Arkadaş Grubuyla Tatile Çıkmak İsteyen Nişanlı?

ilker ayrikta soruyorya hani ben bilmem esim bilirde :) yurtdisina gidebilirmi esiniz diye. bende fikrimi soyleyim hayir izin vermezdim. arkadasinizi hakli goruyorum ama herkesin fikri ayri ayridir boyle konularda

Insanlar evlenince dünyada sadece birbirleri olmuyor. Keşke artik bunu boyle düşünen kadin ve erkekler farkedebilseler.

Sorumsuzca davranmadigi surece, bir kadin ya da erkek arkadaşları ile tatile de gidebilir, çay kahve içmeye de vs...

Bir insan birini aldatacak ise burda da okuyoruz komşusu ile de aldatan var yakin arkadaşı ile de. Cok uzaga gitmeye bile tenezzül etmiyor yapacak olan.

Ben şahsen eşime karismazdim bu konuda. Çünkü ona güveniyorum. Fakat gezmeyi çok sevdigimden yurtdışına bensiz gitmesini istemezdim. Is seyahati için gidiyor benim de gidip oraları göremiyorum diye içim geçiyor. Aynı şeyi hen teklif etsem gideceğim arkadaslarimi baz alarak bana da birsey diyeceğini düşünmüyorum. Bu da aldatmayla ilgili değil yine. Dil bilme dert anlatma vs olarak aile yapısı olarak bakar. :)

Arkadaşlar merhaba, kendim için değil ama bir arkadaşım adına konu açma gereği duyuyorum.Fikirleriniz önemli.
10 yıldan fazla bir süredir tanıdığım çok yakın bir kız arkadaşım var.kendisi nişanlı.arkadaşımın adı "Selin" olsun. Nişanlısını da 5 yıldır tanıyorum,adı "Burak" olsun.
Arkadaşım Selinle uzun sayılabilecek bir aradan sonra bugün görüşme fırsatımız oldu.Biraz canı sıkkındı,konuyu irdeleyince nişanlısıyla bir tartışma yaşadıklarını söyledi.Olay şöyle gerçekleşmiş.
Burak Amsterdam şehrini çok merak ediyor ve mutlaka gitmek istiyor.Aslında Selinle nişanlanmadan önce yazın giden arkadaşlarıyla gidecekti fakat vizesinde sıkıntı çıkınca gidemedi ama arkadaş grubu gitmişler.Bu da çok üzülmüş kendiside gidemediği için falan.Selinle nişanlandıktan sonra balayımıza Amsterdam'a gideriz diye plan yapmışlar.
2 gün önce Burak telefonda konuşurken Selin'e,
"-evlenmeden önce senden bazı isteklerim var.Kabul etmeni bekliyorum. ben evlendikten sonra yılda bir kere arkadaşlarımla tatile gitmek istiyorum." demiş.Selin böyle birşeyi kabul etmeyeceğini söylemiş.Biraz tartışmışlar.Sonra Selin'e "bende istersen seni arkadaşlarınla tatile gitmene izin veririm.Ne var ki bunda?Ben sana güveniyorum." falan demiş.O gün geçmiş.
Bu sabah telefonda konuşurken Burak aynu konuyu yine açmış.Düşündün mü falan demiş.Sonra "ben nisan-mayıs gibi param da olursa arkadaşlarla Amsterdam'a gidicem.(Nişanlı iken gitmekten bahsediyor).Seninle de sonra gideriz" demiş. Bayağı tartışmışlar. Selin böyle bişeyi kabul etmeyeceğini,nişanlı da olsalar kendisine karşı sorumlu oldugunu buna izin vermeyeceğini söylemiş.Burak da "sen bana güvenmiyor musun, ben seni aldatacak ayarda bir adam mıyım?öyle bişey olacak olsa ben burada da yapmaz mıyım bana güvenmiyor musun?Ne var yani arada bir arkadaşlarımla bekar gibi takılsam senede bir kere?ben seni ihmal etmem sorumluluklarımı yerine getiririm bu kadarcık şeyi bana niye çok görüyosun vs.." diye bir sürü şey saymış.Kavga kıyamet kapatmışlar telefonu.Selin de bana sence ben mi abartıyorum ,izin vermeli miyim diye sordu.Ne diyeceğimi bilemedim kızlar.
Siz böyle bir durumda olsanız ne yapardınız?
Sizce böyle bir istek normal mi anormal mi?Bu arada ikiside 28 yaşında. Buradan fikir alıp kendisine akıl vermek istiyorum.Şimdiden herkese teşekkürler.
nişanlı iken karışamam ama evlıyken tatıl amaçlı erkek erkege yada kızkıza bır yerlere gıtme olayına karsıyım... illa gidilecekse beraber gidilir ya da arkadaşları ile birlikte benide götürür....
benimde böyle bir mevzum var eşim iş arkadasları ile Ukraynaya gıdecektı, tatıl amaçlı ve halıyle tepkı verdım, tartıstık, bırkaç gun konusmadık falan ....

