Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten bekledikleri seviyenin düşmesiydi. belki asıl amaç yemek mevzusu üzerinden sizi kışkırtıp kocanızla aranızı bozmaktı.Kalbimi okudunuz:)teşekkürler
Ben olsam böyle yapardm çünkü :))çok güzel fikir:)saolun
Keske yuzune vursaydiniz o an utansaydi bak birdha yapabilirmiydi rezil kadinEşimle sıkıntısız mutlu bir evliliğimiz var.Bugüne dek ailesi ile de sorunlar yaşamadık o da biraz mesafeli durmam sebebiyle diye düşünüyorum.Haftada bir yine ararım hal hatır için.Evime çağırırım yemeğe,oturmaya vs.Dün de kızkardeşleri ve annesi geldi akşam yemeğine eşimin.
Masada güzel geçti havadan sudan konuştuk.Ben de çalışan bir kadınım.Cumadan hazırlığımı yapmıştım.Mercimek çorbası,sac kavurma pilav,zeytinyağlı biber dolması,ve ayva tatlısı hazırladım.Bir kaç meze ve salatam da vardı.Yemek bitti kardeşlerine de siz oturun rahatınıza bakın dedim.Mutfakta ayağımın altında kimse dolansın istemem çünkü.Daha çok aklım karışıyor.Ben tık tık topluyorum.Neyse ben tabak çanakları taşır iken kızkardeşlerinden biri ben dolmanın tadına bakmadım dedi.K.validede bişeye benzemiyordu annesi ne ki kızı ne olsun diye bi laf söyledi ve çok net duydum.Antredeydim.Eşim bir hareket yaptı ama sırtı bana dönüktü.Ben bozuntuya vermek istemedim ama hakikaten yüzümü zor toparladım.Neyse koltuğa geçtik çaylar oldu çay demledim.Kek yapmıştım yanına.Aman kızım aman hiç verme hacet yok fln dedi servis ederken.Peki siz bilirsiniz dedim.Belki bunda bişi yoktu ama kurt düşünce diğer olaydan epey kıllandım.Neyse onlar gittiler.Ben sakinliğimi tabiki onlar gidene dek korudum.Eşime ' Annen annemin yemeğini hiç tatmışmı ki benim yemeklerimi annesi ne ki kızı ne olsun diye eleştiriyor 'dedim.Eşim biraz şaşırdı.Aa duydun mu kii,sen anneme ne bakıyosun ya.Kız istemeye gelmiştik ya çeşit biraz az geldi herhalde onun gözüne'dedi.Dedim ki şaşırdınız galiba biz her şeyi dışardan organize ettirdik, baklavasından böreğine kadar.Sadece küçük ikramlar bizimdi dedim.O da 'Evet işte sorun buydu onun için 'demez mi?Çok ayıp bu yaptığı dedim benim evimde beni çekiştiriyor sen de bişi demedin helal size dedim.O da ben senin kulağına gitmemiştir diye sadece kes dedim elimle dedi.Sen hiç duymasaydın bi daha böyle bişi duymayayım anne senin kalbini kırmak istemem diyecektim dedi.Bilmiyorum belki de doğru.Ama hareketlerine anlam veremedim.6 aydır fln evliyiz.Nişanlılıkta güllü ballıydık kadınla,kızım aşağı kızım yukarı.Şimdi ne oldu birdenbire.Şimdi içimden ne aramak geliyor ne sormak.Dengeleri sağlamak adına ne yazık ki haftada bir arıyordum.
Yok bitti zaten aramalar,çağırmalar.Seni ve anneni çekemeyen kiskanc ve ikiyüzlü bu bayani anca bayramdan bayrama gör derim ben![]()
Eşimle sıkıntısız mutlu bir evliliğimiz var.Bugüne dek ailesi ile de sorunlar yaşamadık o da biraz mesafeli durmam sebebiyle diye düşünüyorum.Haftada bir yine ararım hal hatır için.Evime çağırırım yemeğe,oturmaya vs.Dün de kızkardeşleri ve annesi geldi akşam yemeğine eşimin.
