• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadam szl ve..... :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi wamprenses
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar benim bi sorunum daha var :( arkadaşım sözlü ve benimle hiç ilgilenmiyo :(
eskiden yediğimz içtiğimz ayrı gitmezdi hergün arar gezerdik oraları buraları
ama o sevgilisi çıktı çıkalı ne arıyo ne soruyo bununla ilgili onunla tartıştık ben buyum değişmedim sadece çok seviyorum ve dışarı çıkmakta istemiyorum eski arkadaşlarımla görüşmek istemiyorum neden yenilere başlamıyoruz dedi bende bağırdım kendine çeki düzen ver diye beynin sulanmış eve kapanıyosun şuraya bak arayıp sormuyosun
eskiden böylemiydik noluyo sana ya! diye.
oda aşık oluyorum ondandır belki bak canım ben seni çok seviyorum hala kankamsın ama
o duysa dışarı çıktığımı direk kıskançlık krizlerine giriyo dedi e sn söylemeesen nerden bilcek dışarı çıktığını dedim gitmş senin kafan deim azarladım.
tartışmak içinmi geldin dedi bak ben yakında evlenicem ve onu çok seviyorum dedi.
bende sana ayrıl demiyorum çıkalım dışarı bi insan gör diyorum+ belki dertlerimi dinler fikir verirsin benle birlikte ağlar benle birlikte gülersin arkadaşım dedim.
az snra sevgilm gelcek onunla gzeriz dedi...
offfff onsuz hiçbirşey yapmıyo önceden arayan soran hadi dışarı çıkalım diyen insan şimdi
sürekli onunla vakit geçiriyo beni unuttu kankasını unuttu :(
sürekli kafamda şeytani planlar var acaba seçenekmi sunsam ya ben ya o diye ama
buda çok çocukça olur ve sevenleri ayırmak istemiyorum bi çözüm bulun arkadaşlar
kankam kafayı yedi sevgilmde sevglm diyo başka bişi demiyo :(

arkadaşınızın davranışları normal mi bielmeyeceğim ama sizinkinin pek normal olmadığı kanısındayım.
kim ki bana ya o ya ben diye bir seçenekle gelirse, bunu dediği için bile ondan vazgeçebilirim.
ne kadar çirkin birşey.

hem arkadaşınızın 16 yaşında sözlenmesi, sevgilisinin kıskançlığı falan onu alakadar eden konular. siz fikrinizi söyler çekilirsiniz, gerisi sizi aşar.

gene sabırlı kızmış ki böyle azarlanmalar karşılığında hala sizle konuşuyor.. fisfisfis

bence de arkadaşının durumu çok normal tüm vaktini sözlüsüyle geçirmek ister fırsat buldukça onun yanında olmak ister.bunda bu kadar büyültülücek bişey yok ki.sende huzursuzluk çıkartıcağına arkadaşına destek ol ya da sende bi sevgili bul:delphin:

ya o ya ben seçeneği komik...
sevenleri ayırmak istemiyorum lafı daha da komik...
siz kendinizi nerde görüyorsunuz bilmem ama gerçek yerinizi kendinize sık sık hatırlatsanız iyi olur bence...
tuhaf tepkiler veriyorsunuz...

İlk zamanlar olur böyle anlayış göstermelisin. Anladığım kadarıyla yaşınız da küçük dostluğunuzu kaybetmek istemiyorsunuz ikinizde ama şu anda onun için aşk ağır basıyo. Normaldir üzme kendini. Benimde bir arkadaşım vardı yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen ama sözlendi, evlendi, çocuğu oldu başka biryere taşındı ilk zamanlar yine görüşüyoduk ama zamanla kopmalar olmuyor değil. Dostluğunuz sağlamsa bir zaman sonra anlayacaktır. Üzerine gitme.

arkadasınıza secım yaptırma veya onların ayrılmalarına dahı neden olabılmek hıcte saglıklı dusunceler degıl
herkes ıstedıgıyle gorusup gorusmemekte ozgurdur
madem gorusmek ıstemıyor rahat bırakın kızı
zaten sız onun ıcın vazgecılmez olsanız bunları bahane edıpte arkadaslıgınızı kesmezdı.

senin yapman gereken yavaştan yavaştan bu düzene ayak uydurmaktır..
arkadaşın şu an sözlüde böyle, peki ya ilerisi nişanlanınca evlenince??
çok yıpratır seni bu durum ilk baştan ama zamanla sende alışıcaksın hatta belki sende sözleniceksin yada bişeylere başlıcaksın onun ne demek istediğini daha iyi anlıcaksın, yada ne yapmak istediğini..
fakat bu durumun doğru olduğunu da tabiki söyleyemem..
insanlar dünyanın merkezini ayarlarken yörüngelerini görmezden gelmemeliler tabiki..

madem arkadaşını çok seviyorsun onun müsait olduğu zamanlarda görüşüceksin o zaman.
fedakarlığı hep sen yapıcaksın yani
bu böyle malesef :sinifsinif:

iyide sevgilisinin yaptığı kıskançlık sıkı yönetim çok abartı ve çok saçma ilişkilerini mafedebilir....
ayrıca kızın hayatı bütün gün dolaşmaktan evden sevgilisine sevgilisinden eve oldu.
hiç sosyal hayatı kalmadı. ve bunda benim zararımda var çünkü biz birbirimize alıştık beraber büyüdük diyebiliriz. bigün konuşmasak ne oldu acaba bu kıza deriz....
ayrıca biri kıskanıyosun demiş arkadaşımın mutluluğu benim mutluluğm demektir kıskanmam niye kıskanim? evlensin ben ona bişi demiyorum ama yaşı 16larda ve ben çok erken diye düşünüyorum hayatını mafediyo.....

