• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaş dost eksikliği..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
25 yasındayım.. çalışıyorum.. sevgilimden ayrıldım.
1 tane dostum var su koca dünyada. o da calısıyor okuyor baya yogun birşey yapamıyoruz..
liseden bir arkadasım var sevgilisi var 6 aylık seneye söz yapcaklarmıs şimdiden para harcamıyor kız cimriliğin suyunu cıkarmak bana göre kıskanclık diyin belki de öyle bir nevi ama sinir oluyorum konsere gidelim dedim ona vereceği paraya acıyormus allah askına kac kez geleceğiz bu yasa birde yani simdiden kenara 1500 atıyomus ne para meraklısı pinti insanlar ya .. bnde birikim yapıyorum yapmayalım demiyorum ama yani bu derece de kısmak bana sacma geliyor.. ki bu kızın ailesinin durumu da iyi ..
durumu iyi olanların ağlamasından nefret ediyorum.

hep fakirdik babam saolsun içer sıcar calısmaz ama hem calıstım ben 18 yasından beri ailemden para almadım ayaklarım üzerinde duruyorum cok şükür... yıllarım kendime acımakla gecti hep bi içsel bosluk.. hep bi duygusal aclık.. artık buna son vermek istiyorum neler yapabilirim size ?
kurslara gitmeyi planlıyorum işte dans gitar olabilir.. ehliiyet alcam..

güçlü biri olmak istiyorum eskisi gibi.. 2014 ten beri psikolojik sorunluyum die gezip durdum bıktım cünkü.. gördüm ki kendine kendinden baska kmsenin hayrı olmuyor herkes kendi derdinde..

arkadası dostu olmayanlar yada kısıtlı olanlar neler yapıyorsunuz
mümkünse sevgilisi de olmayanlar neler yapıyor ..
malum sevgili olunca hersey onla yapılıyo zaten yalnızlık duymuyosun..

yasım 25 artık umutlu olmak istiyorum.. ayrıldıgım kişiden soğudum die ayrıldım kendisi hem asırı kıskanc hastalık boyutunda hemde para konusunda o da cimri bence.. neymiş evlenince kişisel seyleri kendi paramızla alırmısız herkes kendine neyin kafasıysa bu sanki ikimizin parası yine ikimizin eve girmiyor olgun bir adam istiyorum gercekten ya işi gücü oturmus ne istediğini bilen oturmayı kalkmayı bilen cocuk gibi davranmayan.. inşallah cıkar karsıma ..

cok umutsuzum bu konuda da kimler hiç beklemiyorken hayatının askıyla tanıstı merak ediyorum ve nerede nasıl tanıstınız ?

biraz umut beklentili bir konu bu

teşekkür şimdiden hepinize... :KK68::KK68:

konuların odak noktasının para olması başımı döndürdü. o zaman kendinize uygun insanlar bulun. para harcamayı seven. etrafta çok var.

O durduğun ayaklarının üzerinden hiç inmeyeceksin ... mutluluğunu sırtlayacak birini aramayacaksın ... beklentileri başkaları üzerinden değil ( yeni sevgili , iyi kanka :) , para harcayan arkadaş:deli:) üzerinden değil ... kendi planların üzerinden devam edeceksin ...

o zaman her şey sana güzel ... ve o zaman zaten çıkacak olan çıkacak karşına ...

konuların odak noktasının para olması başımı döndürdü. o zaman kendinize uygun insanlar bulun. para harcamayı seven. etrafta çok var.

ben de kusucam paradan cimrilere denk gelmek de bnm şansım.. bnde para sacmıyorum ama bir konsere de gitmiceksem bu yasımda niye calsıorum ben köle gibi..

O durduğun ayaklarının üzerinden hiç inmeyeceksin ... mutluluğunu sırtlayacak birini aramayacaksın ... beklentileri başkaları üzerinden değil ( yeni sevgili , iyi kanka :) , para harcayan arkadaş:deli:) üzerinden değil ... kendi planların üzerinden devam edeceksin ...

o zaman her şey sana güzel ... ve o zaman zaten çıkacak olan çıkacak karşına ...

inşallahhh

ben de kusucam paradan cimrilere denk gelmek de bnm şansım.. bnde para sacmıyorum ama bir konsere de gitmiceksem bu yasımda niye calsıorum ben köle gibi..
sen git sana gitme diyen yoktur eminim ki. ama arkadaşların da olsa arkalarından cimri falan abartılı tabirlerle hemde ne bileyim hoş değil. herkesin düşünce kafa yapısı farklı. ben de sana o yüzden kendine uygun arkadaş bul dedim.

sen git sana gitme diyen yoktur eminim ki. ama arkadaşların da olsa arkalarından cimri falan abartılı tabirlerle hemde ne bileyim hoş değil. herkesin düşünce kafa yapısı farklı. ben de sana o yüzden kendine uygun arkadaş bul dedim.

abartılı oldugunu nerden biliyorsun ki tanımadıgın insanları biliyor gibi savunmanı anlamadım ?
gitme diyen varda demedim gereksiz polemik yaratma .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X