- 30 Nisan 2018
- 547
- 130
- 103
- 37
- Konu Sahibi mercandedee
-
Cevremiz onlardan ibaret. Sanki dislaniyormusum hissi cok kotu. Diyorum kendini gelistir. Dillerini gelistir. Anlastgn bir iki kisiye guzsl bag kur . Bi arkadasm car onun grubu var mesela . Napicami bilemihorum . Aralarinda girmek zor. Cocuklqrimin ikisi krese gidiyor kucugu benle gunduz. BilmiyorumE cünkü değersizlik duygun var, koskoca evren senin tanıdığın 3-5 kişi için mi dönüyor da habire onları düşünüyorsun Allah askına
Diyorum uzak durayum cool olayim biraz . Cocuklqrn ikisi kreste gunduzO kişiler cocuklu mu? Cocuksuz olup 3 cocuklu birilerini cagirmak isteyecek az insan vardir.Ben tek cocukluyu bile eve cagirmiyorum. 40 yilda bi gorusecekse disarda anca.
Senin değerini onlar mı belirliyor yahu, insan yalnızlıktan bile keyif almalı, başkalarına bu kadar anlam yüklenmez, herkes sizi sevmek zorunda da değil ki, velev ki sevmiyorlar istemiyorlar dışlıyorlar çocuk gibi oturup ağla bari, kendine yetmeyi öğrenCevremiz onlardan ibaret. Sanki dislaniyormusum hissi cok kotu. Diyorum kendini gelistir. Dillerini gelistir. Anlastgn bir iki kisiye guzsl bag kur . Bi arkadasm car onun grubu var mesela . Napicami bilemihorum . Aralarinda girmek zor. Cocuklqrimin ikisi krese gidiyor kucugu benle gunduz. Bilmiyorum
PekiSenin değerini onlar mı belirliyor yahu, insan yalnızlıktan bile keyif almalı, başkalarına bu kadar anlam yüklenmez, herkes sizi sevmek zorunda da değil ki, velev ki sevmiyorlar istemiyorlar dışlıyorlar çocuk gibi oturup ağla bari, kendine yetmeyi öğren
Demekki kendi aralarında bir samimiyet kurmuşlar başkasına ihtiyaç duymuyorlar çocuklarla alakalı olabilir olmayabilir. Benim çocuğum yokken 2 tane yaramaz oğlu olan çok samimi arkadaşımla görüşüyorduk. Çocukları öyle böyle değildi ama arkadaşımla birbirimizi çok severdik ve bu asla problem olmadi. Hala da görüşürüz mecburi olarak farklı yerlerde olsak da. Onun için diyorum ki Belki de aranızda bir çekim olusmadi. Başka kişilerle görüşün çevre edinin kurs vs. Bırakın onları.Soyleki. Yurtdisindsym. Ailem turkiyede. Arkadaslarm car burda. Once pek arkadas edinmedm uzak kaldim insanlardan. Sonra gidip gelmek istedim. Sonra baktm insanlar gruplasms. Aralarinda samimiyet bar. Gel git gezelm diyolar ama gene kendi leri daha cok toplaniyolar. Kendimi kotu hissetmeye basladim. Sacma gelecek ama acaba kim kime Gotti kimin evindelerdi gibi dusunmeye basladim cok ve kendimi degersiz hissetmeye basladm. Uc cocuk var bende ondanmi cok cagirmiyolar site dusunmeye basladm. Canm cok skkn. Kendime deger veremiyorum. Onlar bulusup gorusunce kendimi degersz hissediyorum.
Aslinda iki cocugm kreste oluyo. Bebekle gitmek gelmek zor olmaz ama insanla r gruplasma. Sevdgm bir kac kisi var onlara takilaym diyorum en iyisi. Kurs gibi biyer var. Ya burda tuekiyedeki gibi hobi kurslari vs cok yok. Ehliyet alicam ins yakin zamana artik aglar giderm degisik kafelere falan.Aman boşverin 3 çocuk var çağırsalar sanki gidebilecek misiniz? Size gelmek isteseler birsürü iş. Bazen de mesafeli olmak iyi. Bir kurs mursa yazılırsınız canınız sıkılıyorsa. Oralardan birileriyle tanışın kahve için. Öyle etkinliklere girin. Ama kendinizi 3-5 kişiyle sınırlamayın kimle denk gelirse onla takılın. Yalnız bu gitme gelme misafircilik işleri zor aman akışına bırakın illaki arkadaşınız olsun ama aralarına girmek çok parlak bi fikir değil
Baska arkadaslrm da var gorusmeye calistgm planlar yaptgimiz. Bi sevdgm bi arkadasm va r mesela onum grubu var aslinda bulustuklarinda cagirsalar gideblrm ama kendileri daha cok bulusuyolar. O gruptan sadece biriyle samimiym. Bilmiyorum tuhaf bi durum. Araba surmeye baslicam ins o zaman guzel olur. Gidio geldm bikac arkqdasm var o ayri.Demekki kendi aralarında bir samimiyet kurmuşlar başkasına ihtiyaç duymuyorlar çocuklarla alakalı olabilir olmayabilir. Benim çocuğum yokken 2 tane yaramaz oğlu olan çok samimi arkadaşımla görüşüyorduk. Çocukları öyle böyle değildi ama arkadaşımla birbirimizi çok severdik ve bu asla problem olmadi. Hala da görüşürüz mecburi olarak farklı yerlerde olsak da. Onun için diyorum ki Belki de aranızda bir çekim olusmadi. Başka kişilerle görüşün çevre edinin kurs vs. Bırakın onları.
Tutunacak dal arama kendine daha çok yipranisrsin beklenti içine girme. Yeni çevre edinmeye çalış. Kreşten çocukların arkadaş anneleri filan zaten 3 çocukla boş vaktinin olacağını pek sanmıyorum.Soyleki. Yurtdisindsym. Ailem turkiyede. Arkadaslarm car burda. Once pek arkadas edinmedm uzak kaldim insanlardan. Sonra gidip gelmek istedim. Sonra baktm insanlar gruplasms. Aralarinda samimiyet bar. Gel git gezelm diyolar ama gene kendi leri daha cok toplaniyolar. Kendimi kotu hissetmeye basladim. Sacma gelecek ama acaba kim kime Gotti kimin evindelerdi gibi dusunmeye basladim cok ve kendimi degersiz hissetmeye basladm. Uc cocuk var bende ondanmi cok cagirmiyolar site dusunmeye basladm. Canm cok skkn. Kendime deger veremiyorum. Onlar bulusup gorusunce kendimi degersz hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?