkipta sana bir kötülük yapamazdi....ki zaten arkadasini taniyor ve seviyorsan kötü bir insanida sana evlilik babinda tanistirmak istemezdi...
ben istemiyorum demiştim bi de olmaz elektrik alamadım demiştim. sonradan ben hatalıyım bi şans verelim şu iş e dedim ama iyice gıcık oldu galiba bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?