Arkadaş Grubuyla Tatile Çıkmak İsteyen Nişanlı?

Ben eşlerin kendi alanları ve kendi hobiler olması gerektiğini savunurum ama tatil başka bir şey. Zaten 2 hafta mı ne iznimiz var onu da beraber geçirmek isterim. Bekar gibi takılsam cümlesi zaten ayrı bir falso. Evli bir insan nerde ne şekilde takılıyor olursa olsun evli bir insan gibi takılmalı. Yalnız olması bekar gibi takılabileceği anlamına gelmiyor. Evlilikte güven budur zaten. Her zaman eşlerimizin yanında olamayız. Olamadığımız zamanlarda da onların evli biri gibi takılacağına güveniyor olmamız gerekiyor.

Ben sevgilisykende nisanliykende birak arkadaslariyla ailesiyle bile gondermedim kiskancim ondan dogru yapacak adam heryerde yapar ama kendimi kotu hissetcektim ne geregi var tatilsizlikten ólmedi

Herkesin yaşamı, bakış açısı farklı muhakkak. Fakat ben insanların evlendikleri zaman birbirlerinin tapularını aldıklarını düşünmüyorum. Birbirlerine karşı sorumluluklarını yerine getirdikleri sürece , ayrı geçirilen zamanların çok bir önemi yok bana göre. Eşim isterse Fizan'a gitsin, sıkıntı yok. Flört ederken, nişanlıyken de arkadaşlarıyla tatile gitmişliği var. Bende gitmiştim kız arkadaşlarımla tatile. Şu an da gidebilir benim için sakıncası yok. Senede sadece 1 kere çıkabildiği 15-20 gün tatili benimle değil de arkadaşlarıyla geçirmek istemesi halinde rahatsız olurdum. Fakat işi yılda 2 kez tatile çıkmaya uygunsa sorun yok.

Anormal değil.
İçinde kalmış, arkadaşlarıyla gitsin işte, bunda sorun çıkaracak bir şey yok bence.

Ama her sene ayrı tatil için öyle uzun süreli söz veremem ben.
Her senenin şartları ayrı olur.
Yoksa karşı çıktığım bir şey değil.

Arkadaşlar merhaba, kendim için değil ama bir arkadaşım adına konu açma gereği duyuyorum.Fikirleriniz önemli.
10 yıldan fazla bir süredir tanıdığım çok yakın bir kız arkadaşım var.kendisi nişanlı.arkadaşımın adı "Selin" olsun. Nişanlısını da 5 yıldır tanıyorum,adı "Burak" olsun.
Arkadaşım Selinle uzun sayılabilecek bir aradan sonra bugün görüşme fırsatımız oldu.Biraz canı sıkkındı,konuyu irdeleyince nişanlısıyla bir tartışma yaşadıklarını söyledi.Olay şöyle gerçekleşmiş.
Burak Amsterdam şehrini çok merak ediyor ve mutlaka gitmek istiyor.Aslında Selinle nişanlanmadan önce yazın giden arkadaşlarıyla gidecekti fakat vizesinde sıkıntı çıkınca gidemedi ama arkadaş grubu gitmişler.Bu da çok üzülmüş kendiside gidemediği için falan.Selinle nişanlandıktan sonra balayımıza Amsterdam'a gideriz diye plan yapmışlar.
2 gün önce Burak telefonda konuşurken Selin'e,
"-evlenmeden önce senden bazı isteklerim var.Kabul etmeni bekliyorum. ben evlendikten sonra yılda bir kere arkadaşlarımla tatile gitmek istiyorum." demiş.Selin böyle birşeyi kabul etmeyeceğini söylemiş.Biraz tartışmışlar.Sonra Selin'e "bende istersen seni arkadaşlarınla tatile gitmene izin veririm.Ne var ki bunda?Ben sana güveniyorum." falan demiş.O gün geçmiş.
Bu sabah telefonda konuşurken Burak aynu konuyu yine açmış.Düşündün mü falan demiş.Sonra "ben nisan-mayıs gibi param da olursa arkadaşlarla Amsterdam'a gidicem.(Nişanlı iken gitmekten bahsediyor).Seninle de sonra gideriz" demiş. Bayağı tartışmışlar. Selin böyle bişeyi kabul etmeyeceğini,nişanlı da olsalar kendisine karşı sorumlu oldugunu buna izin vermeyeceğini söylemiş.Burak da "sen bana güvenmiyor musun, ben seni aldatacak ayarda bir adam mıyım?öyle bişey olacak olsa ben burada da yapmaz mıyım bana güvenmiyor musun?Ne var yani arada bir arkadaşlarımla bekar gibi takılsam senede bir kere?ben seni ihmal etmem sorumluluklarımı yerine getiririm bu kadarcık şeyi bana niye çok görüyosun vs.." diye bir sürü şey saymış.Kavga kıyamet kapatmışlar telefonu.Selin de bana sence ben mi abartıyorum ,izin vermeli miyim diye sordu.Ne diyeceğimi bilemedim kızlar.
Siz böyle bir durumda olsanız ne yapardınız?
Sizce böyle bir istek normal mi anormal mi?Bu arada ikiside 28 yaşında. Buradan fikir alıp kendisine akıl vermek istiyorum.Şimdiden herkese teşekkürler.

