- 25 Aralık 2022
- 264
- -17
- 28
- Konu Sahibi kedilerbenimkankam
-
Kaç yaşındasınız?Bütün arkadaşlarımdan kazık yedim ailemden bile tiksincek duruma geldim her gün kavga hep iyimserim kimseyi incitecek bir kelime bile söylemem ama hepsi nerdeyse bana düşman arkadaşım 10 dk geç yazdım diye ağzına geleni saydı çok saçma insanlar çıkıyor karşıma hep böyle yapiyolar kendilerini gizliyolar sonra gerçek yüzlerini çıkarıyolar ortaya bıktım insanlardan bir tane bile arkadasim yok herkesten tek tek kazık yedim ya da bıraktılar Ankara 'da ev var orada hayvanlarımi alıp tek yaşamak istiyorum ama daha çok bunalirsam napicam lütfen yardım edin ne yapmaliyim
Bence işe yaramayan insanları hayatından çıkar ayrıca herkese karşı naif olmak zorunda değilsin seni seven doğal halinle sevsin kendini kasma sen de yeri geldiğinde tepkini koy karşındaki kırıkıcakmış diye düşünme onlar seni kırıyorlar sa bu kadar naif olmanın Bi anlamı yok kendini kasmadan yaşamayı seç kendin olBütün arkadaşlarımdan kazık yedim ailemden bile tiksincek duruma geldim her gün kavga hep iyimserim kimseyi incitecek bir kelime bile söylemem ama hepsi nerdeyse bana düşman arkadaşım 10 dk geç yazdım diye ağzına geleni saydı çok saçma insanlar çıkıyor karşıma hep böyle yapiyolar kendilerini gizliyolar sonra gerçek yüzlerini çıkarıyolar ortaya bıktım insanlardan bir tane bile arkadasim yok herkesten tek tek kazık yedim ya da bıraktılar Ankara 'da ev var orada hayvanlarımi alıp tek yaşamak istiyorum ama daha çok bunalirsam napicam lütfen yardım edin ne yapmaliyim
Valla billa bunalmazsin nasıl güzel olursun bı bilsen tecrübe var .Bütün arkadaşlarımdan kazık yedim ailemden bile tiksincek duruma geldim her gün kavga hep iyimserim kimseyi incitecek bir kelime bile söylemem ama hepsi nerdeyse bana düşman arkadaşım 10 dk geç yazdım diye ağzına geleni saydı çok saçma insanlar çıkıyor karşıma hep böyle yapiyolar kendilerini gizliyolar sonra gerçek yüzlerini çıkarıyolar ortaya bıktım insanlardan bir tane bile arkadasim yok herkesten tek tek kazık yedim ya da bıraktılar Ankara 'da ev var orada hayvanlarımi alıp tek yaşamak istiyorum ama daha çok bunalirsam napicam lütfen yardım edin ne yapmaliyim
Seni yumuşak bulup eziyorlar galiba.Bütün arkadaşlarımdan kazık yedim ailemden bile tiksincek duruma geldim her gün kavga hep iyimserim kimseyi incitecek bir kelime bile söylemem ama hepsi nerdeyse bana düşman arkadaşım 10 dk geç yazdım diye ağzına geleni saydı çok saçma insanlar çıkıyor karşıma hep böyle yapiyolar kendilerini gizliyolar sonra gerçek yüzlerini çıkarıyolar ortaya bıktım insanlardan bir tane bile arkadasim yok herkesten tek tek kazık yedim ya da bıraktılar Ankara 'da ev var orada hayvanlarımi alıp tek yaşamak istiyorum ama daha çok bunalirsam napicam lütfen yardım edin ne yapmaliyim
Çocukluğum çok travmatik geçti o yüzden kimseyi incitmek istemiyorum azar yerim nefret edilirim diye korkuyorum ama böyle daha da nefret kazaniyorumKimseyi incitecek kelime söylememek, fazla naif olmanın da ardında sıkıntılar olabilir. Belki de onaya çok muhtaçsınız ya da zararsız görüneyim böylece güven kazanayım ve onlardan zarar gelmesin diye duruş gçstermiyorsunuzdur, haliyle itibar görmüyorsunuz. Tek yaşamayı düşünün, konfor alanından çıkmak her zaman daha güçlendirir olmazsa da dönersiniz ama eğer maddi imkanınız varsa destek alabilirsiniz ondan önce.
