derler hanı..ondan dedım.. :) ablanım senın kız .. görende aramızda ucurumlar var sanır![]()
ollsun 3 yas 3 yastır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derler hanı..ondan dedım.. :) ablanım senın kız .. görende aramızda ucurumlar var sanır![]()
Ben evliyim, bu da şu anki halime yakın
Bu durumda arkadaş olmak istemezseniz anlarım![]()
kızlar herkes meslegını söylesın...ben müzisyenım mesela..![]()
evde binekleme meslegindenim henüz![]()
bende şuan evde çalışıyorum zaten cnmözel ders verıom.. aynıyız yanı ..bende evdeyım, sende
![]()
Bu arada ben 30 um![]()
Ama bana abla demeyin, ruhum genç![]()
o zaman bana abla deeemadem öyle
![]()
ne dersi? gitarmi? ne güzel iste hic yoktan benim gibi bos oturmuyosun canim ya![]()
olurmu ole sey ben takılmam yas farkına kendımden 10 yas buyuk bırıne bıle saygısızlıktan degıl arkadasım oldugu ıcın ısmıyle hıtap ederım kıracak bıse dedıysem kusura bakma canım ya![]()
Ben de öğretmenim...
yok be kızım ..işin esprısı onlar zaten..ben takılmam öyle şeylere merak etme![]()
ne dersi? gitarmi? ne güzel iste hic yoktan benim gibi bos oturmuyosun canim ya![]()
ayy ben de alındın sandım sen o zaman aynen benım gıbı dusunuyosun sevındım buna
![]()
O kadar boş oturasım var ki...
1 çocuk, 1 bebek, deli koca, ben de delirdim doğal olarak...En boş anında bacağımda bir bebek pışpışlanıyor![]()
ne öğretmeni???????????????
Sınıf...Ama şu an izindeyim.Evde bebek bakıyorum![]()
O kadar boş oturasım var ki...
1 çocuk, 1 bebek, deli koca, ben de delirdim doğal olarak...En boş anında bacağımda bir bebek pışpışlanıyor![]()