arkadaş ilişkileri

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
kızlar merhabalar
çalıştıgım yerde kı bisüre görüstügüm arkadaşlarımdan kendimi degersiz hissettigim,pek de kıymetim olmadıgını anladıgım icin kendimi cektim.cünkü bensiz oturmalar,arkamdan konuşmalar aleni vardı yani. şu an iclerinden bitanesi santralde calsyor ve her aradgmda ne? söyle numarayı? falan diyerek açıyor telefonu.bu aşırı derecede beni sinır etmeye başladi.bahsettgm kişi annem yaşında kadın.kidem olarak üstüyüm.ne şekilde halledebilirim.sert mi yapayim napayım.

Kıdem olarak hallet o zaman. İş ilişkisine özel ilişkisini karıştırmasın. Dışarda ne derse dedin ama sana saygısızlık yapamasın.

Ne? diye telefon mu açılır yahu. Öküz! Üslubunun iş hayatının gereklerine uymadığını düşünüyorum, üstelik senin üstünüm. Bu şekilde davranmaya devam edersen şikayet etmek zorunda kalacağım.

Ne? diye telefon mu açılır yahu. Öküz! Üslubunun iş hayatının gereklerine uymadığını düşünüyorum, üstelik senin üstünüm. Bu şekilde davranmaya devam edersen şikayet etmek zorunda kalacağım.
yakın zamana kadar ay canım ay cicim olan insanlardan az bi uzaklasınca böyle oluyor.nasıl da sahtelermiş

Yaşça senden büyük kıdemce altta olduğu için kompleks yapmıştır. Bence bir kez sertçe uyarın bir daha yapamaz ama tabi ardınızdan gıybetin hasını çevirir orası kesin

Yaşça senden büyük kıdemce altta olduğu için kompleks yapmıştır. Bence bir kez sertçe uyarın bir daha yapamaz ama tabi ardınızdan gıybetin hasını çevirir orası kesin
öyle insanlar yanımızdayken ne kadar kötü kalpli olduklarını anlamıyoruz.ama onlarla gecirdigim her ana yazık olmuş

öyle insanlar yanımızdayken ne kadar kötü kalpli olduklarını anlamıyoruz.ama onlarla gecirdigim her ana yazık olmuş

İş hayatı maalesef böyle. Çok farklı karakterde insanla mecburen bir araya geliyoruz Allah iyilerle karşılaştırsın duasını bu nedenle çok severim.
Siz mesafenizi koruyun iş yerinde ciddiyet bence en önemli şeydir.
İnsanların size olan tavırlarını,sizin kendinize ve çevrenize olan saygınız belirler derdi üniversitedeki hocamız.

Asla emir vermeyi sevmem hep arkadaş olmuşumdur ama şunu öğrendim, emir vermezsen kimse duracağı yeri bilmiyor.

"X hanım lütfen ses tonunuza ve üslubunuza dikkat edin" derseniz eminim titreyip kendine gelecektir.

cheryblossommm cheryblossommm merhaba.

Iş ortamında ne olursa olsun, insanlar arasındaki iletişim saygı çerçevesinde olmalı. Sert bir sekilde uyarmak sizi haklıyken haksız konuma düşürebilir. O yüzden, o bayanı uyaracaksaniz, kelimeleri ve ses tonunuzu ayarlamanızi öneririm.

Bu dedikleriniz bwnim şu anda çalıştığım yerde de var. Dedikodu, tuhaf bakişlar, bir şey olduğunda kendimi ifade edememem vs. Kendimi çektim bu sefer de yqlnız hissediyorum kendimi. Sanki arkamdan laflar oluyor da herkes birbirine inanıyor gibi bana bir şey soran açıkça anlatan yok gibi. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum

k
Bu dedikleriniz bwnim şu anda çalıştığım yerde de var. Dedikodu, tuhaf bakişlar, bir şey olduğunda kendimi ifade edememem vs. Kendimi çektim bu sefer de yqlnız hissediyorum kendimi. Sanki arkamdan laflar oluyor da herkes birbirine inanıyor gibi bana bir şey soran açıkça anlatan yok gibi. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum
kendine güven .hep politik ol.yüzlerine gül ama samimi olma.devır oyuncuların devri.

Bazı tepkileri fazla düşünmeden anlık vermek gerek.
Öyle olunca insanın kendine de sürpriz oluyor.
Ayrı bi güzel oluyor:KK70:

"hayırdır x hanım, telefona nasıl cevap verileceğini unutacak kadar yaşınız geçtiyse emekliye ayıralım sizi" deyivereydin misal:-)

Back
X