Masada güzel geçti havadan sudan konuştuk.Ben de çalışan bir kadınım.Cumadan hazırlığımı yapmıştım.Mercimek çorbası,sac kavurma pilav,zeytinyağlı biber dolması,ve ayva tatlısı hazırladım.Bir kaç meze ve salatam da vardı.Yemek bitti kardeşlerine de siz oturun rahatınıza bakın dedim.Mutfakta ayağımın altında kimse dolansın istemem çünkü.Daha çok aklım karışıyor.Ben tık tık topluyorum.Neyse ben tabak çanakları taşır iken kızkardeşlerinden biri ben dolmanın tadına bakmadım dedi.K.validede bişeye benzemiyordu annesi ne ki kızı ne olsun diye bi laf söyledi ve çok net duydum.Antredeydim.Eşim bir hareket yaptı ama sırtı bana dönüktü.Ben bozuntuya vermek istemedim ama hakikaten yüzümü zor toparladım.Neyse koltuğa geçtik çaylar oldu çay demledim.Kek yapmıştım yanına.Aman kızım aman hiç verme hacet yok fln dedi servis ederken.Peki siz bilirsiniz dedim.Belki bunda bişi yoktu ama kurt düşünce diğer olaydan epey kıllandım.Neyse onlar gittiler.Ben sakinliğimi tabiki onlar gidene dek korudum.Eşime ' Annen annemin yemeğini hiç tatmışmı ki benim yemeklerimi annesi ne ki kızı ne olsun diye eleştiriyor 'dedim.Eşim biraz şaşırdı.Aa duydun mu kii,sen anneme ne bakıyosun ya.Kız istemeye gelmiştik ya çeşit biraz az geldi herhalde onun gözüne'dedi.Dedim ki şaşırdınız galiba biz her şeyi dışardan organize ettirdik, baklavasından böreğine kadar.Sadece küçük ikramlar bizimdi dedim.O da 'Evet işte sorun buydu onun için 'demez mi?Çok ayıp bu yaptığı dedim benim evimde beni çekiştiriyor sen de bişi demedin helal size dedim.O da ben senin kulağına gitmemiştir diye sadece kes dedim elimle dedi.Sen hiç duymasaydın bi daha böyle bişi duymayayım anne senin kalbini kırmak istemem diyecektim dedi.Bilmiyorum belki de doğru.Ama hareketlerine anlam veremedim.6 aydır fln evliyiz.Nişanlılıkta güllü ballıydık kadınla,kızım aşağı kızım yukarı.Şimdi ne oldu birdenbire.Şimdi içimden ne aramak geliyor ne sormak.Dengeleri sağlamak adına ne yazık ki haftada bir arıyordum.
evet bu mevzu ayrıca araştırma konusucanım yalnız bırsey dıyım esıne sen kv dednın arkandan konusma sebebını söyleyınce dıreekkk isteme gunu olan seyı söylüyorr ve evlendınız araadan zman gectı belli ki unutmmmamıs unutmasa bıle bunu oda bır mesele olarak görüp senın önüne cvp dıye sunuyorr..
aynenn cnm önemlı bır detayyevet bu mevzu ayrıca araştırma konusu
Çok haklısınız.Ne diyelim herkes bi şekilde haksızlığa uğruyor.Oysa ben iyi olmak isterken bunlar başıma geldi,sizin de öyle olmuş.Neyse bundan sonra nasıl davranmam gerektiğimi bana öğretti bu davranışları.Yarın öbür gün onların da kızları evlenecek.Yine de böyle şeyler yaşasınlar istemem.Ama onun da iki tane kızı var.İnsanlar çok değişti... eskilerdeki edep saygı yok... Bu sizden ziyade nimete saygısızlık bence. Önce nimete sonra sizin emeğinize... şimdilerde kaç gelin çalışırken böyle nimetler hazırlayıp kv ve görümceleri ağırlıuor ?
Çayın yanına da kek. .. valla benim çalışan bir yakınım var , çayın yanına hazır kek ve çubuk indirir... olmadı sadece kahve. Ablamda çalışan bir hanımefendi ama asla gocunmaz kendini yorar hazırlığını yapar... emeğini Allah bilsin. Kullar bu kadar işte...
Bende ilk evlendiğimde harika bir sofra hazırladım hemde kanser hastası bir anne ile... 4 aileyi davet ettim . Eşimin annesi ve abileri ayran yoktu ve resmen ayran yol diye benim dedikodu mu yaptılar... al işte bunlar da şükür bilmeyen , nimete emeğe saygısı olmayan insan sürüsü....
Kız o an kal geldi bana melekliğim tuttu benim ya.Yapmazdım oysa böyle kekoluk.Hadi dedim kör şeytana uyma evime gelmişler
Aynen canım benim.Doğrusun.Ben de içten pazarlılık algıladımCnm bence çok iyi yapmışsın büyük bir kavga çıkabilir esinle de birbirinize girebilirdiniz
Ha şu anda ne yapacaksın arama özel gün hastalık dışında
Fazla gitme gittiğinde tv izle muhatap olma
Senin evinde senin dedikodunu yapandan korkarım ben uzak durun
Çok haklısınız.Ne diyelim herkes bi şekilde haksızlığa uğruyor.Oysa ben iyi olmak isterken bunlar başıma geldi,sizin de öyle olmuş.Neyse bundan sonra nasıl davranmam gerektiğimi bana öğretti bu davranışları.Yarın öbür gün onların da kızları evlenecek.Yine de böyle şeyler yaşasınlar istemem.Ama onun da iki tane kızı var.
Size çok teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için.Sizin davranışınız çok hoşuma gitti. .. tam gerçekte olması gereken hanımefendi ve insanlara karşı merhamet duygusu var olan biri gibi , hissettim... o an güzel idare etmişsiniz. Size tavsiyem kalbinizi bunun için kirletmeyin , mesafenizi koruyun. Saygınızı yitirmeyin. Ama kendinize olan Saygınızı da koruyun. Sizi kırdık larını anlamları gerek ve Özür bprçlular . Bunu telafi etmeleri lazım. Yoksa sizin bu durumunuz gün geçtikçe zorlaşabilir. İnşaallah herşey yoluna girer... Allah yardımcınız olsun .![]()