arkadaş gibi konuştuğum biri var bununla uzun zamandır konuşuyorum aslında bundan hoşlanıyorum ama ona açıkca söylemedim hoşlandığımı ama hareketlerimle belli etmeye çalıştım ona ilgimi ona durduk yere hediye aldım iş yerine gittim halini hatırını sordum doğum günü oldu doğum gününü kutladım hediye aldım kötü günler yaşadı kardeşi hastalandı hem maddi hem manevi yanında oldum moral vermeye çalıştım kardeşi hasta üzgün diye her hafta iş yerine gittim moral vermeye çalıştım giderken hediye olarakda bişeyler götürdüm eli dolu gittim bunu 9 aydır yapıyorum ne kadar salağım 9 ay her hafta iş yerine gittim buna moral vermeye çalıştım kardeşi hasta üzgün diye ama bunun bir kaç aydır evlilik amaçlı konuştuğu bir kız varmış bana bundan hiç söz etmedi bende arkadaşız diye iş yerine gidiyorum salak gibi şimdi bir başkasından duydum bir haftadır ortada yoktu beyfendi meğer görüştüğü kıza evlenme teklif etmiş kızda kabul etmiş kızın ailesinin yaşadığı şehre gitmiş söz kesmişler bu benden bunları neden sakladı ? bana yaptığına çok kırıldım bende bişey bilmeden salak gibi iş yerine gidiyorum oturup konuşuyorum bununla bu bana niye söylemedi bunu hala anlamıyorum kızlar akıl verin ne yapayım bununla konuşmaya devam edip nişanını kutlayayımmı yoksa uzakmı durayım görüşmeyi keseyimmi ? aklım durdu bana akıl verin ? bu adama ben ne yapayım ?