arkadanzn einizde gz olduunu anlarsanz ne yaparsnz?

Paxsxacxixk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
16
0
86
İstanbul
bir arkadsımın basına geldi ve cok üzüldüm en samimi arkadsının darbesini yedi ama kızın annesi sureklı dermiş kızım şu kadına dikkat oda arkadası ya hiç dinlemezmiş birgün kocasına anlatmış annesinin bu söylediğini oda demişki gel bir deneme yapalım ne olucak bakalım demiş adam (arkadsımda zamanlaıcıne kurt düşmüş)ve kızın annesi haklı çıkmış allahtan kocasının bir çapkınlığı yok düşünsenize kocası gercekten o kadıla arkadasımı aldatsaydı bu yüzden arkadsım biraz daha rah oldu tabı arkadas darbesı yemek cok kotu sukurkı kısa zamnda kurtuldu demekkı hıç kımseye çok guvenmıcen allah kımseye boyle durum yasatmasın:1no2:

ne yapayım evire çevire yolarımtatlicadiarzu

bu arada arkadaşın ve annesi aranmışlar mı bana mı öyle geliyorfisfisfis
"kocası dur bi deniyelim" demiş öylemi
zaten pek normal değiller heralde

benımde suphelendıgım bır durum oldu kıs tarafından sankı esıme karsı bırsey hıssedıyormus gıbı hıssedım ama hemen agzının payını verdım ama sımdı eskısı kadar yakın degılım aslada esımı onunla bır araya getırmem he bu kım olursa olsun her zaman herkesle arada mesafe olmalı yoksa boyle zatlar cıkıyor aradan

Bence hepsi çoook ayıp etmiş.Anne biliyor kızı o arkadaşından uzaklaşmıyor,koca gel deneyelim diyor bu ne yaa.Bence hepsinin çok kabahati var.İnsan zaten arkadaşlarını belli kriterde seçer,bilhassa kendine yakın karakteri bulur.Bence kadın direk arkadaşlığını kesseydi daha doğru olurdu.Sadece arkadaşı suçlamak yanlış burda..Kötü Kazen

Ne korkunç durum bu!benneyaptımki
Allahım yaşatmasın hiçkimseye inşallah!
Açıkçası hiç böyle bir şey düşünmedim ben kendimle ilgili.
Şimdi düşünüyorum da eşim o kadar çok kız arkadaşımın arasında sadece kankardeşimle ile çok iyidir. O da İstanbul'da yaşıyor,sadece yıllık izinlerde görüşebiliyoruz. Yaptığımız muhabbet de ya iş güç ya aşk hayatı ya da geyik sadece..Ben arkadaşımla yalnız buluşurum,eşim beni almaya gelir,biraz da oturur,hem sohbete katılır hem de sonra beraber evimize döneriz.yerimseniben

benim bu durum 4 yıl önce başıma geldi
tabi eşimle deil evliliği düşündüğüm 4 yıldır birlikte olduğum
bi sevgilimle 10 yıllık yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen
çok samimi kan kardeşim dediğim çocukluk arkadaşımı
üstelik doğum günümde aynı yatakta yakaladım,
bana hayatım boyunca unutamayacağım bi d.günü
hediyesi verdiler sizin anlıyacağınız
ne yaptığımı ne siz sorun ne ben anlatayım

Son düzenleme:
Çok zor bir durum bu da ama yapılması gereken çok basit. Ben hiç terbiyemi bozmaz sadece arkadaşlığımı bitirirdim ve mümkün olduğunca bundan sonra aynı ortamlara girmez, görüşmezdim.

yuh be :1shok:

ş...sizliğinde bu kadarı hoşlanma moşlanma aşamalarını atlatmışlar
yatağa kadar götürmüşler he işi :tomato:
çatlakcım büyük geçmiş olsun vallabenneyaptımki

