Arkadam boanyor........

SELMAT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2009
266
1
96
İstanbul
kızlar bi arkadaşım eşinden boşanmak üzere yani dava açtı ama kocası barışmak istiyor boşanma sebepleri aldatma 5yaşında çocukları var sizce çocuk için affetmelimi kafası karışık çocuk için böyle bir fedakarlık yapılırmı karar veremiyor.... CADIARZU

yani boşanma sebebini bilmiyoruz
3.bir kişi boşansınmı boşanmasını aradan geçen hiç bir olayı bilmiyoruz
neden bu duruma geldiklerine bağlı ben boşansın yada boşanmasın nasıl diyim şimdi

ii bir evlilikte sadece aldatma olunca bu kararı aldı ama çocuk için üzülüyor aldatılma olunca affedilmelimi 1kere yapan yine yaparmı onu kafasına takıyor

yani boşanma sebebini bilmiyoruz
3.bir kişi boşansınmı boşanmasını aradan geçen hiç bir olayı bilmiyoruz
neden bu duruma geldiklerine bağlı ben boşansın yada boşanmasın nasıl diyim şimdi

Arkadaş bunu açıklamış zaten yapmış. aldatma varmış.Daha neyi bilmek istiyorsunuzki:uhm:

Bu sitede öğrendiklerime göre yorum yapmak istiyorum.Bir kere aldatan birda aldatabilir....

Acikcasi cocuk icin bir sans daha taninmali fikirlerine katilmiyorum,
herseyi dusunmesi gereken neden kadinlar o zaman adam cocugunu dusunseydi benim bir cocugum var
ben ne yapiyorum deseydi ve bu yola girmeseydi...lmaz:

içinde o şüpheyle yaşamak her baktığında onu hatırlamaktansa kendine güveni varsa bi anlamı yok geri dönmenin

aldatmanın affı olmazlmaz:madem pişman olacakmış yapmasaymışkaydirigubbakcemile

Acikcasi cocuk icin bir sans daha taninmali fikirlerine katilmiyorum,
herseyi dusunmesi gereken neden kadinlar o zaman adam cocugunu dusunseydi benim bir cocugum var
ben ne yapiyorum deseydi ve bu yola girmeseydi...lmaz:

katılıyorum... adam çocuğu düşünmemiş.. yapan birdaha yapar bence..klava:

Çocuğun iki insanı birbirine bağladığını ben görmedim şu ana kadar açıkçası. Ama doğru dürüst sebepler bilinmeden yorumda yapılamaz.
Arkadaşın en iyi kararı kendisi verecekltir emin ol.
Arkadaşın, aklındaki şüphelerle tereddütlerle boşansa bile içinde keşkeler kalacaktır.
Ayrılsada birleşsede umarım pişman olacağı bir karar vermez. Sevgiler...

bu kişi bence sizsiniz
işin içinde aldatma varsa çocuk falan gözü görmez insanın
adam yaparken çocuğu düşünmemiş
kadın mı bunu telafi edecek
hayır

her ne hikmetse aldatan kişi aldatırken vicdan yapmıyor, eşi boşanmak isteyince bir anda pişman oluveriyor.
inanmam ben..
benden çıkıp başkasının koynuna giren adamı da koca diye bir daha koynuma alamam..

bencede bu bahsettiğiniz kişi sizsiniz
başınıza böyle bir olay geldiği için üzgünüm ama evliliktede de herşey bitmişse,sırf çocuk içinde bir arada kalınmaz ki..ayrı yaşayarakta çocuğunuzu iyi yetiştirebilirsiniz ama bir pedagogtan yardım alarak tabii ki
işin maddi boyutuna gelince..gerçektende bu zamanda geçinmek zor..aileniz destek çıkıyorsa onların yanına gidebilirsiniz ama okumamışsanız yada iş bulsanız bile asgari ücretle geçinebiliceğiniz bir işse o zaman yaşam mücadelesi vermeniz zor olur tabii.ama ne olursa olsun ailenizin yanına gittiğinizde sizi kapı dışarı atacak değiller herhalde

bu kişi bence sizsiniz
işin içinde aldatma varsa çocuk falan gözü görmez insanın
adam yaparken çocuğu düşünmemiş
kadın mı bunu telafi edecek
hayır

burası bir paylaşım alanı değilmi ne hakla bana böyle dersiniz kimse kimseyi tanımıyor ne işim var böyle şeylerle allaha şükür çooooooook süper bir evliliğim var arkadaşım demedikmi topikte inanmıyorsanız yorumda yapmayın haddinizi bilin:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…