Valla ben okadar geniş değilim !!!!
İLLA aldatacak konuları falan değil olay !beni ben yokmuşum gibi yılda 1 kez geçiremez tatil matil ne demek yani !!!
Gerçi herkesin görüşü farklı olabilir .Şuanda nişanlıyken yani hevesini alsın fakat evlendikten sonra herşeyi benimle yapmasını isterdim okadar......

Bi
Arkadaşlar merhaba, kendim için değil ama bir arkadaşım adına konu açma gereği duyuyorum.Fikirleriniz önemli.
10 yıldan fazla bir süredir tanıdığım çok yakın bir kız arkadaşım var.kendisi nişanlı.arkadaşımın adı "Selin" olsun. Nişanlısını da 5 yıldır tanıyorum,adı "Burak" olsun.
Arkadaşım Selinle uzun sayılabilecek bir aradan sonra bugün görüşme fırsatımız oldu.Biraz canı sıkkındı,konuyu irdeleyince nişanlısıyla bir tartışma yaşadıklarını söyledi.Olay şöyle gerçekleşmiş.
Burak Amsterdam şehrini çok merak ediyor ve mutlaka gitmek istiyor.Aslında Selinle nişanlanmadan önce yazın giden arkadaşlarıyla gidecekti fakat vizesinde sıkıntı çıkınca gidemedi ama arkadaş grubu gitmişler.Bu da çok üzülmüş kendiside gidemediği için falan.Selinle nişanlandıktan sonra balayımıza Amsterdam'a gideriz diye plan yapmışlar.
"-evlenmeden önce senden bazı isteklerim var.Kabul etmeni bekliyorum. ben evlendikten sonra yılda bir kere arkadaşlarımla tatile gitmek istiyorum." demiş.Selin böyle birşeyi kabul etmeyeceğini söylemiş.Biraz tartışmışlar.Sonra Selin'e "bende istersen seni arkadaşlarınla tatile gitmene izin veririm.Ne var ki bunda?Ben sana güveniyorum." falan demiş.O gün geçmiş.
Bu sabah telefonda konuşurken Burak aynu konuyu yine açmış.Düşündün mü falan demiş.Sonra "ben nisan-mayıs gibi param da olursa arkadaşlarla Amsterdam'a gidicem.(Nişanlı iken gitmekten bahsediyor).Seninle de sonra gideriz" demiş. Bayağı tartışmışlar. Selin böyle bişeyi kabul etmeyeceğini,nişanlı da olsalar kendisine karşı sorumlu oldugunu buna izin vermeyeceğini söylemiş.Burak da "sen bana güvenmiyor musun, ben seni aldatacak ayarda bir adam mıyım?öyle bişey olacak olsa ben burada da yapmaz mıyım bana güvenmiyor musun?Ne var yani arada bir arkadaşlarımla bekar gibi takılsam senede bir kere?ben seni ihmal etmem sorumluluklarımı yerine getiririm bu kadarcık şeyi bana niye çok görüyosun vs.." diye bir sürü şey saymış.Kavga kıyamet kapatmışlar telefonu.Selin de bana sence ben mi abartıyorum ,izin vermeli miyim diye sordu.Ne diyeceğimi bilemedim kızlar.
Sizce böyle bir istek normal mi anormal mi?Bu arada ikiside 28 yaşında. Buradan fikir alıp kendisine akıl vermek istiyorum.Şimdiden herkese teşekkürler.
Birak amsterdami ben mersinden Tarsusa yollamam . Gitsin arkadaslariyla takilsin o zmaan öyle is mi olur bekar olsa evet ama bende kavga eder burnndan getiridjm

