Arkadas gibi gorunwn dusman gorumce

Emella80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
97
27
88
44
Cok samimi oldugum bir arkadasimdi yillarca bana abisini soyledi en sonunda tanistik abisiyle ve iki ay sonra nisanlandik hersey cok guzeldisonrasins basladi kavgalar bana hesapci kitapsin demeler sen tehlikelisin demeler bagirmalar diyorum ne oldu sana neden degistin megersem dost bildigim yilanmis ben ne istesem sen abimden bunumi istedin ne gerek var gibisund3n zaten kendusi mutsuz bi evlilik yasiuor 5 ayinda aldatildi ugrascak is ariyor surekli bana muhalefet abim sana ni tek tas alsin sanki eskilerin aldimi vs vs gibi ben dugun dernek nisan kona bisey istemedim sevmemde sadece balayi neyse gecen hafta buna ne kazik girdiyse hortladi beni olmadik seylerle sucladi bende nisanlima aslind aonlari kardesinin yaptigini ispat ettim ve terkedildim seni yuzunden kardesimw inanmadim diyor saka gibi seviyorum ama ona arkamda adam gibi duracaksan basimin ustunde yerin var dedim ses yok esyalari var bilezik var gelinlik var kaldilar bende babasiylada konusmamis yabi bana babasi oyle dedi annemlere soyledim ama gelmesiji istiyorum arkamda dursun arasam acmaz aramasam suruncemedeyim kafayi yicem

Cok samimi oldugum bir arkadasimdi yillarca bana abisini soyledi en sonunda tanistik abisiyle ve iki ay sonra nisanlandik hersey cok guzeldisonrasins basladi kavgalar bana hesapci kitapsin demeler sen tehlikelisin demeler bagirmalar diyorum ne oldu sana neden degistin megersem dost bildigim yilanmis ben ne istesem sen abimden bunumi istedin ne gerek var gibisund3n zaten kendusi mutsuz bi evlilik yasiuor 5 ayinda aldatildi ugrascak is ariyor surekli bana muhalefet abim sana ni tek tas alsin sanki eskilerin aldimi vs vs gibi ben dugun dernek nisan kona bisey istemedim sevmemde sadece balayi neyse gecen hafta buna ne kazik girdiyse hortladi beni olmadik seylerle sucladi bende nisanlima aslind aonlari kardesinin yaptigini ispat ettim ve terkedildim seni yuzunden kardesimw inanmadim diyor saka gibi seviyorum ama ona arkamda adam gibi duracaksan basimin ustunde yerin var dedim ses yok esyalari var bilezik var gelinlik var kaldilar bende babasiylada konusmamis yabi bana babasi oyle dedi annemlere soyledim ama gelmesiji istiyorum arkamda dursun arasam acmaz aramasam suruncemedeyim kafayi yicem

Güzel Türkçe’miz değil mi ???Keşke araya nokta,virgül koysaydın.Biz de konunu anlayıp,yorum yapalım.

Eğer ben nişanlınin yerinde olsaydım ve yıllardır kardeşimi tanıyan arkadaş olan kız birden bana kardeşimi kötüleyip ispatlarla vs anlatmaya çalışsaydı aynı nişanlınız gibi arkama bakmadan kaçardım. Bu kadar yıllık arkadaşınız hakkinda 'buna ne kazık girdiyse' yazabiliyorsanız sizi hiç iyi bir insan olarak göremedim. Düşün yakalarından lütfen.

Eğer ben nişanlınin yerinde olsaydım ve yıllardır kardeşimi tanıyan arkadaş olan kız birden bana kardeşimi kötüleyip ispatlarla vs anlatmaya çalışsaydı aynı nişanlınız gibi arkama bakmadan kaçardım. Bu kadar yıllık arkadaşınız hakkinda 'buna ne kazık girdiyse' yazabiliyorsanız sizi hiç iyi bir insan olarak göremedim. Düşün yakalarından lütfen.

Aranızdaki farklı meseleleri bilmem ama nişanlınızın tepkisi zaten durumu ortaya koyuyor.Uslubunuzdaki ''gecen hafta buna ne kazik girdiyse hortladi '' cümlesinden hiç hoşlanmadım.

Nisanlin de dunden hazırmış sanki ..

Arkadaştan görümce olunca bir haller oluyor niyeyse ..

Kaynımın nisanlisi kucuk gorumcemin arkadasi kac yil konuştular .. is ciddiye binince bizim pofuduk gorumcelik yapmaya basladi iki abisinde kucuktu ya içinde kalmis şirret gorumce olmak :) eltimle ayni yaştalar .yok beni yalnış anlamazlar rencide etmeler laf sokmalar ben görümceyim sen gelinsin sus yok o cok pahali vs vs ...

Konuştum . evet arkadasin yasitin ama artik yengen abinin esi olacak bizlere nasil saygi gösteriyorsan ona da yapacaksin ... yine samimi ol ama yerini bil herseye karisma birak istediği gibi alsin yapsin sanane kizin hevesini kirma abinin zoruna gider dedim ...

Aslında ici temizdir oyle fesat degildir de heves ediyor garibim hemde abilerine cok düşkün kıskanır da ... ama sakanin da lafa girmenin de bir adabi olmali kalp kirmadan uzmeden ...

Buyuk bekar görümcem de var abla gibidir bize karşı onu da ornek almıyor bizim bicirik ...

Sen nisanlin ailesinden büyük birisi ile görüş görünceni uyarsınlar ...

Siz olayi yanlis anlamissiniz en basta iyi olqn ben ama sonra kotulenen ben canim cicim dedigu ben sonradan hakaret ettigi ben son suclamasinda artik dayanamadim kusura bakmayinda o benim yerdrn yere vururken tsk edemezdim

Senin de ona karşı söylediklerine bakılırsa,sende pek dost değilmişsin ona karşı
Al birini vur ötekine
Kadın aldatılmışsa bunu niye belirttin ki ?
Sen de az fena değilsin

Ben dostlugumu beni sucladigi seyleri duyunca bitirdim bir anda canavar oldu icinde ofke oldugunu bilordimde bu kadar gaddarca bana hakaret etmesjni beklemezdim

Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Nedense konunuzu okuyunca bu söz geldi aklima. Sizinde uslubunuza bakılırsa arkadasinizdan pek farkiniz yok gibi ikinizde mutsuzlugunuzun acısını digerinizden cikariyosunuz.

Bana neden ofkeli oldugunuda bilmiyorum sadece bir mesaj abime aradigimi soylersen seni rezil ederim babami ararim diyeceklerimi derim dedim sorun ne ben sana naptim belkide abisuyle ortaklasa yapti cunki hep derdi zengin bir qrkadasim hala abime asik die hayirlisi

Onu bunu boşver de hemen tanışıp 2 ay sonra neden nişan yaptın ki?
Daha adamı tanıyamadan doğru dürüst?

Back
X