Cok samimi oldugum bir arkadasimdi yillarca bana abisini soyledi en sonunda tanistik abisiyle ve iki ay sonra nisanlandik hersey cok guzeldisonrasins basladi kavgalar bana hesapci kitapsin demeler sen tehlikelisin demeler bagirmalar diyorum ne oldu sana neden degistin megersem dost bildigim yilanmis ben ne istesem sen abimden bunumi istedin ne gerek var gibisund3n zaten kendusi mutsuz bi evlilik yasiuor 5 ayinda aldatildi ugrascak is ariyor surekli bana muhalefet abim sana ni tek tas alsin sanki eskilerin aldimi vs vs gibi ben dugun dernek nisan kona bisey istemedim sevmemde sadece balayi neyse gecen hafta buna ne kazik girdiyse hortladi beni olmadik seylerle sucladi bende nisanlima aslind aonlari kardesinin yaptigini ispat ettim ve terkedildim seni yuzunden kardesimw inanmadim diyor saka gibi seviyorum ama ona arkamda adam gibi duracaksan basimin ustunde yerin var dedim ses yok esyalari var bilezik var gelinlik var kaldilar bende babasiylada konusmamis yabi bana babasi oyle dedi annemlere soyledim ama gelmesiji istiyorum arkamda dursun arasam acmaz aramasam suruncemedeyim kafayi yicem