Haydaaaa
Çok saçma değil mi gittiğin mekana gitmesini istememen? Ne münasebet, size özel mi orası? Allah bilir günlük cirosu ne kadarlık yer, her gün sizin gibi kaç sevgili gidiyordur. Ne var kız da gitse?
Hani mesela de ki "sevgilime harika bir hediye düşündüm, el emeği onu çok mutlu edecek bir fikir aklıma geldi. Paylaştığım kız benden önce yapıp vermiş" evet hak veririm, ben de bundan rahatsızlık duyarım, sonuçta senin düşünüp bulduğun, özel bir şeyinizi çalmış,o senin fikrini diye.
Ama alt tarafı mekan yani, ne kadar sana özel olabilir ki?
Kızı influence etmişsin.
Sonuçta hepimiz bir şeyleri başkalarından görüp yapiyoruz. Kimseye bir anda vahiy gelmiyor 'harika bir mekan varmış,oraya gideyim' diye.
Ben bir kere arkadaşımın storisinde mükemmel bir yer gördüm, özelden de sordum, Perast diye daha önce hiç duymadığım,cennetten bir koseymis. Gel zaman git zaman planımı yaptım,ben de gittim:) kıskanmak mi bu?
Ya da bir kız arkadaşım sevgilisiyle Teksas gibi, red kit'in çekildiği yer gibi bir kovboy çiftliğe gitmis, saman balyaları falan var vardi. Çok hoşuma gitti, hemen kaydettim sevgilimi götürürüm diye.
Ya da benim dunyalar tatlısı, katlaninca minicik kalan bir hamagim var. Kimi pikniğe davet etsem ilk işleri aynısından sipariş vermek oluyor, eskiden tek bende vardı, şimdi herkeste var. Ben de yüzyıldır aynı çadırı kullanırdım, bir gün birisinin manzaralı cadirinca kaldım,o kadar beğendim ki aynı ay kendime ondan aldım, o zamanki sevgilim de benden görüp beğenip kendine aynısını aldı...
Yani bunlar dünyanın en doğal şeyleri değil mi?
Sizin ayakkabınızı almış...Emin olun dünya üzerinde bir ya da iki çok dikkatli arkadaşınız vardır da sizin ayağınıza bakıyordur. Sizin ayakkabiniz kimsenin umrunda bile değil. Almışsa da bunu sizden başka kimse farketmez zaten - ki biraraya gelmiyormuşsunuz da.
Münker ve nekir gibi soru sormasindsn rahatsizsaniz her sorusuna cevap vermeyin, bir süre sonra keser soru sormayı. Gittiğiniz mekanlara gitmesini istemiyorsaniz da (mantıklı bir istek değil ama velev ki istemiyorsunuz) 'kk kafe diye bir kafe,alsancakta. Ama para tuzağı ya, resmen donmus yemeği mikrodalgaya atıp getirmişler. Ben kazandibi aldım, bim kazandibisiydi eminim, bir de dünyanın parasını verdik" falan diye mekanı b.kla , gitmez o zaman