Hanımlar lütfen yardım edin eşimin ailesiyle aynı evde kalıyoruz normalde çok iyiymiş gibi duruyor ikiside, öyle ama ben başka biryere gideyim hemen beni anlatıyorlar kaynanam beni şikayet ediyor hep kayınpederime dolduruyor adamı belki beni daha çok sevicek ama onun yüzünden değişiyo tavırları ben söylediklerinin hepsini duyuyorum zaten ilk fırsatta fısırdıyo hemen e bende duyunca üzülüyorum çok yüzüm değişiyo ondan sonrada bana diyolar şişiriyormuşum ben kendimi surat yapıyomuşum eşimde anlıyo moralimin bozuk olduğunu kızıyo konuşmuyo benimle bıktım sizden diyor azcık güleryüzlü davranaymışım.E kadın arkamdan fitleycek fitleycek bende hiç bişey olmamış gibi devammı etcem salakmıyım ben ama anlamıyo kimse beni yediremiyorum gururuma bıktım ikiyüzlülüğünden karşı komşu geliyo öteki odaya gitmemle fısırdamaları bir oluyor yanlarına gelince bişey yokmuş gibi davranmaya çalışıyorum napayım kendisi iyi sayılır ama böyle kötü bir huyu var siz olsanız ne yapardınız yada sizce duymamazlıktan mı geleyim yoksa açık açık söyleyim mi kocamla aram bozuluyo onun yüzünden