Sanırım öyle kendimi de değiştiremiyorum sanki herkes benden nefret ediyorSeni yumuşak bulup eziyorlar galiba.
Ben böyle konularda kişinin bahsettiği kadar iyi, naif, düşünceli vs olduğunu düşünmüyorum.
Çevrenizdeki herkes kötü olamayacağına göre demek ki sizde de sorun var.
Tabii ki çevrenizdeki insanları değiştirin ama kendinizi de bi gözden geçirin
17Kaç yaşındasınız?
Neye inancaginiz konusunda özgürsünüz ama ben şu ana kadar kimseye kötü davrandigimi hatırlamıyorum kötü söz soyledigimi bana biri bir şey dese ağlarım çok hassasim bu yüzden eziyorlar beniBen böyle konularda kişinin bahsettiği kadar iyi, naif, düşünceli vs olduğunu düşünmüyorum.
Çevrenizdeki herkes kötü olamayacağına göre demek ki sizde de sorun var.
Tabii ki çevrenizdeki insanları değiştirin ama kendinizi de bi gözden geçirin.
Çok haklısınız benim kendimi izole etmem şart gidip yalnız yaşamak istiyorum tabi insanın insana ihtiyacı vardır ama kardeş kardeşine bile güvenmiyor bu devirde aileme bile guvenemezken dışardaki insanlar çok zor en guvenlisi hayvanlarValla billa bunalmazsin nasıl güzel olursun bı bilsen tecrübe var .
Sana en keyif aldığım şeyi söyleyeyim yalnızken dinlediğim şarkının hangi duyguyla o sözlerin anlamlarını derinliğini hissederek dinliyorum nasıl keyifli anlatamam .
Bir de nefes alıyorsun kendin için güneş bile gözüne başka geliyor içtiğin kahvenin aromasını alıyorsun. Dene vazgeçemeyeceksiniz . 7 kedi 2 köpek 4 güvercin alistirdim bahçeme hepsinin yeme saatleri farklı ve keyfi hiçbir yerde yok .
Onu sildim diğeri de aldığım hediyeye laf etmişti hep ezikliyordu o da gitti başta gerçek yüzlerini göstermiyorlar sonra böyle yapiyorlar nefret ediyorum bundanSize iyi gelmeyen insanları silmekle başlayabilirsiniz ilk olarak 10 dakika geç yazdınız diye demediğini bırakmayan arkadaşınızdan başlayın mesela
Ben de yanımda bu kadar hassas, hemen ağlayan birini istemem şahsen.Neye inancaginiz konusunda özgürsünüz ama ben şu ana kadar kimseye kötü davrandigimi hatırlamıyorum kötü söz soyledigimi bana biri bir şey dese ağlarım çok hassasim bu yüzden eziyorlar beni
Neden bu kadar ağır konusuyosun hassasim derken bunu kast etmemistim ota boka ağlamıyorum herahlde neyseBen de yanımda bu kadar hassas, hemen ağlayan birini istemem şahsen.
Demek ki kötü olduğun şey bu. Mızmız bir enerjin varsa herkes ezer geçer seni. Azıcık güçlü ol duvar ol millete.
Sen kendine değer vermiyorsun ki başkaları neden versin?
bence profesyonel yardım almaya çalış ve ergen kafasında olan tüm arkadaşlarını sil hayatından. emin ol tek olmak saçma sapan insanlara nefes zaman tüketmekten daha güzeldir.Bütün arkadaşlarımdan kazık yedim ailemden bile tiksincek duruma geldim her gün kavga hep iyimserim kimseyi incitecek bir kelime bile söylemem ama hepsi nerdeyse bana düşman arkadaşım 10 dk geç yazdım diye ağzına geleni saydı çok saçma insanlar çıkıyor karşıma hep böyle yapiyolar kendilerini gizliyolar sonra gerçek yüzlerini çıkarıyolar ortaya bıktım insanlardan bir tane bile arkadasim yok herkesten tek tek kazık yedim ya da bıraktılar Ankara 'da ev var orada hayvanlarımi alıp tek yaşamak istiyorum ama daha çok bunalirsam napicam lütfen yardım edin ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?