• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaş mı düşman mı belli değil...

insan arkadaşlarını evlenirken daha iyi tanıyor. aah ah ben bu kıyaslamalar yüzünden 10 yıllık arkadaşlığımı bitirmek zorunda kaldım...

Ben bu tür insanlara deli oluyorum ya..etrafımda yakın olsun uzak olsun böyle bikaç adet var..
Bayıldım bunların muhabbetinden.elimde olduğunca irtibatı kestim bikaçıyla.. Elimde olmadan görüşmek zorunda olduklarım..dinlediklerim..off..o görgüsüzlükleri..hem benimkiler erkek kadın farketmiyo..erkekde var yani bu davranışlarda olan..
Ben sadece dinliyorum hıı öylemi, a ne güzel falan diyorum içimden baygınlık geçirerek..
En iyisi elinden geliyosa sık görüşme,görüştüğünde de böyle o konuşurken başka taraflara bak başka bişeyle ilgilen onun anlattıklarını önemsemediğini farkettir.hani o çok önemli bişey anlatırken ya onu boşverde diye lafa başlayıp başka bi konu aç ama gerçekten önemli bi konu...ama asla eşinden bahsetme..belliki yarışa girmiş.sende onu daha çok ateşliyosun..hem insan eşiyle arasında olanlardan çok fazla bahsetmemeli iyi de olsa kötü de olsa özel şeyler aranızda kalsın kimene...

Son düzenleyen: Moderatör:
açıkçası ben üzgünken özellikle anlatıyodu ve onun bu tavrı beni anlatmaya itti..
onun eşi çok hediye süpriz vs. bilmez ama karakter olarak çok hoş biri tanıyorum kendisini..
benim eşim de karakteri zordur ama onunkine göre daha erkeksi ve cooldur..
açıkçası arkadaşımın benim eşimde beğendiği yanları farkedince, istemsiz olarak intikam almak istedim..
çünkü ilk aylar, en zor anlarımda bile eşini anlatarak, çok canımı yakmıştı..
anladığım kadarıyla sizi üzmek için yapıyor. daha önceden böyle bi yarış gibi bişeyiniz oldu mu yani bi kapışma falan

kızlar canımı sıkan bir konuyu paylaşmak istiyorum..
benim üniversiteden yakın bir arkadaşım var..
aynı şehirde yaşıyoruz şuan, görüştüğüm bir kaç insandan biri..
ben ondan bir ay önce evlendim..
mutlu bir evliliği var, Allah artırsın inşallah..
benim evliliğime dair yaşadığım sıkıntılardan az buçuk haberdar..
çok anlatmadım, empati kuramadığını farkettiğim için..
her neyse, bu arkadaşım sürekli eşiyle yaşadığı güzel şeyleri bana anlatıyodu..
eşi gerçekten çok aşık..adamın bakışlarından bile anlaşılıyo..
ben başlarda o anlatırken kendi evliliğimi düşünüp, moralim bozuluyodu..
kıçkançlık mı bilmiyorum, ama kıskançlık olsa onun mutlu olmasını istemezdim..durum öyle değil tabi..Allah içimi biliyo, her daim mutlu etsin onları..benimki imrenme sanırım...
şimdilerde tavır değiştirdim artık onun yaptığını ben de yapıyorum..moralimin bozulmasına ortam oluşmaması adına sürekli görmemişler gibi kocamı anlatıyorum ona..o da ben bir şey söylersem beş şeyle cevap verip, adeta seninki asla benimki gibi olamaza getiriyo lafı..
ve diyelim ki, benim anlattığım bir güzellik şayet onlarda yoksa 2 gün sonra hemen onlarda da oluyo ve arkadaş hemen bi fırsatta bana anlatıyo..
okurken durumu çok komik bulduğunuza eminim..
ama yaşayan konumundayken trajikomik oluyo malesef..
öyle paylaşmak istedim sadece...sevgiler....
mutlu olabilirler, hatta adam deli divane aşık olabilir. ama bunu sorunlarını anlatan birinin gözüne sokmasına gerek var mı?
ben arkadaşının samimiyetinden şüphe ettim. kompleksleri yoksa tabi.

kıçkançlık mı bilmiyorum, ama kıskançlık olsa onun mutlu olmasını istemezdim..durum öyle değil tabi..Allah içimi biliyo, her daim mutlu etsin onları..benimki imrenme sanırım...
şimdilerde tavır değiştirdim artık onun yaptığını ben de yapıyorum..moralimin bozulmasına ortam oluşmaması adına sürekli görmemişler gibi kocamı anlatıyorum ona..o da ben bir şey söylersem beş şeyle cevap verip, adeta seninki asla benimki gibi olamaza getiriyo lafı..
ve diyelim ki, benim anlattığım bir güzellik şayet onlarda yoksa 2 gün sonra hemen onlarda da oluyo ve arkadaş hemen bi fırsatta bana anlatıyo..
bence kocalarınızı cekiştirmeyin :) o sürekli anlatmaya devam ederse ilerde ayy ne kocan varmış be bulunmaz hint kuması mübareek dıye patlayabılırsın :)

anladığım kadarıyla sizi üzmek için yapıyor. daha önceden böyle bi yarış gibi bişeyiniz oldu mu yani bi kapışma falan

