Arkadaş konusu

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.963
4.211
173
Uni okuyorum sınıfta herkesin arkadasi var benim yok. tek basima vakit geciriyorum. Yakin arkadasim olsun konusalim dertleselim güzel vakit gecirelim istiyorum zaten iki uc senedir evdeydim arkadasim yoktu. Bu konuda bana verebileceginiz tavsiye soyleyeceginiz bir şey var mı?

Kendine güven özgüvenli ol
Hobi kluplerine yazıl
Öğle aralarında kantinlerde tek bile olsan takıl
Milleti inceleme kendinle her zaman ilgilen

Bizim sınıfta gruplaşmalar ilk hafta olmuştu.bende başka sınıflardan arkadaş edindim mesela tiyatro kulübüne yazıldım ordan arkadaşlarım oldu.sosyal faaliyet gruplarına katılmayı deneyin sizde

Kendine güven özgüvenli ol
Hobi kluplerine yazıl
Öğle aralarında kantinlerde tek bile olsan takıl
Milleti inceleme kendinle her zaman ilgilen
Tek basima takiliyorum o konuda sorunum yok ama yinede yanimda arkadas istiyorum konusmak vs. Vakit daha guzel gecer

Bizim sınıfta gruplaşmalar ilk hafta olmuştu.bende başka sınıflardan arkadaş edindim mesela tiyatro kulübüne yazıldım ordan arkadaşlarım oldu.sosyal faaliyet gruplarına katılmayı deneyin sizde
Bizde de oyle ilk gün ve haftadan oldular

Tek basima takiliyorum o konuda sorunum yok ama yinede yanimda arkadas istiyorum konusmak vs. Vakit daha guzel gecer
İllaki ama zaten arkadas edinirsiniz
Bak tiyatro klubu demiş
Fotografcılık yada gezi yada ne bileyim bi dünya klupler olur onlara kaydol hemen

Bizde de oyle ilk gün ve haftadan oldular
O gruplarda aralarına sonradan pek kimseyi almıyor çoğu kez.dediğim gibi sizde başka sınıflardan arkadaş edinebilirsiniz benim en yakın arkadaşım aynı bölümdendi ama karşı gruptandı seçmeli derste meraba merabayla başladı sonra beraber kantine falan indik parka yürüyüşe çıktık derken kanka olduk :) içinize kapanık durmayın selam verin ya da vize haftası falan kantinde çalışırlarken birşey sormak için yanlarına gidebilirsiniz ordan sohbet başlar zaten eğer kafa dengi olduğunuzu düşünüyorsanız :)

İllaki ama zaten arkadas edinirsiniz
Bak tiyatro klubu demiş
Fotografcılık yada gezi yada ne bileyim bi dünya klupler olur onlara kaydol hemen
Bir iki tane klube kaydoldum ama hobi klubu değiller. onlari arastiriyim. Tesekkurler

O gruplarda aralarına sonradan pek kimseyi almıyor çoğu kez.dediğim gibi sizde başka sınıflardan arkadaş edinebilirsiniz benim en yakın arkadaşım aynı bölümdendi ama karşı gruptandı seçmeli derste meraba merabayla başladı sonra beraber kantine falan indik parka yürüyüşe çıktık derken kanka olduk :) içinize kapanık durmayın selam verin ya da vize haftası falan kantinde çalışırlarken birşey sormak için yanlarına gidebilirsiniz ordan sohbet başlar zaten eğer kafa dengi olduğunuzu düşünüyorsanız :)
Tamam canım denicem umarim benimde kankam olurr :)

Ben de aynıyım. Soru sorarak muhabbet açmaya çalışıyorum ama bi yerde tıkanıyor. Kızlarla oluyor bu genelde. Bugün kantinde bi erkekle tanıştım baya muhabbet ettik. Bi daha görünce kaçtım. Böyle de saçma sapan davranışlarım oluyor :(

Ben de aynıyım. Soru sorarak muhabbet açmaya çalışıyorum ama bi yerde tıkanıyor. Kızlarla oluyor bu genelde. Bugün kantinde bi erkekle tanıştım baya muhabbet ettik. Bi daha görünce kaçtım. Böyle de saçma sapan davranışlarım oluyor :KK43:
:D bende öyle sohbet ediyorum bazen ama yakinlik kuramiyorum.

Anlayabiliyorum seni. Kulüplere üye olucam ben de belki orada bi arkadaş grubuna girebilirim

Ben girdiğim her ortamda okul kurs vs hemen arkadaş ediniyorum. Fazla dostum yok ama arkadaşım çok. Bu önemli birşey girdiğin ortamda muhabbet edebileceğin konuşabileceğin birilerinin olması lazım. Yalnız takılmak iyi değil bana göre. Bazıları bunu tercih eder ama sen anladığım kadarıyla yalnız takılmak istemiyosun. Tavsiyem özgüvenli ol çekimser olma selam ver otur muhabbete karış kimse seni dışlamaz merak etme.

Back
X