Vallahi sorma bu konu konuşulmuş bi de demek ki.Çeşit azmış diyo ya benimki de.Gelsin atara devam.Alışverişte.Suratlıyım diye kendi çıktıİki yüzlülükte master yapmış kayınvaliden
Valla burda hayret ettiğimiz kaynanalar en azından tek yüzlü, hep kötü. 2 yüzlülük daha beter
Eşin de gıkını çıkartmamış. Ben evli olsam, annem ya da babam eşime laf soksa, tepkimi koyardım.
Kız o an kal geldi bana melekliğim tuttu benim ya.Yapmazdım oysa böyle kekoluk.Hadi dedim kör şeytana uyma evime gelmişlerYaptıkları çok ayıp bide senin evindeyken
İyiki de duymussun yüzüne gülen arkandan dedikodu yapan insanları
Keşke o anda yüzlerine vursaydin
Yemeği begenmediginiz için keki de ikram etmedim israf olmasın diye yüzlerine söyleseydin o anda dumur olurlardı
bu da bi seçenek.doğru:)sağoleşinizin de eli armut toplamış sanki.
bence başka bi problemi yoksa ok da kafaya takıp kendinizi iyice soğutmayın. herkes mükemmel değil sonuçta, bi hata yapmış. geçin gitsin.
Vallahi sorma bu konu konuşulmuş bi de demek ki.Çeşit azmış diyo ya benimki de.Gelsin atara devam.Alışverişte.Suratlıyım diye kendi çıktı
Yani sende haklısın senin evinde misafirler ama yinede haketmisler iyi bi lafıKız o an kal geldi bana melekliğim tuttu benim ya.Yapmazdım oysa böyle kekoluk.Hadi dedim kör şeytana uyma evime gelmişler
Ya bana dediler ki aynen yüz göz olma.Ben yine de yok canım abartmayın ne olacak kafasındaydım.Bugün kardeşimle dertleştim.Abla o dün geceki fragmandı.Sen aynı saflıkla devam edersen serii çekimleri gelecek dedi.Kızım dedi saf mısın , çağırma bahanen de var çalışıyorsun dedi.Haklı vallahi .Bu konuda bana konuşanlara hep abartmayın canım derdim geçerdim.Gercek yuzunu gostermeye basliyor demekki. Hem calisiyosun sen ne gerek var cagirmaya? Bu lafindan sonra cagirma bence daha da. begenmiyo bi de.
sanirim duyduğumu belli eder şekilde bi laf söyleyeceğim bi sonraki görüşmemizde.Agzinin payini verseydiniz keske..
İyi fikir aslında da insanların telaşlı oldukları ve mutlu bir günleri böylesi bir düşünce benim aklıma gelmez,söylemeye utanırım.Gorumcelerin bekar mi? Eger bekarlarsa onlarin isteme zamani koyarsin laflarini guzlece.bakalim kendisi kac cesit hazirliycak terbiyesiz kadin.
Ya bana dediler ki aynen yüz göz olma.Ben yine de yok canım abartmayın ne olacak kafasındaydım.Bugün kardeşimle dertleştim.Abla o dün geceki fragmandı.Sen aynı saflıkla devam edersen serii çekimleri gelecek dedi.Kızım dedi saf mısın , çağırma bahanen de var çalışıyorsun dedi.Haklı vallahi .Bu konuda bana konuşanlara hep abartmayın canım derdim geçerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?