Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek basima takiliyorum o konuda sorunum yok ama yinede yanimda arkadas istiyorum konusmak vs. Vakit daha guzel gecerKendine güven özgüvenli ol
Hobi kluplerine yazıl
Öğle aralarında kantinlerde tek bile olsan takıl
Milleti inceleme kendinle her zaman ilgilen
Bizde de oyle ilk gün ve haftadan oldularBizim sınıfta gruplaşmalar ilk hafta olmuştu.bende başka sınıflardan arkadaş edindim mesela tiyatro kulübüne yazıldım ordan arkadaşlarım oldu.sosyal faaliyet gruplarına katılmayı deneyin sizde
İllaki ama zaten arkadas edinirsinizTek basima takiliyorum o konuda sorunum yok ama yinede yanimda arkadas istiyorum konusmak vs. Vakit daha guzel gecer
O gruplarda aralarına sonradan pek kimseyi almıyor çoğu kez.dediğim gibi sizde başka sınıflardan arkadaş edinebilirsiniz benim en yakın arkadaşım aynı bölümdendi ama karşı gruptandı seçmeli derste meraba merabayla başladı sonra beraber kantine falan indik parka yürüyüşe çıktık derken kanka olduk :) içinize kapanık durmayın selam verin ya da vize haftası falan kantinde çalışırlarken birşey sormak için yanlarına gidebilirsiniz ordan sohbet başlar zaten eğer kafa dengi olduğunuzu düşünüyorsanız :)Bizde de oyle ilk gün ve haftadan oldular
Bir iki tane klube kaydoldum ama hobi klubu değiller. onlari arastiriyim. Tesekkurlerİllaki ama zaten arkadas edinirsiniz
Bak tiyatro klubu demiş
Fotografcılık yada gezi yada ne bileyim bi dünya klupler olur onlara kaydol hemen
Tamam canım denicem umarim benimde kankam olurr :)O gruplarda aralarına sonradan pek kimseyi almıyor çoğu kez.dediğim gibi sizde başka sınıflardan arkadaş edinebilirsiniz benim en yakın arkadaşım aynı bölümdendi ama karşı gruptandı seçmeli derste meraba merabayla başladı sonra beraber kantine falan indik parka yürüyüşe çıktık derken kanka olduk :) içinize kapanık durmayın selam verin ya da vize haftası falan kantinde çalışırlarken birşey sormak için yanlarına gidebilirsiniz ordan sohbet başlar zaten eğer kafa dengi olduğunuzu düşünüyorsanız :)
22 yaşındayım canim
Hadi inşallah :)Tamam canım denicem umarim benimde kankam olurr :)
Biraz saf biriysen uzak durmak daha iyi emin ol :) samimi bi şaklaban olacağına22 yaşındayım canim
Ben de aynıyım. Soru sorarak muhabbet açmaya çalışıyorum ama bi yerde tıkanıyor. Kızlarla oluyor bu genelde. Bugün kantinde bi erkekle tanıştım baya muhabbet ettik. Bi daha görünce kaçtım. Böyle de saçma sapan davranışlarım oluyor![]()
Anlayabiliyorum seni. Kulüplere üye olucam ben de belki orada bi arkadaş grubuna girebilirim
umarım canımmAnlayabiliyorum seni. Kulüplere üye olucam ben de belki orada bi arkadaş grubuna girebilirim
Utandım sanırımNeden kaçıyosun kaçma bidaha :)