- 14 Mart 2013
- 7.887
- 3.949
- 448
- Konu Sahibi fernandohoze
Eşini sürekli övgü ile anlatanlar bence bi sürü sorunu olan insanlar yakın arkadaşın da olsa inanıp İmrenme bence, sen de anlatma bosver
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladığım kadarıyla sizi üzmek için yapıyor. daha önceden böyle bi yarış gibi bişeyiniz oldu mu yani bi kapışma falanaçıkçası ben üzgünken özellikle anlatıyodu ve onun bu tavrı beni anlatmaya itti..
onun eşi çok hediye süpriz vs. bilmez ama karakter olarak çok hoş biri tanıyorum kendisini..
benim eşim de karakteri zordur ama onunkine göre daha erkeksi ve cooldur..
açıkçası arkadaşımın benim eşimde beğendiği yanları farkedince, istemsiz olarak intikam almak istedim..
çünkü ilk aylar, en zor anlarımda bile eşini anlatarak, çok canımı yakmıştı..
mutlu olabilirler, hatta adam deli divane aşık olabilir. ama bunu sorunlarını anlatan birinin gözüne sokmasına gerek var mı?kızlar canımı sıkan bir konuyu paylaşmak istiyorum..
benim üniversiteden yakın bir arkadaşım var..
aynı şehirde yaşıyoruz şuan, görüştüğüm bir kaç insandan biri..
ben ondan bir ay önce evlendim..
mutlu bir evliliği var, Allah artırsın inşallah..
benim evliliğime dair yaşadığım sıkıntılardan az buçuk haberdar..
çok anlatmadım, empati kuramadığını farkettiğim için..
her neyse, bu arkadaşım sürekli eşiyle yaşadığı güzel şeyleri bana anlatıyodu..
eşi gerçekten çok aşık..adamın bakışlarından bile anlaşılıyo..
ben başlarda o anlatırken kendi evliliğimi düşünüp, moralim bozuluyodu..
kıçkançlık mı bilmiyorum, ama kıskançlık olsa onun mutlu olmasını istemezdim..durum öyle değil tabi..Allah içimi biliyo, her daim mutlu etsin onları..benimki imrenme sanırım...
şimdilerde tavır değiştirdim artık onun yaptığını ben de yapıyorum..moralimin bozulmasına ortam oluşmaması adına sürekli görmemişler gibi kocamı anlatıyorum ona..o da ben bir şey söylersem beş şeyle cevap verip, adeta seninki asla benimki gibi olamaza getiriyo lafı..
ve diyelim ki, benim anlattığım bir güzellik şayet onlarda yoksa 2 gün sonra hemen onlarda da oluyo ve arkadaş hemen bi fırsatta bana anlatıyo..
okurken durumu çok komik bulduğunuza eminim..
ama yaşayan konumundayken trajikomik oluyo malesef..
öyle paylaşmak istedim sadece...sevgiler....
bence kocalarınızı cekiştirmeyin :) o sürekli anlatmaya devam ederse ilerde ayy ne kocan varmış be bulunmaz hint kuması mübareek dıye patlayabılırsın :)kızlar canımı sıkan bir konuyu paylaşmak istiyorum..
kıçkançlık mı bilmiyorum, ama kıskançlık olsa onun mutlu olmasını istemezdim..durum öyle değil tabi..Allah içimi biliyo, her daim mutlu etsin onları..benimki imrenme sanırım...
şimdilerde tavır değiştirdim artık onun yaptığını ben de yapıyorum..moralimin bozulmasına ortam oluşmaması adına sürekli görmemişler gibi kocamı anlatıyorum ona..o da ben bir şey söylersem beş şeyle cevap verip, adeta seninki asla benimki gibi olamaza getiriyo lafı..
ve diyelim ki, benim anlattığım bir güzellik şayet onlarda yoksa 2 gün sonra hemen onlarda da oluyo ve arkadaş hemen bi fırsatta bana anlatıyo..
anladığım kadarıyla sizi üzmek için yapıyor. daha önceden böyle bi yarış gibi bişeyiniz oldu mu yani bi kapışma falan
Aranızda büyük bi rekabet var.Ben de yok demeyin,inanmam !
kızlar canımı sıkan bir konuyu paylaşmak istiyorum..
harmoni o resminin altındaki sayıları mrk ettim ne dir onlarAnlatmayın ve dinlemeyin bu kadar basit :)
kesinlikle öyle bir şey. daha önceden içinde bastırdıklarını yansıtıyor şu an. sen geçmişte her ne kadar ona o şekilde davranmasan bile o eskilerin öcünü almaya çalışıyorçok güzel tespitt...
evet üniversitedeyken bi kaç kere onunla ortak çalışmamız oldu..
o süreçte genelde benim çalışmalarım takdir görürdü onunki eleştiriliyordu..
o da şakayla karışık kıskandığını hep söylerdi..
belki ondan kalma bir hissiyatla yapıyodur...