Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Parti meselesi olsa umrunda olmaz Ama açıkça "bir hedef varsa insanlar tabi ki ölecek" diyen bi insanla tabi ki arkadaşlık edemem midesiz miyim benİnsanları tercih yapmaya zorlamamalısınız. O gelirse ben gelmem diyen her zaman kaybeder. Hiç mi istemediğimiz bir ortamda bulnumuyoruz? Önemli olan ortam, yer ve kim için gittiğinizdir. Ondan habersiz gitseniz bir yerde karşılaşsanız, terk mi edeceksiniz mekanı? Normalde bu tartışmaya hiç girmeden gitmeliydiniz. Ama şu an o gelirse gelmem deyip yüz bulamayınca gitti gibi olursunuz. En iyisi tükürdüğünüzü yalamamak ve gitmemek, tebrike der gönül alırsınız. Bir daha da bu tarz diyaloglara girmezsiniz. PKK'lı veya kürt veya x partili olabilir, bu arkadaş grubunuzu bozacak kadar sizi alakadar etmez. Arkadaşlarınızın yerinde olsaydın ben de kimseye gelme diyemem, istemezsen gelme derdim.
düğünü olan kişinin ne suçu var git onunla konuşmazsın olur biterlisede 6 kişi arkadaş grubuyduk. Yediğimiz içtiğiz ayrı gitmezdi çok iyiydik. Liseden sonra he birimiz bi şehre dağıldı, aramadın sormadın tartışmaları oldu ara sıra ama kavgalı değildirk.. Aralarından en iyi anlaştığım sonradan üniversitede ne olduysa, zaten aramızda huzursuzluklar vardı bir de kız bildiğiniz pkk yanlısı oldu İğrendim, bi daha görüşmedim, denk geldiğim yerde de kavga çıktı yani öyle kötü aramız. Ama diğerleri bırakın benim gibi ona karşı tavır almayı, topluca buluşacağımızda "o geliyosa gelmem" dediğimde beni bozguncu ilan edip ona gelme diyemeyiz deyip onu tercih ettiler, böylece onlardan da baya koptuk.şimdi bu grubun içinde en saf, böyle şeylere hiç kafa yormayan işi gücü süsü, çeyizliği, nişanlısı olan tip evleniyor. Önce ben gelmem düğüne dedim ama baktım çok ısrar ediyor bakarım dedim Yarın düğün var hala kararsızım. Zaten zor günler geçiriyorum düğünde hır çıksın istemiyorum Siz ne dersiniz gitmeli miyim![]()
Sen o cinsleri bilmiyo musun Çirkef çirkefkızın suçu ne ki
git bi kenarda otur 1 saat gönlü olsun sonra dönersin
sevmediğin diğer kızla da konuşma aynı masada oturma yeter.
Kızın tabi o iğrendiğim kız gibi onla kavgalı değilim de Hepsi topluca onun saçmalıklaırnı görmezden gelip beni kötü ilan ederken, grubu sen bozdun derken o da içlerindeydi yani Kırgınım açıkçasıkızın suçu ne ki
git bi kenarda otur 1 saat gönlü olsun sonra dönersin
sevmediğin diğer kızla da konuşma aynı masada oturma yeter.
