arkadaş olan iki erkek

rabbitgirl

Guru
Pro Üye
25 Nisan 2013
1.552
3.616
33
merhaba kızlar, size danışmak istediğim bir konu var.
benim daha önce bir iki kez çıktığım bir çocuk var üniversitede, diyelim x olsun adı. bizim x ile çıktığımızı kimse bilmiyor arkadaş ortamamımızda.ancak olay bir sonuca bağlanamadı maalesef. bana karşı çok ciddi bir adım atmadı. bu olay kapandı bana göre.
ben şimdi hayatımda ilk kez birine karşı bir şeyler hissediyorum ve ilk kez bir erkek beni bu kadar etkiliyor. yalnız bu kişi, x in arkadaş grubundan bir insan:KK43: on-oniki kişilik bir arkadaş grupları var.ancak x ile bu kişi yakın değiller çok fazla, selamlaşmak gibi düşünün yakınlıklarını.
şimdi ben bu etkilendiğim çocukla bir şeyler yaşarsam yanlış mı yapmış olurum, hani bilmiyorum ayıp bir şey mi bu:KK43: sürekli bakışıyoruz ama ilerisine geçmek için cesaret veremiyorum ona da. ve böyle bir şey olacaksa x'e bunu söylemem gerekir mi öncesinde?ne diyorsunuz?

sizin açınızdan ayıp değil amaaaaa, X olur da bir tartışma veya kavga anında sizi kastederek "zamanında falan filan" derse, işte o zaman şu an hoşlandığınız kişinin dünyası başına yıkılır.

bak bu lafım yanlış anlaşılıp, topa tutulmasın... yahu arkadaşlar siz de bir ona bir buna kaptırmayın gönüllerinizi bi zahmet.
kaptırıyorsanız da sonuçlarına da katlanın.

sizin açınızdan ayıp değil amaaaaa, X olur da bir tartışma veya kavga anında sizi kastederek "zamanında falan filan" derse, işte o zaman şu an hoşlandığınız kişinin dünyası başına yıkılır.

bak bu lafım yanlış anlaşılıp, topa tutulmasın... yahu arkadaşlar siz de bir ona bir buna kaptırmayın gönüllerinizi bi zahmet.
kaptırıyorsanız da sonuçlarına da katlanın.
öyle bir şey diyecek karakterde bir insan değil, ancak konusu açılmadan benim söylemem daha doğru sanki.bilmiyorum

Bence her şeyden önce x ile olan birlikteliğini şu anda hoşlandığın çocuğa söylemelisin. X'e "senin arkadaşından hoşlanıyorum" gibisinden hesap verme yükümlülüğün yok. Ama x ile sevgili olduğunu şimdi hoşlandığın çocuktan saklarsan haksızlık etmiş olursun diye düşünüyorum.

Duygularının peşinden gitmeni öneriyorum.
Ben öyle yaptım çok şükür sonucu iyi oldu.
Ama sizin sevgili olmanız durumunda diğer çocuk o benimle de çıkmıştı daha önce diye olay yaratır mı orası biraz sıkıntı olur.
Sana tavsiyem, duygularını iyice tart eğer yoğunsa gerçekten aşk hissediyorsan sadece hoşlantı değilse yine kimseye duyurmadan kendini tanıt o kişiye birbirinizi tanıyın ilişkiniz güçlensin öyle bilsin herkes. Bol şans

Bence her şeyden önce x ile olan birlikteliğini şu anda hoşlandığın çocuğa söylemelisin. X'e "senin arkadaşından hoşlanıyorum" gibisinden hesap verme yükümlülüğün yok. Ama x ile sevgili olduğunu şimdi hoşlandığın çocuktan saklarsan haksızlık etmiş olursun diye düşünüyorum.
en başından söylemem daha doğru olur evet,belki de kararı ona bırakmalıyım

Duygularının peşinden gitmeni öneriyorum.
Ben öyle yaptım çok şükür sonucu iyi oldu.
Ama sizin sevgili olmanız durumunda diğer çocuk o benimle de çıkmıştı daha önce diye olay yaratır mı orası biraz sıkıntı olur.
Sana tavsiyem, duygularını iyice tart eğer yoğunsa gerçekten aşk hissediyorsan sadece hoşlantı değilse yine kimseye duyurmadan kendini tanıt o kişiye birbirinizi tanıyın ilişkiniz güçlensin öyle bilsin herkes. Bol şans
teşekkür ederim, bazen diyorum hiç bir şey olmasın yalnızlığıma devam edeyim
ama bir taraftan da ya gerçekten birlikte mutlu olacaksak bunu geçmişteki bir olay yüzünden kaybetmek de istemiyorum.
kolay sevebilen bir insan değilim inanın, o yüzden:KK43:

teşekkür ederim, bazen diyorum hiç bir şey olmasın yalnızlığıma devam edeyim
ama bir taraftan da ya gerçekten birlikte mutlu olacaksak bunu geçmişteki bir olay yüzünden kaybetmek de istemiyorum.
kolay sevebilen bir insan değilim inanın, o yüzden:KK43:

Önce kendini duygularını iyice açıkla seni iyi tanısın sonra diğer çocuğu söylersin. Yanlış anlayabilir diğer çocuğu kıskandırmak için ona yaklaştığını bile düşünebilir. Önce sana güvenmesini sevgini anlamasını bekle sonra söyle bu çok önemli.

Önce kendini duygularını iyice açıkla seni iyi tanısın sonra diğer çocuğu söylersin. Yanlış anlayabilir diğer çocuğu kıskandırmak için ona yaklaştığını bile düşünebilir. Önce sana güvenmesini sevgini anlamasını bekle sonra söyle bu çok önemli.
teşekkür ederimmm:)
zaten beni tanısa, sonrasında açıklasam kötü bir şey söyleyeceğini sanmam, okulda da herkes bilir beni.
ama işte işin etik boyutunda yanlış mı yapıyorum diye korktum biraz

evet söylemeliyim sanırım sonradan zaman geçtikten sonra öğrenmesi daha kötü.

aynen! kadin olarak kendimizi yerine koydugumuzda, bizde tepki verirdik. kaldiki, erkekler bu konuda genellikle daha sert tepkiler verebilirler neden söylemedin gizlenecek ne vardi gibi
ama bencede duygularinin pesinden git
hayirlisi olsun

o biraz eski sevgiline bağlı bir olay eğer kıskançlık yapacaksa senin için zor olabilir ama saygı duyup kabullenecek biriyse sorun olacağını sanmıyorum.

Universiteye ilk basladıgomda eşimin enn akın arkadasıyla ufak bi flört döenmim olmuştu. Asık fln değildim ama işte niyeyse vardı. Grupça takılırken aklım göZüm hep eşime takılırdı. İçten bi hayranlık besler aa olurmu o bnm erkek arkadasımjn en yakını derdim. Önce o x kişisiyle ilişiğimi kesip sonra prensime yoğunlaştım. Araları bozuldumu evet ilerleyen zamanlarda bidaha hiç görüşmediler. Sonuç: eşimşn hala birsürü arkadaşı var. Hep iyiki deriz iyiki birbirimiz için savaşmışız. Yoksa smdi aynı evde hala deli gibi birbirini seven ekimde prenseslerinşn gelmesini bekleyen bi anne baba adayı olamıcktık:KK66:

X