çok güzel tespitt...:KK56::KK9:
evet üniversitedeyken bi kaç kere onunla ortak çalışmamız oldu..
o süreçte genelde benim çalışmalarım takdir görürdü onunki eleştiriliyordu..
o da şakayla karışık kıskandığını hep söylerdi..
belki ondan kalma bir hissiyatla yapıyodur...

Aranızda büyük bi rekabet var.Ben de yok demeyin,inanmam !

inanın rekabet oluştu zaten..
bildiğiniz çocuk gibi sidik yarıştırıyoruz..
o bişeyde öğündükçe yürü be ümitli sen onu aynı silahla vur diyorum içimden..
ben de yok demiyorum ki..fazlasıyla var..ve artık b.ka sardı mesele..
ama onun mutsuzluğunu asla istemem..
sadece benim mutsuz anımda böyle davranması canımı sıktı..
ben de intikam almaya başladım artık
paylaşayım dedim..

:KK49:Bir konu açmıştınız ya donuk koca diye orada aa benim kocik hiç donuk değildir aksine hiç peşimi bırakmaz diyenlere döndü bu iş

senin gibi bir kızı bile çileden çıkartıp böyle saçmalatabiliyorsa hakkaten o kızda bir sorun var...
ama bence görüşme olsun bitsin
ben öyle yapıyorum kimse için üzülüp moral bozmaya değmez
haa bu arada böyle çok anlatanlara inanma
unutma insan yaşayamadığı şeyi sürekli anlatır;)

kuzummmm hani şu ofiste babaanne donu giyenmmii..yavrumm derdinmi yok beee. salla seni çekemiyor. ümitli güzel ümitli esmer ümitli başarılı..heheuu daaaha ne olsun. kızı yarmasende cadı. bırak küçük dünyasında mutlu olsun bee:KK48:

çok güzel tespitt...:KK56::KK9:
evet üniversitedeyken bi kaç kere onunla ortak çalışmamız oldu..
o süreçte genelde benim çalışmalarım takdir görürdü onunki eleştiriliyordu..
o da şakayla karışık kıskandığını hep söylerdi..
belki ondan kalma bir hissiyatla yapıyodur...
kesinlikle öyle bir şey. daha önceden içinde bastırdıklarını yansıtıyor şu an. sen geçmişte her ne kadar ona o şekilde davranmasan bile o eskilerin öcünü almaya çalışıyor

evliliginde surekli prens ve prensesler gibi anlatan insanlarin
genelde evlilikte berbattir
bu benim fikrim
ama az bucuk hissedebilirsiniz

sizin yapmaniz gereken tek sey su
kim olursa olsun yasadiginiz kötü olumsuz seylere kimseye anlatmayin
anlatacaksiniz yüzdeyüz dost akraba dediginiz kisiye
ama ben olsam kari-koca kavga vs seyleri anlatmam asla
bilmesin kimse
mutlu anlarinizi anlatim sadece esinizin evliliginizjn iyi yönlerini

bu tiplerden benim çevremde oldukça çokkkk......kendi ilişkilerini harikalar diyarı gibi anlaıp sizi yerden yere vurmeye çalısırlar...yooo siz fesat değilsiniz....arkadasınız ne kadar mutluyum dese de demekki içinde yenemediği bi ego var...ve bunu sizin üzerinizden gidermeye çalısıyor.....

yine sizin arkadasınızın kocası çok aşıkmış...rezil ilşkileri olduğunu bildiğim insanlar masal gibi anlatıyorlar bana...benim de sevgilim yok ve unutamadığım biri olduğu için sürekli iğneli laflarla ''yok ben hakketim de bu mutluluğu...kalbim temiz ya Allah kalbime göre verdi:))) Allah kimi ne yapacağını iyi bilir walla:))) gibi sözler..... iç yüzünü bilmesem inanacağım:))) Allah ilişkileri vesilesi ile belalerını vermiş farkında değiller:)))
boşver canım sen kendinle ilgili ol ve dua et sorunların çözülsün inşallah...Rabbim mutsuz olmamızı kollayanlara fırsat vermesin

Neyin yarışı bu? Adamlar robot mu sanki programlayıp istediğiniz gibi olacaklar? Bırakın akışına, arkadaşınıza da pek kulak asmayın.

Back
X