arkadaş kazıkları fena batıyor artık

Hayatta arkadaştan yana yüzüm güldü çok şükür.
Tavsiyede bulunamayacağım bu yüzden.
Burada genel olarak yalnızım.
Bu çok zoruma gidiyor ben arkadaşsız yaşamakta zorlanıyorum açıkçası.
Kişilik meselesi yani kimi arkadaşsız da gayet güzel yaşar..

Kazık yediklerini def etmek en güzeli kuşum. Ben 1-2 tanesini def ettim öyle, inan ki enerjimin yerine geldiğini hissettim. Harry Potter'daki Ruh Emiciler gibi yaşam enerjimi sömürüyorlarmış resmen.

1 2 Kişi dışında hepsini hayatımdan çıkarmak istiyorum bu aralar sanki tüy gibi hafifleyeceğim o zaman.

Aynen öyle oluyor, şiddetle tavsiye ederim.
Hazır kafam da iyiyken buraları yediğim tüm arkadaş kazıkları ile süsleyip donatabilirim.
Hangisinden başlayayım? Ortaokuldakiler mi, lisedekiler mi, üni.dekiler mi, iş hayatı mı yoksa yakın çevre arkadaşlıkları mı?

Fazla değer vermeyin.
Her sorunlarını dinlemeyin.
Her yardım çağrısına kendi ihtiyaclarınızı bırakıp koşmayın.

Sırtımdan hançer yiye yiye yer kalmadı.
Arkadaş falan hikaye ben bunu 21 yaşında keşfettim. Hepsi vakit geçirmelik. Ömürlük dostum 1 tane. O da yanımda değil. Kahve içmeye bile gidecek kimsem yok

Arkadaş diye bir şey yok kalmamıs ben de cok fazla kazık yedim insanlar artık çıkarlarına göre oynar olmus ben de cok hata yaptım bu ilişkilerde ama önemli olan önümüze bakmak.başıma bu yüzden gelmeyen kalmadı onun için öncelik ilerisi.

her kademede varlar valla delete yap yap bi bitmediler

Sahte bir kalabalık yerine hakiki bir yalnızlığı tercih edenlerdenim ben.

Oldum olası dedikoducu ve fesat insanlara dayanamam ben.

Akraba veya arkadaş, ilişki ve yaş farkı dinlemeden beni mutsuz eden herkesi hayatımdan çıkardım.
Yalnızlık da her zaman kolay değil elbette ama sahte ilişkiler yürütmekten bin kat daha güzel.

Ben her zaman vicdanım rahat uyumak isterim. Size de bunu tavsiye ederim.

Ben de bu arkadaşlık olayını artık anlamlandıramayan,gereksiz görenler arasındayım yediğim kazıklardan olsa gerek..Sürekli bir istek ayyy bugün sana geleceğim,ayy birşey soracağım,ayy napıyorsun cok sıkıldım...Ne gereksiz bir iletişim ya ben uzun vadede insanları avutamıyorum batıyorlar bana o yüzden arkadaşlıktansa beni anlayan ,gerekli zamanlarda görüşülen ,güven veren ilişkiler bana daha cazip geliyor bu da dostluk ve bu şekilde bir iki kişi oluyor,yetiyor da.

Az beklenti,çok mesafe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…