- 1 Aralık 2015
- 2.329
- 1.502
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle dimi?lafın nereye gideceğini bilmeden konuşuyorlar işte.Bunların hepsi iki yüzlü güzelim benim esimin kardeside gecen gun konusurken kardeşimin saçları dökülmüş dedi sen mi döktün dedi sonra da saka saka dedi Bunların hepsi aynı çok yüz vermeyeceksin yok sa tepene cikarlar
Boş ver takma kafana artik daha seyrek cagirirsinöyle dimi?lafın nereye gideceğini bilmeden konuşuyorlar işte.
:)kv ler dünyasına hoşgeldin
salaklığıma doymayayım cnmbirsürü yemekle uğraş, hizmet et ikramda kusur etme tatlıdan tuzluya çeşit çeşit yap, güleryüz göster, gördüğün muamele böyle olsun... yazıklar olsun nasıl bir kadın bu. üstelik senin evinde... ben olsam o anda duyduğumu belli eder yüzüne tokat gibi çarpardım... ayıp anne hiç yakıştıramadım,benim evimde üstelik arkamdan konuşuyorsun ayıp ayıp der, geçerdim mutfakta bulaşık vs uğraşır yanına da girmezdim gidene kadar...
salaklığıma doymayayım cnm
Fazla iyimserlik , hak edilmeyene edilince ters etki ediyor nedendir bilmem ama , garib bir şekilde şeytanlaşıyorlar maalesef.....salaklığıma doymayayım cnm
Valla boşuna alınıyorsunuz en azından kusmamış kayinvalidecigim evliliğimin ilk zamanlarinda mantar yemeği yapmistim.Mantarları öncesinde kaynatmamışım diye lavobaya girip kusmuştu.Hala yemeğe geldiğin de tuhaf davranıyor.Kaynanan çok terbiyesiz bir kadınmış gücenme ama eşinde de iş yok.
Öyle canım benim hakikaten kadın bahane aramısMantarlar niye kaynatılırki bütün vitamini gider suyu dökülürse ? Patatesimi bu ?
Valla neden kaynatılır bilmiyorum kara suyu çıkartılması gerekmiş önce.Baya araştırdım kaynatanı ben göremedim kaynanamın icadı , kendisi yumurtaları bile yıkayıp dolaba koyuyor ve daha aklıma gelmeyenler.Vallahi yemin ediyorum bak çok basit bir işi bile zorlaştırıyor karışmıyorum ben de artık nasıl isterse öyle yapıyor.Hazır salep yapmak bile onunla mesele alti üstü saleple süt buluşacak.Ben de sorduklarinda annem yapti ben böyle yapmazdim diyorum bir dahaki sefere ben normal olanı yapınca insanlar bir daha istemiyor ondan.Mantarlar niye kaynatılırki bütün vitamini gider suyu dökülürse ? Patatesimi bu ?
Fazla iyimserlik , hak edilmeyene edilince ters etki ediyor nedendir bilmem ama , garib bir şekilde şeytanlaşıyorlar maalesef.....![]()
Valla boşuna alınıyorsunuz en azından kusmamış kayinvalidecigim evliliğimin ilk zamanlarinda mantar yemeği yapmistim.Mantarları öncesinde kaynatmamışım diye lavobaya girip kusmuştu.Hala yemeğe geldiğin de tuhaf davranıyor.Kaynanan çok terbiyesiz bir kadınmış gücenme ama eşinde de iş yok.
Mal mal dinledim anlattıklarını her zaman ki halleri eksik hissettirmeye çalışıyor ki uzun süre başarılı oldu.Tam on sene sonra tanıdım kaynanamı o na göre davranıyorum artık.Bir şey yapacağım zaman soruyorum sorumluluk almıyorum ille de almam gerekiyorsa gostermiyorum belli etmiyorum çok rahatmış böyle.inanmıyorum yaa, siz ne yaptınız peki.. ne dediniz bu duruma..
Çoook haklısın çook:)sağolasın canım benimb.k yesin b.k, terbiyesiz pislik kadın. çok sinirlendim ya, bu nasıl bir basitliktir, "eline sağlık kızım" diyeceği yerde bize baklava ikram ettiler, börek ikram etmediler diye aklında çetele tutmuş ! canım sakın kendini ezdirme, seni ezmelerine izin verirsen tepene binerler ve canını daha çok yakarlar, mutlaka ver bu lafının cevabını. 31 yaşındaymışsın, üstüne üstlük çalışan bayansın, seni ezemeyeceklerini göstermelisin. sen böyle haftada 1 arayıp bol çeşitli yemekler yaparsan kıymetin olmaz ayrıca, ne demişler deveye diken insana s..en yaranır.