Arkadaş konusu

Bence unide en iyisi yalniz kalmak.cunku okul bitince o kankalarda bitiyor.bu zamanda bosverin arkadasi yalnizlik en guzeli.benim can ciger bi arkadasim vardi herkes kiskanirdi dostlugumuzu.mezun olduk simdi hic konusmuyoruz bile.yani diyecegim o ki universite arkadasliklari cok gercekci gelmiyor bana

Universte okurken yanlis anlamayin ama tek kalanlara hep uzulurdum..kendilerini soyutlar yabani gozuylw bakardim hep.ey gidi unv yillari ey...ne ortanlar ne dostluklar oldu..ne sabahlardirk yurt odalarinda..
Cok sosyal biriydim..ve hayatimin en eglenceli yillari olarak tarihte kaldi.
Kiymetini bilin.
O yaslar en guzel arkadas dost edinebilme yaslari..evlenip coluk cocuga karisinca herkesin telasesi oluyor.arkadas bulmak zorlasiyor.

Bence unide en iyisi yalniz kalmak.cunku okul bitince o kankalarda bitiyor.bu zamanda bosverin arkadasi yalnizlik en guzeli.benim can ciger bi arkadasim vardi herkes kiskanirdi dostlugumuzu.mezun olduk simdi hic konusmuyoruz bile.yani diyecegim o ki universite arkadasliklari cok gercekci gelmiyor bana
Bence kalici olanlarda cok..ben mezun olali 9 sene oldu ve arkadasimla ayri sehirlerde olmamiza ragmen hala sık gorusuyoruz.

Back
X