Arkadaş çevrem :(

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
5.150
4.914
373
merhaba kızlar sızınle bı derdımı paylasmak ıstıyorumkı derdıme derman olabılecek kısıler sızlersınız neyse konuya gırıyorum
sunları belırtıyım bız sınıfta 5 kız arkadastık ben, b... , f...,m....,ş.... dıyelım adlarına oncekı konulardada bahsetmıstım bu arkadaslarımla ıyı gecınemedıgımı
bu kadar detaydan sonra konuya gırıyım
b....nın dogum gunu 28 hazırandı ondan konu acıldı f....,m..... bızı yani benı ve ş... yi davet edmedıler dogum gunune kendı aralarında kutlamıslarki yakın arkadasız sözde f... adlı arkadasımla ş.... konusuyodu bende dedımkı aynen ş.....nın dedıklerıne katılıorum dedım keşke demeseydım daha ıyıdı f... adlı arkadasım hemen atla bana sen haksızsın bılmem ne tatılde bızı aradınmı nee dedı bende bısey demedım konussam kavga cıkcaktı (sankı onlar benı aradılarda )m...lede konustum f...nın bu tavrını m....nınde soyledıklerı su tatılde ulasamadıkkı sana anıden oldu f..... sınırlı bı ınsan (ki sınırlı falan bı kısılıgıde yoktur !)neyse arkadasım bana ulasmak ısteyen ınsan ulasmaz mı ... benı resmen haklı konumdayken haksız konuma dusurduler
ş.... denen arkadasımla bunlar kızılayda bulusmus bnm dedıkodumu yapıyolar kız kendısı anlattı ıste tamam ş... sen haklısın ama o yanı ben haksızmısım ben f...nın dogum gunune ısteksız gıtmısımkı yok oyle bıseyde erken cıktım dıe trıp atmıslar (kı o gun hayatımın en berbat gununu yasamıstım)ben onlara deger vermıyormusum dıye aslında oyle bıseyde yok neyse bı olayları bızım grubu tanıyan tarafsız bı sahısa sordugumda bana verdıgı cevap suydu : bana senin bunu çoktan anlaman gerekirdki onlar kendi aralarnda gruplar m... f.... bi de b.... başka kmse değl szde sevmyolar zaten ne ş....yi ne seni
soyleyın ben bu ıkıyuzlu kısılıklerle ne yapcam akıl verırmısınız yan yana oturuyoruz ...surat yapınca herseye kusen ben oluyorum bu sene kendımden suphe etmeye basladım artık nolur bı akıl verın yoksa o kızları cok pıs yolcam nasıL davrancamki ben !

senin 2 yüzlü arkadaşların varsa artık ilişkini kes derim.kaç yaşındasın bilmiyorum ama yani madem iyi arkadaşsınız neden kendi aralarında kutlamışlar da sizi çağırmamışlar.ben sen onlarla kavga et diye yazmıyorum ama sonuçta böyle yapmaları doğru değil eğer siz arkadaşsanız tabi çok yakın arkadaşsanız ikiyüzlülük olmaması lazım.herşeyi dobra dobra söylemeleri lazım yani sen bilirsin.o ortamda ya bulunma ya da konuşun anlaşın neden böyle yapıyorsunuz diye tartışın ona göre aranıza mesafe koyarsınız medeni bir şekilde.kavga falan etme derim düzgünce konuşun olmuyorsa da bırakın arkadaşlarınızı değiştirin.

lise son sınıftayım daha 17 :) cevap ıcın tesekkurler oncelıkle bıkere onlarla konussam bıle onlar benı haksız cıkarmanın bı yolunu bulurlar boyle kısıler bunlar
sınıf degıstıremem okul son sene oldugu ıcın gene buyuk ıhtımalle kalcak bızım sınıf kotu bır sınıf oldugu ıcın onlardan berbatlerı var cevap ıcın cok teşekkür ederm :)

Efendi, Ağırbaşlı Ol..
Ders ve Okul Dışında Muhatap Olma..
Vereceğin En Güzel Cevaptır, Bu Davranışların O Hadsizlere..

Unutma; En Kral Dayılık Efendiliktir..

Efendi, Ağırbaşlı Ol..
Ders ve Okul Dışında Muhatap Olma..
Vereceğin En Güzel Cevaptır, Bu Davranışların O Hadsizlere..

Unutma; En Kral Dayılık Efendiliktir..

çok teşekkür ederim zorda olsa bu dedıklerınızı yapmaya clısacagım

bence ikiyüzlülük yok ortada.seni istemiyorlar bunu da açıkca belli ediyorlar.ş kod adlı şahsı desteklerken lafı yediğin halde o seni savunmamış. ş kullanılacaklar listesinde yani yedekte.sen de o duruma düşme.onlarla başedebilecek insan değilsin anladığım kadarıyla.hepsini salla.

yorum ıcın tşkr ederım zatn bugunde bunlarla konustukta ordada savunmadıı adı ş.. degıl ama karısmasın dıe oyle yaptım :) artık pek ılgımı cekmıyolar okul bıtene kadar arkadasım ondan sonra yokkk inş Neyse Allah beterinden saklasın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…