1 tane dostum var su koca dünyada. o da calısıyor okuyor baya yogun birşey yapamıyoruz..
konuların odak noktasının para olması başımı döndürdü. o zaman kendinize uygun insanlar bulun. para harcamayı seven. etrafta çok var.
Sende yine bir tane varmis. Bende o da yok.
O durduğun ayaklarının üzerinden hiç inmeyeceksin ... mutluluğunu sırtlayacak birini aramayacaksın ... beklentileri başkaları üzerinden değil ( yeni sevgili , iyi kanka :) , para harcayan arkadaş) üzerinden değil ... kendi planların üzerinden devam edeceksin ...
o zaman her şey sana güzel ... ve o zaman zaten çıkacak olan çıkacak karşına ...
sen neler yapıosun yas kaç?
Yas aldi basini gidiyor. Neler yapiyorum , su an icin hicbir sey.
nasıl yani claısmıomsun
Calismiyorum, ev isi de yapmiyorum. KK ve TV sadece :)
peki nasıl vakit geçiriyorsun böyleeee
Vakit her turlu gecer. Is yapsanda, yapmasanda.
Amaaan şurda bizbizeyizSende yine bir tane varmis. Bende o da yok.
Calismiyorum, ev isi de yapmiyorum. KK ve TV sadece :)
Konu acicam yalnizim dostlarim yalnizim diye.Amaaan şurda bizbizeyiz
sen git sana gitme diyen yoktur eminim ki. ama arkadaşların da olsa arkalarından cimri falan abartılı tabirlerle hemde ne bileyim hoş değil. herkesin düşünce kafa yapısı farklı. ben de sana o yüzden kendine uygun arkadaş bul dedim.ben de kusucam paradan cimrilere denk gelmek de bnm şansım.. bnde para sacmıyorum ama bir konsere de gitmiceksem bu yasımda niye calsıorum ben köle gibi..
sen git sana gitme diyen yoktur eminim ki. ama arkadaşların da olsa arkalarından cimri falan abartılı tabirlerle hemde ne bileyim hoş değil. herkesin düşünce kafa yapısı farklı. ben de sana o yüzden kendine uygun arkadaş bul dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?