- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
Bu konu konuş konuş bitmez![]()
aynen valla ...erkek illeti işte illet yaa illet :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu konu konuş konuş bitmez![]()
Ne güzel, keşke benimki de rahat bıraksa. 4 yıl 2 çocuk, adam hala susmuyo![]()
susmasa nolcak kı ben duymazdan gelırım benımkını konusur konusur susar o![]()
aynen valla ...erkek illeti işte illet yaa illet :)
demekki sen takmamayı becerebiliyorsun![]()
sorma sen
![]()
yanı oyle yapıyorum kafamda rahat edıyo![]()
14 ay oldu![]()
cnm beeee siz çok yenıymişiniz ama...ılıskı ıcın 4 yıl çok, evlılık için az bence :) bıktın mı kız kocandanbezdirdimi seni
Bir flört geçirdim, tadına doyum olmaz.Evlenince onla konuşma, bunu giyme, şunu yapma...Çok tartışmalarımız oldu. Lakin dahaca bıkamadık birbirimizden.ikimizde de var çatlaklık![]()
seninki daha vahimmişyenisiniz kız daha ..o konusuyor ben takmıyorum deyınce sen, bende rahat bı 9 yıl devirmişsinizidr sandım
![]()
ah bu konuda bende çok dertliyim anlatacaklarım çook ama benim oğlan coştu yine iyi geceler herkese
yok kız takmıyorum degıl de sadece dınlıyorum tepkı vermıyorum ona:)bızimkı boyle gıder heralde![]()
bi kadını bitiren olay bu zaten,, onu gıyme bunu yapma...kıskançlık krizleri her daim kapıda nöbet bekler...ahh şu erkek mileti ahhh...ben bazen sevgılıme : bir günlüğüne benim yerimde ol da gör, sana katlanılmak nasıl bişey miş diyorum ... hemen sırıtıyor..( haklı gördüğü için kendini )) ve katlanılır sandığı için :)))
Çoğunun aklı belden aşağı çalışıyor, birbirlerini bildiklerinden kıskançlık yapıyorlar.
allah bozmasın cnm benim... herkes halınden memnunsa ne güzelönemli olan bi şekilde anlaşmak
![]()
tesekkur ederım canım saygı ve sevgı olduktan sonra hersey guzel gıdıyo zaten![]()
tesekkur ederım canım saygı ve sevgı olduktan sonra hersey guzel gıdıyo zaten![]()