Ben sigara kullanmıyorum cnm kaynım içerde sigara içiyodu bebeğim yeni doğdundan beri bende kapiyi kapatiyodum duman gelmesin diye o zamanda bebegimin ateşi çikiyodu sıcaktan rahatsizlandi ben kizdim kaynima kaynanamda gitti kayinpederime şikayet etti beni kendi kulaklarimla duydummesela kayınbabana ve eşine çok iyi davran. kaynana sigarana laf ediyosa yani içerde içiyo falan sende sohbet arasında lafı sigaraya getir ay babacım bebeğim doğduğundan beri sigarayî dışarda içiyorum sigara içtiğim kıyafetle bile bebeğime yaklaşmıyorum dersin. kaynanan seni çekiştirirken gizli gizli dinle. anında söyleme bir gün sonra falan kaynananın söylediğinin tam tersini söyle. surat asmaktan anlamaz bu millet canım. onları onların silahıyla vuracaksın. mesela dedikodunu yaptığı komşuya kaynananla git. komşuna dön deki annem çok iyidir bana hiç kötü davranmaz bazı arkadaşlarımın kaynanası arkalarından konuşuyomuş orada burada gelinlerini çekiştiriyomuş Allah razı olsun kaynanam hiç yapmaz öyle şeyler de. emin ol kaynanana büyük bir ders vermiş olursun