Bu sabah telefonda konuşurken Burak aynu konuyu yine açmış.Düşündün mü falan demiş.Sonra "ben nisan-mayıs gibi param da olursa arkadaşlarla Amsterdam'a gidicem.(Nişanlı iken gitmekten bahsediyor).Seninle de sonra gideriz

Eski nişanlım olması için yeterli bir neden bence. Ben karşı olduğum için ömür boyu bu dertle uğraşmayı göze alamazdım.

ben bu sene gönderdim valla adamı, ama zorunluluktan oldu. biz ilişkiye başladığımızda yazın tatil planları- ki yurtdışı yine, amsterdam belçika vs. belliydi.
bozamadım.
15 gün.
o da feci özledi ama. bir şey de yapmadı öyle erkenden otele gelip benle konuşuyordu vs.

ama döndüğünde "bidaha sensiz hiçbir yere gitmeyeceğim söz" dedi. eğer her yıl ben bi hafta böyle takılırım dese beni biraz iter açıkçası bu tutum.

hani binde bir arkadaşlarıyla olmak ister gider de planlı bir şey gibi olunca sıkıcı.

Yani sürekli olmadığı sürece ben bir sıkıntı görmüyorum şahsen. Arkadaşlarıyla akşam dışarı çıkmaktan pek bir farkı yok. Sadece evliliğin baslarinda olması biraz can sikabilir bence. Ama daha nisanliyken gitmesine neden izin vermiyor ben anlamadim. Yani şöyle bir sıkıntı var çocuğun lafları sözleri biraz rahatsız edici.

Büyük konuşmayayım ama izin vermem kesinlikle

Amsterdam: esrar, mantar(kafa yapandan), alkol,red light cogu erkek icin. Arkadaslarim gitti (erkek) birinin 2 senelik iliskisi var red lighta gitmisler, hic bisey yapmasalarda o kadinlari gormusler yani. Hayatta izin vermezdim.

Ben nişanlıyı bilmem, tanımam o yüzden yorum yapamam. Herkesin huyu suyu farklıdır. Ama eşime izin verirdim. Çünkü onu çok iyi tanırım, böyle bişey için bana çooooook istemese asla vede asla gelmezdi. Yani her sene bir kere arkadaşlarımla tatile gitmek istiyorum demezdi.

İlk başta okuduğumda içinde tuhaflık sezdim ısrar edilmesi gibi
sonra kendi eşime baktım düşündüm
hatta ben diyorum ark. tatile gidebilirsin gibi
güveniyorum o konu ayrı sürekli dip dibe olmak vıcık vıcık sıkıcı geliyor
arada özlemesi hoşuma gider gönderirim
ama baktım iş aksine gidiyorsa izin vermem 2.sine

Nisanliyken olabilir belkide..evliyken daha zor bana gore..belkide son cevizlerini kirmak istiyordur seninki ve tayfasi..

Nedir bu kadinlardan ayri tatile gitme hevesi anlamiyorum..nedense bi anne oturup boyle bir plan yapamiyor..cocuklari babaya birakip tatile cikmak gibi..zaten oyle birsey yapsam aklimi evde birakip giderim icim rahat etmez..

Esim bi ara soyledi bana hemde yurt disina gitmeyi dusunduklerini arkadaslariyla…izin vermedim..ben essek basimiyim dedim? Sen tatile gidecen ben gidicem caliscam cocuklarin tum yuku uzerimde..yok oyle yagma dedim..gidemezsin dedim..acik ve net! Hani gitseydi kavga ederdim kesin..hani affetmezdim filan gibi laflar etmiyorum..arada cocuklarim var, oyle kolay degil bu isler..ama cok kotu kizardim.

Yan ben o kirilma olaylarini filan gectim, ben olaylara derhal kiziyorum yani..beni kizdirmasin yeter :D

Back
X