Valla olay neden sadece aldatmaya geliyorki? Bunlar nisanli birsey diyemiycem ama..sahsen ona sevdanin cicekli yollari bana sevdanin dikenli yollari oyle mi :D hahaha cocuklardan once teklif etseydi buyuk ihtimal izin verirdim zaten, hatta tek cocukla bile olabilirdi belki..ama suan cok zor..aksama kadar calis sonra cocuklari hallet vs..zor gelecektir diye dusunurum…ben oyle bir plan yapamiyorsan o da yapmasin bi zahmet..ha gidip aldatacagi varsada zaten yapabilir..tatilde belki girecekleri ortamlar daha musait olur buna bilemiycem. Ama aklindada aldatmak olan bir erkegi kadinida kimse durduramaz..onun gunahida boynuna vesselam.

Bence nisanlisina gerçekten güveniyor ise müsade etmeli. Arkadaşın biraz abartmış bence
benim eşim biz sevgiliyken ve nişanlıyken kıbrısa da gitti, istanbula da gitti, antalyaya da
hala da gitmek istediğinde gider pek birşey demem sadece oradayken arayıp sormazsa bozulurum o kadar :)
bence bi sakıncası yok ya aldatacağından şüpheleniyorsa boşuna kendi kendini sıkıntıya sokmasın aldatacak adam işe gidiyorum der aldatır bu kadar basit :)

benim eşim biz sevgiliyken ve nişanlıyken kıbrısa da gitti, istanbula da gitti, antalyaya da
hala da gitmek istediğinde gider pek birşey demem sadece oradayken arayıp sormazsa bozulurum o kadar :)
bence bi sakıncası yok ya aldatacağından şüpheleniyorsa boşuna kendi kendini sıkıntıya sokmasın aldatacak adam işe gidiyorum der aldatır bu kadar basit :)
Aynen öyle :)

Bir erkek sürekli amsterdam amsterdam diye tutturursa yani sebepler gayet açıktır bence...
zaten erkekler kendi tayfalarıyla falan gidiyosa kesindir olay yani çevremden biliyorum anlatıyolar ne yaptıklarını
niye roma floransa değilde amsterdam eğer kültüre müzeye bakcaksak İtalya bu konuda 1 numara

:cool:arkadaşlar cevaplar için hepinize teşekkür ederim. arkadaşımla tüm bu fikirleri paylaşacağım.
artık kendisi karar versin

Arkadaşlarıyla gitmesinde bi sakınca göremedim ama Amsterdam diyor o kısım şüpheli. Uyuşturucu belli doza kadar serbest ayrıca meshur yeşil sokaktı sanırım alem yapmaya gidecek sanırım. Ben sevmedim arkadaşın Selin'e de sağlam ayak degil bu Burak.

Back
X