arkadaşının sosyal hayatının veya ilişkilerinin derdine sen niye düştün bunu anlamıyorum
ister kabul et ister etme kıskanıyorsun => ya o ya sen niye diyesin kikaydirigubbakcemile3

kız seninle değil sevgilisinin yanında olmak istiyor:delphin:

16sında diye hemen evlenecek mi sanki, daha 2 yıl var reşit olmasına bile. o zamana kadar gün yüzüne çıkar oğlanın varsa kötü huylarışakkıdı

çok alışmışsınız ve 2.plana atıldığın için böyle manasız tepkileri veriyor:lepi:
yeni bir uğraş bul kendine , kızı da sevgilisi ile başbaşa bıraka.s.

hayat bu şekilde devam ediyorr alışmak lazım sizin beklemediğiniz anda kapınızı çalmışş alışın bunlara yavaş yavaş hiçbirşey eskisi gibi olmamaya başlayacakk ne edebiyat yaptım bee kaydirigubbakcemile4

ay canım ya keşke senin gibi bi kankim olsaydı
kıyamam sana bennn udüüü canımsınn :kedi:
ama işte biraz kız havalarda uçuyor şu an aşk sarhoşu
ama bak evlensin barklansın
seninle geçirdiği günlerin kıymetini ozaman anlıcakk.
ya çok tatlısın ya valla.:içelim:

bende sana bişey anlatıcam
hatta benimki daha kötü.
evlenmeden önce benimde aynı senin gibi çok sevdiğim bi kız kankim vardı.kaydirigubbakcemile5
sonra baktım bu kız aramalarını kesti,gelmeleri kesti elini ayağını çekti benden mafoldumben
bigün ben bunu parkta bankta gördüm,yanında da maço kılıklı bir erkek -tatlicadiarzu- :jeyyar:
ismini seslendim seslendim bana bakmıyor arkadaşım. :dilcikar:
sonra yanına gittim,oda beni kenara çekti,dediki bak cnm ben şu an erkek arkadaş buldum ve çok mutluyum.ama arkadaşlarımla görüşmemi istemiyor dedi.
özellikle senle çünkü en çok seninle geziyorduk dedi.
tamam dedim... gözlerim doldu ama,sonra uzaklaştım gittim yanından
işte insanlardan darbe yemek bu olsa gerek,beni böyle sattı sevdiğim bi arkadaşım.
sonra ayrıldılar ve arkadaşım yine bana yaklaşmaya başladı,
unutma sen beni bir erkek arkadaş uğruna sattın dedim.ve ordan taşındık,taşınırken ne yüzüne baktım nede bir haber verdim.
aradan yıllar geçti karşılaşsak yinede tanımamazlıktan gelmek isteyecek kadar kırgınım.a.s

senin arkadaşın görüşmese bile senden vazgeçmemiş.
üzülme...:gitme:

benimde bi kız arkadaşım varr
acaip düşkünüz bizde birbirimize kaydirigubbakcemile5
bi ara sevgilimin olduğu dönemde onu ihmal ediyorum diee off hep kafamın etini yerdii
ayrılsanda şundan kurtulsak die :oklava:
o kadar ki ondan başka bi arkadaşım olmasını bile istemezz
bunun sebebi hem ikimizin çok iyi vakit geçiriyo olmamız
hemde onun şimdiye kadar bi sevgilisinin olmayışıı
bende hep ona dua ediyorummm allahımm sana da iyi birini nasip etsedeee anlasan benii diyorummm :1closedeyes:
ama herşeye rağmen o benimm canımmmm arkadaşım kimse yokken o var yanımda yerimseniben
eminim sende öylesin insan en sevdiğini paylaşamıyo maleseff
ama yarın bigün seninde başına aynı şey gelecek o zaman anlarsın canım arkadaşını :1hug:

............

Son düzenleyen: Moderatör:
1.cisi o benim arkadşım attığı adımı bile blmem ve kötüyse uyarmam gerek arkadaşım çok sıkı bir arkadaşım olduğu için beni geriyo =)
2.cisi ben kıskanmıyorum allaha şükür karşı cnsle ilgili baya bi mutluluğum var.
3.cüsü bana dediki eğerki öyle bir seçim yapma şeyin olsaydı gözümü kırpmadan seni seçerim çünkü sen 17 snelik arkadşm o 4 aylık bir insan dedi
4.cüsü şimdi evlenip evlenmemesi bni ilgilendirmez ama arkadaşlarınıda aksatmasın
ben alışık değilim ben kalkıpta o çocukla buluşma demiyorumki çocuk bende kalmasına bile izin vermedi ne bu sevgilimi? ben arkadaşımı geri istiyorum

"onun erkek arkadaşı var senin yok sen bu durumu kıskanıyorsun" demedimakannehir
sen onu erkek arkadaşından kıskanıyorsun bakınız : "ben arkadaşımı geri istiyorum"şakkıdı
durum budursırnaşık şey normal bir durum bu

sen alışkın olmayabilirsin ama zaman mekan şartlar bazı durumlarda bazı kişileri 2. plana attırıyor işte:içelim:

sende arkadaşın için 2. plandasın:delphin:

bi de 1 yanına (.) nokt koyduğun zaman "1." => birinci diye okunur . yani nokta "inci" demektir
senin yazdığın açıldıgında şöyle okunuyor ;1.cisi = birincicisi 4.cüsü = dördüncücüsü :1shok:

Son düzenleme:
.................

Son düzenleyen: Moderatör:
ne güzel açık açık söylemiş
sevgilim kıskanç ben dışarı çıkmak istemiyorum diyor
sen niye zorluyorsun
istese insan görmek görür yani :delphin:
evlenicek sözlüsüyle tabiki 2. planda olacaksın gamyoncuiremsu

Back
X