- Konu Sahibi wamprenses
arkadaşlar benim bi sorunum daha vararkadaşım sözlü ve benimle hiç ilgilenmiyo
eskiden yediğimz içtiğimz ayrı gitmezdi hergün arar gezerdik oraları buraları
ama o sevgilisi çıktı çıkalı ne arıyo ne soruyo bununla ilgili onunla tartıştık ben buyum değişmedim sadece çok seviyorum ve dışarı çıkmakta istemiyorum eski arkadaşlarımla görüşmek istemiyorum neden yenilere başlamıyoruz dedi bende bağırdım kendine çeki düzen ver diye beynin sulanmış eve kapanıyosun şuraya bak arayıp sormuyosun
eskiden böylemiydik noluyo sana ya! diye.
oda aşık oluyorum ondandır belki bak canım ben seni çok seviyorum hala kankamsın ama
o duysa dışarı çıktığımı direk kıskançlık krizlerine giriyo dedi e sn söylemeesen nerden bilcek dışarı çıktığını dedim gitmş senin kafan deim azarladım.
tartışmak içinmi geldin dedi bak ben yakında evlenicem ve onu çok seviyorum dedi.
bende sana ayrıl demiyorum çıkalım dışarı bi insan gör diyorum+ belki dertlerimi dinler fikir verirsin benle birlikte ağlar benle birlikte gülersin arkadaşım dedim.
az snra sevgilm gelcek onunla gzeriz dedi...
offfff onsuz hiçbirşey yapmıyo önceden arayan soran hadi dışarı çıkalım diyen insan şimdi
sürekli onunla vakit geçiriyo beni unuttu kankasını unuttu![]()
sürekli kafamda şeytani planlar var acaba seçenekmi sunsam ya ben ya o diye ama
buda çok çocukça olur ve sevenleri ayırmak istemiyorum bi çözüm bulun arkadaşlar
kankam kafayı yedi sevgilmde sevglm diyo başka bişi demiyo![]()
arkadaşınızın davranışları normal mi bielmeyeceğim ama sizinkinin pek normal olmadığı kanısındayım.
kim ki bana ya o ya ben diye bir seçenekle gelirse, bunu dediği için bile ondan vazgeçebilirim.
ne kadar çirkin birşey.
hem arkadaşınızın 16 yaşında sözlenmesi, sevgilisinin kıskançlığı falan onu alakadar eden konular. siz fikrinizi söyler çekilirsiniz, gerisi sizi aşar.
gene sabırlı kızmış ki böyle azarlanmalar karşılığında hala sizle konuşuyor.. fisfisfis