arkadaş kazıkları fena batıyor artık

ceycey0406

heyyooooooooo
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
42.652
114.124
798
selam arkadaşlar 40 yaşına girdim 2 ay önce .Arkadaş canlısı gezmeyi arkadaş ortamlarını seven bir kadınım Amma velakin inaın şu hayatta herşeyin üstesinden geldım de arkadaş dalaveralarından dedikodu kıskançlık çemberlerinden satışlardan iki yüzlülüklerden kötü günlerinde destek olduklarımın biraz düzelince bana sırt çevirmelerinden illallah dedim .1 2 Kişi dışında hepsini hayatımdan çıkarmak istiyorum bu aralar sanki tüy gibi hafifleyeceğim o zaman.Ama bir yandan da acaba görmezden gelmeye safı oynamaya devam mı edeyım yoksa yalnızlık daha mı cazıp gelır bana kararsızım.Kızlar sizin arkadaşlık ve arkadaş kazıkları deneyımlerınızden faydalanabılırmıyım.lütfennnnnnnn

O kadar kazık yedim ki, sırtım hancer darbeleriyle dolu. Üstelik çoğu da akrabam. Hepsini hayatımdan çıkarttım şimdi o kadar rahat ve mutluyum ki.

Kocak parayla arkadaş tutar resmen salaklığın master ini yapar.benim uyarilarimi anlamaz.ana bu hali hobi gibi.onun dönüp dolaşıp aynı hataları yapar.siz farkinda iseniz herseyin bu farkındalık yalnız hissettirmemeli

Mesafeyi çok iyi ayarlamanız gerekiyor. Samimi bile olsanız bir sınır olacak ki sonradan acımasın canınız

İnsanlara gerektiği kadar değer verin, kimseye de zorunluluğunuz yok; hayatınızda tutmak zorunda değilsiniz, safı oynayacağınıza çıkarın hayatınızdan

yok ben çabuk anlayıp hayatımdan çıkarıp yenilerini alıyorum 2 senede bir ama sonuç değişmiyor gene hançerlenıyorumbir kısır döngüdeyim

arkadaş bir çeşit iskambil oyunu gibidir...kazanmakta var kaybetmekte...iyi oyuncu olmak lazım hayatta...

yok ben çabuk anlayıp hayatımdan çıkarıp yenilerini alıyorum 2 senede bir ama sonuç değişmiyor gene hançerlenıyorumbir kısır döngüdeyim
ben direk almayinca kimsei kocamdan insan sevmeyen iftirasını yiyorum kendi cok seviyorda yedirip icirmese.yalakalik etmese kimsenin etrafında olmadigini kabul etmiyor.

ben direk almayinca kimsei kocamdan insan sevmeyen iftirasını yiyorum kendi cok seviyorda yedirip icirmese.yalakalik etmese kimsenin etrafında olmadigini kabul etmiyor.
kız benimki de oyleydi ama kendi zora duşunce borç alacak benden başka kimseyi bulamayınca azıcık akıllandı son yıllarda ha ha

Ceyceyim bu herzaman olan birşey
Asıl dostluklar çocukluğumuzda kalmış diyorum
Ben iki üç sene öncesine kadar çok üzülürdüm
Çok takardım
Neden böyle yaptı,niye verdiğim değeri alamadım
Der yerdim kendimi
Sonra sonra öğrendim kendime yetebilmeyi

Hepsini sildim ve yalnızım.uzaklarda bir cocukluk genclik ve bu yaslarima eslik eden tek bir dostum var.ayni sehire o geldikce gorusebiliyoruz.is arkadaşlarım sadece is arkadaslarim olarak kaliyor.kafam oyle rahat ki.alisveris vs.yanimda kimseyi aramam zaten.komsuculuk oynayacak vaktimde yok.sonuc olarak kafam rahat ben huzurluyum.kolay olmadi benim gibi sosyal biri icin ama tanidikca kactim hepsinden.heee bu kadar insan kötü bir ben mi iyiyim diye sucladigim zamanlarda oldu kendimi.baktim kendime., kimseyi kullanmadim,zor gunlerinde yaninda olan bendim.dedikodularini da yapmadim.acik sözlü oldum vs. ee o kadarda kotu degilmisim diyip herkesi hakettigi yere koydum.

güzel anlatmışsınız bende kendimi sorguladım durustçe kimseye hata yapmadım aynı sizin gibi demek ki hayat böyle yalnızlıkla mutlu olmayı becermek lazım en azından kafamız rahat olur kendi kalitemızde yaşarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…