Arkadan konuşmak,kendi evimde.

chardel

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2016
131
128
18
40
Eşimle sıkıntısız mutlu bir evliliğimiz var.Bugüne dek ailesi ile de sorunlar yaşamadık o da biraz mesafeli durmam sebebiyle diye düşünüyorum.Haftada bir yine ararım hal hatır için.Evime çağırırım yemeğe,oturmaya vs.Dün de kızkardeşleri ve annesi geldi akşam yemeğine eşimin.
Masada güzel geçti havadan sudan konuştuk.Ben de çalışan bir kadınım.Cumadan hazırlığımı yapmıştım.Mercimek çorbası,sac kavurma pilav,zeytinyağlı biber dolması,ve ayva tatlısı hazırladım.Bir kaç meze ve salatam da vardı.Yemek bitti kardeşlerine de siz oturun rahatınıza bakın dedim.Mutfakta ayağımın altında kimse dolansın istemem çünkü.Daha çok aklım karışıyor.Ben tık tık topluyorum.Neyse ben tabak çanakları taşır iken kızkardeşlerinden biri ben dolmanın tadına bakmadım dedi.K.validede bişeye benzemiyordu annesi ne ki kızı ne olsun diye bi laf söyledi ve çok net duydum.Antredeydim.Eşim bir hareket yaptı ama sırtı bana dönüktü.Ben bozuntuya vermek istemedim ama hakikaten yüzümü zor toparladım.Neyse koltuğa geçtik çaylar oldu çay demledim.Kek yapmıştım yanına.Aman kızım aman hiç verme hacet yok fln dedi servis ederken.Peki siz bilirsiniz dedim.Belki bunda bişi yoktu ama kurt düşünce diğer olaydan epey kıllandım.Neyse onlar gittiler.Ben sakinliğimi tabiki onlar gidene dek korudum.Eşime ' Annen annemin yemeğini hiç tatmışmı ki benim yemeklerimi annesi ne ki kızı ne olsun diye eleştiriyor 'dedim.Eşim biraz şaşırdı.Aa duydun mu kii,sen anneme ne bakıyosun ya.Kız istemeye gelmiştik ya çeşit biraz az geldi herhalde onun gözüne'dedi.Dedim ki şaşırdınız galiba biz her şeyi dışardan organize ettirdik, baklavasından böreğine kadar.Sadece küçük ikramlar bizimdi dedim.O da 'Evet işte sorun buydu onun için 'demez mi?Çok ayıp bu yaptığı dedim benim evimde beni çekiştiriyor sen de bişi demedin helal size dedim.O da ben senin kulağına gitmemiştir diye sadece kes dedim elimle dedi.Sen hiç duymasaydın bi daha böyle bişi duymayayım anne senin kalbini kırmak istemem diyecektim dedi.Bilmiyorum belki de doğru.Ama hareketlerine anlam veremedim.6 aydır fln evliyiz.Nişanlılıkta güllü ballıydık kadınla,kızım aşağı kızım yukarı.Şimdi ne oldu birdenbire.Şimdi içimden ne aramak geliyor ne sormak.Dengeleri sağlamak adına ne yazık ki haftada bir arıyordum.

İki yüzlülükte master yapmış kayınvaliden
Valla burda hayret ettiğimiz kaynanalar en azından tek yüzlü, hep kötü. 2 yüzlülük daha beter

Eşin de gıkını çıkartmamış. Ben evli olsam, annem ya da babam eşime laf soksa, tepkimi koyardım.
Bide senle yetinmemiş, anneni de katmış araya sataşırken kaynana hanım

Vallahi sorma bu konu konuşulmuş bi de demek ki.Çeşit azmış diyo ya benimki de.Gelsin atara devam.Alışverişte.Suratlıyım diye kendi çıktı

Yaptıkları çok ayıp bide senin evindeyken
İyiki de duymussun yüzüne gülen arkandan dedikodu yapan insanları

Keşke o anda yüzlerine vursaydin
Yemeği begenmediginiz için keki de ikram etmedim israf olmasın diye yüzlerine söyleseydin o anda dumur olurlardı

eşinizin de eli armut toplamış sanki.

bence başka bi problemi yoksa ok da kafaya takıp kendinizi iyice soğutmayın. herkes mükemmel değil sonuçta, bi hata yapmış. geçin gitsin.

Kv fesat ama eşiniz de garip bir çeşit. Lokantaya değil ailenizle tanışmaya gelmişler, oturup masada ne olduğunu mu yemeyip içmeyip akıllarında tutumuşlar? Garip bir kafa yani.

İnsanların öüne yemek koymazsın laf olur, koyarsın oturur yemekteyiz yarışması stili takılırlar ....görmemişlik mi fesatlık mı neyse çok can sıkıcı.

Neyse beğenmiyorsa yemesin mümkünse gelmesinler.

Kız o an kal geldi bana melekliğim tuttu benim ya.Yapmazdım oysa böyle kekoluk.Hadi dedim kör şeytana uyma evime gelmişler

Gercek yuzunu gostermeye basliyor demekki. Hem calisiyosun sen ne gerek var cagirmaya? Bu lafindan sonra cagirma bence daha da. begenmiyo bi de.

Vallahi sorma bu konu konuşulmuş bi de demek ki.Çeşit azmış diyo ya benimki de.Gelsin atara devam.Alışverişte.Suratlıyım diye kendi çıktı

Dolma yapmayla dünya kurtarılsaydı ohooo

Kendileri yapsınlar yesinler bundan sonra dolmaları

Valla ben evlenince yemek yapmayı düşünmüyorum tek başıma. Kocam yardım ederse belki beraber yaparız.
Yemek yapa yapa totolarını kaldırıyo kadınlar, sonra jüri gibi puan veriyolar ayy sanki yemekteyiz yarışmasındayız. İnsan beğenmese de içinde tutar, arkadan atıp tutmaz. kasten beğenmemiştir o kv zaten

Gercek yuzunu gostermeye basliyor demekki. Hem calisiyosun sen ne gerek var cagirmaya? Bu lafindan sonra cagirma bence daha da. begenmiyo bi de.
Ya bana dediler ki aynen yüz göz olma.Ben yine de yok canım abartmayın ne olacak kafasındaydım.Bugün kardeşimle dertleştim.Abla o dün geceki fragmandı.Sen aynı saflıkla devam edersen serii çekimleri gelecek dedi.Kızım dedi saf mısın , çağırma bahanen de var çalışıyorsun dedi.Haklı vallahi .Bu konuda bana konuşanlara hep abartmayın canım derdim geçerdim.

Gorumcelerin bekar mi? Eger bekarlarsa onlarin isteme zamani koyarsin laflarini guzlece.bakalim kendisi kac cesit hazirliycak terbiyesiz kadin.
İyi fikir aslında da insanların telaşlı oldukları ve mutlu bir günleri böylesi bir düşünce benim aklıma gelmez,söylemeye utanırım.

Abarti olur mu canim yuz bulur sen bir sey demedikce. Valla bahanen de var, nankor kadin sinir oldum ya.

Dur daha yenisin yeni başlıyorum demek oluyor bu aman napcan haftaysa iki haftada bi ara çağırma yemeğe canına mi yazık değil zift yesin böyleleri ne ayıp taa ne zamanın ikramını akılda tutmuşlar dikkatli ol yüz verme canım esinin de başına kakip durma durduk yere anasına kaymasin akli

Buna nankörlük deniyor bi de iki yüzlülük.ben olsam bir daha yemeğe çaya çağırmazdım.ayrıca çok sabırlıymış.ben o an patlardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…