Gidin bence değişiklik olurlisede 6 kişi arkadaş grubuyduk. Yediğimiz içtiğiz ayrı gitmezdi çok iyiydik. Liseden sonra he birimiz bi şehre dağıldı, aramadın sormadın tartışmaları oldu ara sıra ama kavgalı değildirk.. Aralarından en iyi anlaştığım sonradan üniversitede ne olduysa, zaten aramızda huzursuzluklar vardı bir de kız bildiğiniz pkk yanlısı oldu İğrendim, bi daha görüşmedim, denk geldiğim yerde de kavga çıktı yani öyle kötü aramız. Ama diğerleri bırakın benim gibi ona karşı tavır almayı, topluca buluşacağımızda "o geliyosa gelmem" dediğimde beni bozguncu ilan edip ona gelme diyemeyiz deyip onu tercih ettiler, böylece onlardan da baya koptuk.şimdi bu grubun içinde en saf, böyle şeylere hiç kafa yormayan işi gücü süsü, çeyizliği, nişanlısı olan tip evleniyor. Önce ben gelmem düğüne dedim ama baktım çok ısrar ediyor bakarım dedim Yarın düğün var hala kararsızım. Zaten zor günler geçiriyorum düğünde hır çıksın istemiyorum Siz ne dersiniz gitmeli miyim![]()
Kızın tabi o iğrendiğim kız gibi onla kavgalı değilim de Hepsi topluca onun saçmalıklaırnı görmezden gelip beni kötü ilan ederken, grubu sen bozdun derken o da içlerindeydi yani Kırgınım açıkçası
lisede 6 kişi arkadaş grubuyduk. Yediğimiz içtiğiz ayrı gitmezdi çok iyiydik. Liseden sonra he birimiz bi şehre dağıldı, aramadın sormadın tartışmaları oldu ara sıra ama kavgalı değildirk.. Aralarından en iyi anlaştığım sonradan üniversitede ne olduysa, zaten aramızda huzursuzluklar vardı bir de kız bildiğiniz pkk yanlısı oldu İğrendim, bi daha görüşmedim, denk geldiğim yerde de kavga çıktı yani öyle kötü aramız. Ama diğerleri bırakın benim gibi ona karşı tavır almayı, topluca buluşacağımızda "o geliyosa gelmem" dediğimde beni bozguncu ilan edip ona gelme diyemeyiz deyip onu tercih ettiler, böylece onlardan da baya koptuk.şimdi bu grubun içinde en saf, böyle şeylere hiç kafa yormayan işi gücü süsü, çeyizliği, nişanlısı olan tip evleniyor. Önce ben gelmem düğüne dedim ama baktım çok ısrar ediyor bakarım dedim Yarın düğün var hala kararsızım. Zaten zor günler geçiriyorum düğünde hır çıksın istemiyorum Siz ne dersiniz gitmeli miyim![]()
Ben milletime söveni idare edemem işte Herşey affedilir de bu affedilmezo zaman gitme şimdi ne diyim
ben olsam gider tebrik eder dönerdim.
o dediğin tipleri de bilmiyorum, benim hiç çirkef arkadaşım olmadı.
pkk ya yakın olan ya da çok dindar, ateist, vb. farklı uçlardan arkadaşlarım var ama o tür arkadaşlarımla siyaset/din konuşmuyorum. başka alanlarda paylaşımlarımız oluyor. aynı ortamda bulunmak durumunda olursam da idare ediyoruz birbirimizi karşılıklı. sonuçta bir düğün ne kadar dayanılmaz olabilir.
Böyle bi sebepten benim değil onun dışlanması gerekirdi Öyle bi insanı aralarına almayı nasıl mideleri kabul ediyor anlamıyorum Hem dışlanmadım ben kendi isteğimle uzaklaştım onlardanYa ben ya o diyen, insanları tercih yapmaya zorlayan kişi dışlanmaya mahkumdur. Bu konuda haksız olan sizsiniz, arkadaşlarınız doğru davranmış.
Düğüne ben olsam giderdim, tebrik eder takımı takar dönerdim. Bu kadar büyütülüp üstünde düşünülecek bir konu değil.
Böyle bi sebepten benim değil onun dışlanması gerekirdi Öyle bi insanı aralarına almayı nasıl mideleri kabul ediyor anlamıyorum Hem dışlanmadım ben kendi isteğimle uzaklaştım onlardan
Bölücülerden tiksinmek siyasi saplantı olmuş memleketin haline bakDemek ki onlar siyasi düşüncelere sizin kadar takıntılı değiller.
Normal insanlar sadece kendileri gibi düşünen insanlarla değil, farklı düşüncedekilerle de arkadaş olabilirler.
Kendi isteğinizle uzaklaşmamışsınız, talepleriniz onlar tarafından reddedilince mecbur kalmışsınız.