Arkadaş mıyız sadece?

advers

Guru
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
3.003
3.392
333
Merhaba arkadaşlar, kafamı karıştıran bir konu var, farklı bakış açılarına, düşüncelere ihtiyacım var.
Bir normal erkek arkadaşım var işyerinden.
Aslında sadece iyi anlaşan iki arkadaş olduğumuzu düşünüyorum ama yine de son bir kaç aydır davranışları beni acabalara itiyor.
Gün içerisinde yoğun çalıştığımızdan ötürü sık karşılaşıp bir araya gelemiyoruz ama perşembe günleri iş nedeni ile ilçeden il merkezine gidip dönüyoruz.Bizim asıl muhabbetlerimiz o yolculuk esnasında oluyor.Bazen de nöbetçi olduğumuz günlerde akşam yemek molasında birlikte dışarı çıkıyoruz, yemekte de muhabbetimiz iyi oluyor.
Bir kaç ay önce iş ile alakalı bir mevzu nedeni ile biz küstük. Bana; senin ile artık konuşmayı düşünmüyorum diye mesaj attı ve 2 ay hiç konuşmadık. 2. ayın sonunda seni kırdıysam özür dilerim ama bende çok incinmiştim şeklinde mesaj atınca barıştık.Aslında bu küsmemize neden olan mevzuda ikimizinde haksız olduğu taraflar vardı.
Son zamanlarda bana söyledikleri aklımı karıştırıyor;
-Çok düzgün bir karakterim olduğunu, insan olarak beni çok sevdiğini, değer verdiğini söylüyor. (bu gayet arkadaşça bir yaklaşım bence)
- Beklenmedik bir şekilde bir mazeretten ötürü tayini çıktı (çok istediği birşeydi) ve ailesinden sonra arayıp haber verdiği ilk kişi benmişim
- Geçen gün yolculuk esnasında aslında çok duygusal bir insan olduğunu ve şu sıralar çok ağladığını dile getirip bir erkeğin ağladığını itiraf etmesi çok zor bir şey sana çok büyük bir sır verdim, hadi sende bana bir sırrını ver tarzı konuşma yapması garip geldi.
- Ve tayin nedeni ile işyerimizden ayrılmasına çok az bir süre kaldı, her haftasonu bana mesaj atıp müsaitsen dışarı çıkalım mı gibi mesajlar atması..
Aslında o çok modern ve rahat bir insan bu yaklaşımları tamamen arkadaşça da olabilir ama ben nedense emin olamıyorum. Aramızda bir bağ olduğu kesin bunu hissediyorum ama ne bağı bilemiyorum.
Normalde oldukça cool, inatçı, hep kendini haklı gören, bazen acayip kıl biri iken ama bir o kadar da sempatik olabilen, değişik biri..Ve ben de nedense çok değer veriyorum ona sebepsizce.

Bana hoşlanıyor gibi geldi. Sizin duygular ne alemde, orası önemli.

Bana hoşlanıyor gibi geldi. Sizin duygular ne alemde, orası önemli.

Ona çok değer veriyorum ama, aması var işte
Hatta bir ara ben ondan hoşlandığımı hatta sevdiğimi sanmıştım da sonradan kızım adamı yanlış anlayıp yanlış eğilimlere giriyorsun deyip kendimi toparlamıştım.
Çünkü o kadar farklı yaşam tarzı ve farklı dünya görüşüne sahibiz ki, tek benzer noktalarımız ikimiznde inatçı ve sabit fikirli olması..
Ben ondaki farklılığı arkadaş olarak çok beğeniyorum aslında, oldukça geniş vizyonlu bir insan.

Son düzenleme:
Ya konuyu umarım dağıtmıyorumdur ama bu günlüğe yazmış olduğunuz şahıs mı :) Denk geliyordum da yazdıklarınıza..

Nedense hoşlandığı hissini alamadım.Zaten tayini çıkıyormuş.Bence siz yanlış anlıyorsunuz gibi.

Hoşlansa açılmak için bu kadar bekler miydi?
İçinde bir şey varsa gitmeden açılır zaten.

Merhaba arkadaşlar, kafamı karıştıran bir konu var, farklı bakış açılarına, düşüncelere ihtiyacım var.
Bir erkek arkadaşım var işyerinden.
Aslında sadece iyi anlaşan iki arkadaş olduğumuzu düşünüyorum ama yine de son bir kaç aydır davranışları beni acabalara itiyor.
Gün içerisinde yoğun çalıştığımızdan ötürü sık karşılaşıp bir araya gelemiyoruz ama perşembe günleri iş nedeni ile ilçeden il merkezine gidip dönüyoruz. Bizim asıl muhabbetlerimiz o yolculuk esnasında oluyor. Bazen de nöbetçi olduğumuz günlerde akşam yemek molasında birlikte dışarı çıkıyoruz, yemekte de iyi muhabbetimiz oluyor.

Bir kaç ay önce iş ile alakalı bir mevzu nedeni ile tartıştık ve küstük. Bana; senin ile artık konuşmayı düşünmüyorum diye mesaj attı ve 2 ay hiç konuşmadık. 2. ayın sonunda seni kırdıysam özür dilerim ama bende çok incinmiştim şeklinde mesaj atınca barıştık. Aslında bu küsmemize neden olan mevzuda ikimizinde haksız olduğu taraflar vardı ama zeytin dalını uzatan o oldu. Onun gibi inatçı birinden beklemediğim bir davranıştı.

Son zamanlarda bana söyledikleri aklımı karıştırıyor;
-Çok düzgün bir karakterim olduğunu, insan olarak beni çok sevdiğini, değer verdiğini söylüyor. (bu gayet arkadaşça bir yaklaşım bence)
- Beklenmedik bir şekilde bir mazeretten ötürü tayini çıktı (çok istediği birşeydi) ve ailesinden sonra arayıp haber verdiği ilk kişi benmişim
- Geçen gün yolculuk esnasında aslında çok duygusal bir insan olduğunu ve şu sıralar çok ağladığını dile getirip bir erkeğin ağladığını itiraf etmesi çok zor bir şey sana çok büyük bir sır verdim, hadi sende bana bir sırrını ver tarzı konuşma yapması garip geldi.
- Bir ara annelik konusunda ne düşünüyorsun tarzında sorular sorması.
- Ve tayin nedeni ile işyerimizden ayrılmasına çok az bir süre kaldı, her haftasonu bana müsaitsen dışarı çıkalım mı gibi mesajlar atması..
Aslında o çok modern ve rahat bir insan bu yaklaşımları tamamen arkadaşça da olabilir ama ben nedense emin olamıyorum. Aramızda bir bağ olduğu kesin bunu hissediyorum ama ne bağı bilemiyorum.
Normalde oldukça cool, inatçı, hep kendini haklı gören, bazen acayip kıl biri iken ama bir o kadar da sempatik olabilen, değişik biri..Ve ben de nedense çok değer veriyorum ona sebepsizce.
Aynı iş yerinden biryle o muhabbetler mantıklı değil ama madem gidecek diyorsun boş değilsen olablir

Sana çok önemli bir sırrimi verdim hadi sende bana bi sırrını ver ne demek ya :işsiz: sizi bilmem de bana çok itici geldi.
Yani çıkıp vakit geçirerek anlayabilirsin ancak amacını, hislerini..

Back
X