- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.512
- 798
- Konu Sahibi ceycey0406
-
1 2 Kişi dışında hepsini hayatımdan çıkarmak istiyorum bu aralar sanki tüy gibi hafifleyeceğim o zaman.
her kademede varlar valla delete yap yap bi bitmedilerAynen öyle oluyor, şiddetle tavsiye ederim.
Hazır kafam da iyiyken buraları yediğim tüm arkadaş kazıkları ile süsleyip donatabilirim.
Hangisinden başlayayım? Ortaokuldakiler mi, lisedekiler mi, üni.dekiler mi, iş hayatı mı yoksa yakın çevre arkadaşlıkları mı?
süper tavsiyeler dikkate alacağım kesinlikleFazla değer vermeyin.
Her sorunlarını dinlemeyin.
Her yardım çağrısına kendi ihtiyaclarınızı bırakıp koşmayın.
kahve artı kadınlar kulübü valla en iyisiSırtımdan hançer yiye yiye yer kalmadı.
Arkadaş falan hikaye ben bunu 21 yaşında keşfettim. Hepsi vakit geçirmelik. Ömürlük dostum 1 tane. O da yanımda değil. Kahve içmeye bile gidecek kimsem yok
Az beklenti,çok mesafeselam arkadaşlar 40 yaşına girdim 2 ay önce .Arkadaş canlısı gezmeyi arkadaş ortamlarını seven bir kadınım Amma velakin inaın şu hayatta herşeyin üstesinden geldım de arkadaş dalaveralarından dedikodu kıskançlık çemberlerinden satışlardan iki yüzlülüklerden kötü günlerinde destek olduklarımın biraz düzelince bana sırt çevirmelerinden illallah dedim .1 2 Kişi dışında hepsini hayatımdan çıkarmak istiyorum bu aralar sanki tüy gibi hafifleyeceğim o zaman.Ama bir yandan da acaba görmezden gelmeye safı oynamaya devam mı edeyım yoksa yalnızlık daha mı cazıp gelır bana kararsızım.Kızlar sizin arkadaşlık ve arkadaş kazıkları deneyımlerınızden faydalanabılırmıyım.lütfennnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?