:1shok: :1shok: :1shok:
ben arkadaşının kocasının önerisine çok şaşırdım.
düşünüyorum da ben eşime böyle bir şüphemden bahsetsem bana o zaman görüşme,araya mesafe koy, der.
dur bir deneyelim,demez.
derse de :mymeka:

eşini ayartacak kadar seviyesi aşağıya indiyse o arkadaş değildir o andan itibaren...
eş de karşılık verirse zaten o da sağlam karakterli biri değildir...
zor bir durum yaşamadım yaşamak da istemem kimsede yaşamasın....

gerçekten de kimseye güvenmiyeceksin ..bunu duymak, görmek, yaşamak ...allah korusun, insan tanıyamaz kendini, çıldırır çıldırır !!çok yazık, insanlar tüm masum duygulararını kaybetmişler, ne hale gelmişiz, 4 yılını verdiğin erkek arkadaşın ve en yakın kız arkadaşın ....
senin adına çok üzüldüm arkadaşım,

sen onları görünce naptın, onlar naptı, şimdi onların halleri nedir, naparlar ??
inşallah bi ceza yada ne bileyim bin pişman olucak bişeyler yaşarlar,

arkadaşlar böyle bir şey benim başıma yıllar önce geldi evli değildim daha toydum erkek arkadaşım benden birden uzaklaştı anlamaya çalışıyorum hiçbir anlam veremiyorum aynı iş yerinde yabancılaştık en yakın arkadaşımın yanında ağlıyorum dertleşiyorum meğerse o arkadaşım kardeşim dediğim kişi sevgilimi çoktan elimden almış ve benimle dertleşir görünerek alay ediyormuş ve ben bunu hiç samimi olmadığım iş yerindeki bir kızdan öğrendim tabiki o benim sevgilim olduğunu bilmiyormuş ikimizde şok olduk biliyormusunuz o kız benim çok iyi dostum yıllardır görüşürüz birbirimizi hiç unutmuyoruz
diğerlerine gelince o arkadaşım dediğim insan müsvettesine çok ağır laflar içeren bir mektup yolladım ağlayarak ayağıma geldi rezil ettim bir daha kimsenin yüzüne bakamadı ayrıldılar tabiki ikiside rezil oldu ama çok büyük acılar çektim sonunda çabuk atlattım
şimdi evliyim eşimle çok mutluyum böyle bir şeyi şimdi yaşasam çıldırırım ama şu varki herkese karşı temkinliyim çünkü çevremdede bu tür olaylara çok rastladım devir kötü
allah herkese sabır versin
inşallah kimse böyle olaylar yaşamasın

kocasıdaa ilginçmiş arkadaşınınn denemeymişş ne oo bilim adamımı kendisi neyin deneyini yapcakmışş labaratuvar mı evii neyle neyi karıştırıp neyin sonucuna ulaşacakmış
ilginç bir tekliff
eğer ben böyle birşey sezinlesemm eşimee söylesemm eşimde bana deneme yapalım dese iki eşimee çakarımmm okadınındaa gözlerini oyar münasip yerine sokarımm
ne demiş eşinee ben bunu sezinliyomm demokratik bir çözümün varmı demiş ilginç bir aileymiş doğrusuuu şakkıdı

chatlak canım şok oldum okuyunca ama en iyisini yapmışsın allaha havale edeceksin o herşeyin en iyisini bilir zaten

yorumları okumamıştım..chatlak yazdıklarını okuyunca şok oldum inan!! 4 yıl çok uzun bi süre eminimki atlatman zor olmuştur ama çok şükür ki ewlenmeden görmüşüsn onun çirkin yüzünü..we şimdi mutlu bi yuwan war..mutluluğun daim olsun arkadaşım... a.s.

olabilir insanoğlu. böyle bişey dikkatimi çekse hemen uzaklaşırım...
bundan rahat kurtulurda insan. Allah korusun eşinizin böyle bir arkadaşınızla ilgilenmesinden şüphe ederseniz bu fenası asıl..