Arkadan konuşmak,kendi evimde.

kadın seni oğlundan kıskanıyor . mesafeyi profosyonel olarak koru

ne güzel yazmissin gerçekten çok beğendim. ben deger veripte bir kere bile yemeğe davet etmedim kaynanayi. konu sahibi neler neler yapmış bide çalışıyor haftada bir filanda onlara vakit ayırıp ağırlıyor

Aslında kaynanan çok bildiğinden değilde sırf sana bilmişlik taslamak için yeni yeni bişeyler icad edip güzelim o nimetide heba etmekte milletede zoraki yediriyor korkarım..

Maalesef hazmedemiyor kimi artık kv olduğunu, yaşını başını almış gençlik çokdan elinden uçup gitmiş aynada bakınca kırlarla dolu ak saç yüzü çökmüş ve eve yeni gelen taze çıtır gelin olması herkesin yeni gelini sevmesi kv tek yapabileceği gelinini gözden düşürmek hiç birsey bilmeyen cahil göstermek eh kolay değil işte sebebi bu olsa gerek tüm huysuzlukları zavallı kv ,cik bi zamanlar sende yeniydin aynen bunları yaşatmıştı belkide senin rahmetli ( misal) kv nede çabuk unutuverdin Allah böyle dengeleri bozuk boş kv cümlemizi korusun amin

Son düzenleme:
Zaten arkadan konuşuyormuş evinizde de konuşması iyi olmuş. Niyetini ve size karşı tavrını öğrenmiş oldunuz. Ona göre tavır alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…