- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
Lisedeyken 4 arkadaştik. Lise bitti arasından biriyle cok büyük bir kavga ettik bana ettigi bir laftan açtım ağzımi yumdum gözümü. Neyse biz arkadasligimizi bitirdik diger iki arkadasimda benimle olmak istediler. Zaman gecti üniversiteye basladik. Bir arkadasimla ayni universteye gittik. Digeriyle irtibatimiz nedense koptu. Mesaj atmamiza ragmen geri donus yapmadı. Bir iki ay sonra sacma sapan hayvan haklariyla ilgili mesaj atmis toplu mesaja benziyordu ( heralde konusmak icin atti bileniyorum) ben bisey demedim diğer arkadasim ters çıkışti onada ayni mesaji atmisti. Gel gelelim bir hafta once o kavga ettigim kizla gorusmeye baslamis halbu ki bana "sana terbiyesizlik yapti bende onla konusmam hatta siliyorum numarasini" demisti ne oldu da baristilar ? Yanlizlik piskolojisine mi dustu acaba ? Yeni arkadas bulamayinca eskilere mi sardi ? Ki benden once kavga ettigim kizla sorunlari vardi. Arkasindan demedigini birakmamisti. Barismalarini degilde ettigi laflardan sonra nasil bunu yapti asil kafama taktigim bu.Artik o kadar kafaya taktim ki. Bu nasil arkadaslikti en guzel zamanimizda en guzel seyleri yasadik. Universiteye gecince inşallah kopmayiz diyorduk noldu da koptuk ? Dusundukce aglayasim geliyor. Cildiriyorum icim darlaniyor. Bu nasil dostluktu nasil arkadaslik ?