- 10 Nisan 2014
- 42.652
- 114.124
- 798
- Konu Sahibi ceycey0406
-
yalnız yaşanıyor mu pekiO kadar kazık yedim ki, sırtım hancer darbeleriyle dolu. Üstelik çoğu da akrabam. Hepsini hayatımdan çıkarttım şimdi o kadar rahat ve mutluyum ki.
yok ben çabuk anlayıp hayatımdan çıkarıp yenilerini alıyorum 2 senede bir ama sonuç değişmiyor gene hançerlenıyorumKocak parayla arkadaş tutar resmen salaklığın master ini yapar.benim uyarilarimi anlamaz.ana bu hali hobi gibi.onun dönüp dolaşıp aynı hataları yapar.siz farkinda iseniz herseyin bu farkındalık yalnız hissettirmemeli
arkadaş bir çeşit iskambil oyunu gibidir...kazanmakta var kaybetmekte...iyi oyuncu olmak lazım hayatta...selam arkadaşlar 40 yaşına girdim 2 ay önce .Arkadaş canlısı gezmeyi arkadaş ortamlarını seven bir kadınım Amma velakin inaın şu hayatta herşeyin üstesinden geldım de arkadaş dalaveralarından dedikodu kıskançlık çemberlerinden satışlardan iki yüzlülüklerden kötü günlerinde destek olduklarımın biraz düzelince bana sırt çevirmelerinden illallah dedim .1 2 Kişi dışında hepsini hayatımdan çıkarmak istiyorum bu aralar sanki tüy gibi hafifleyeceğim o zaman.Ama bir yandan da acaba görmezden gelmeye safı oynamaya devam mı edeyım yoksa yalnızlık daha mı cazıp gelır bana kararsızım.Kızlar sizin arkadaşlık ve arkadaş kazıkları deneyımlerınızden faydalanabılırmıyım.lütfennnnnnnn
oyuncu olamam işte ben de bir şey ya siyahtır ya beyaz fazla dürüstlükte başa bela bu devirdearkadaş bir çeşit iskambil oyunu gibidir...kazanmakta var kaybetmekte...iyi oyuncu olmak lazım hayatta...
ben direk almayinca kimsei kocamdan insan sevmeyen iftirasını yiyorum kendi cok seviyorda yedirip icirmese.yalakalik etmese kimsenin etrafında olmadigini kabul etmiyor.yok ben çabuk anlayıp hayatımdan çıkarıp yenilerini alıyorum 2 senede bir ama sonuç değişmiyor gene hançerlenıyorumbir kısır döngüdeyim
işte bu da her kişiye uymadığı için yalnız kalıyor insan...ne demiş aşık veysel..benim sadık yarim kara topraktır...oyuncu olamam işte ben de bir şey ya siyahtır ya beyaz fazla dürüstlükte başa bela bu devirde
kız benimki de oyleydi ama kendi zora duşunce borç alacak benden başka kimseyi bulamayınca azıcık akıllandı son yıllarda ha haben direk almayinca kimsei kocamdan insan sevmeyen iftirasını yiyorum kendi cok seviyorda yedirip icirmese.yalakalik etmese kimsenin etrafında olmadigini kabul etmiyor.
daha gencim ya şimdilik toprak ta olmasınişte bu da her kişiye uymadığı için yalnız kalıyor insan...ne demiş aşık veysel..benim sadık yarim kara topraktır...
mesela dedimdaha gencim ya şimdilik toprak ta olmasın
güzel anlatmışsınız bende kendimi sorguladım durustçe kimseye hata yapmadım aynı sizin gibi demek ki hayat böyle yalnızlıkla mutlu olmayı becermek lazım en azından kafamız rahat olur kendi kalitemızde yaşarızHepsini sildim ve yalnızım.uzaklarda bir cocukluk genclik ve bu yaslarima eslik eden tek bir dostum var.ayni sehire o geldikce gorusebiliyoruz.is arkadaşlarım sadece is arkadaslarim olarak kaliyor.kafam oyle rahat ki.alisveris vs.yanimda kimseyi aramam zaten.komsuculuk oynayacak vaktimde yok.sonuc olarak kafam rahat ben huzurluyum.kolay olmadi benim gibi sosyal biri icin ama tanidikca kactim hepsinden.heee bu kadar insan kötü bir ben mi iyiyim diye sucladigim zamanlarda oldu kendimi.baktim kendime., kimseyi kullanmadim,zor gunlerinde yaninda olan bendim.dedikodularini da yapmadim.acik sözlü oldum vs. ee o kadarda kotu degilmisim diyip herkesi hakettigi yere koydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?