- 20 Eylül 2010
- 8.493
- 1.889
- 373
- 34
yaaa süpersin hatta boşa ittirme garibanı yer değişelim o buraya ben oraya kıs buradakiler çok uyuz hepsinin burnu kaf dağında tövbe tövbe cuma cuma dedikodu yaptırtıyolar insana![]()
burasıda farklı değil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaaa süpersin hatta boşa ittirme garibanı yer değişelim o buraya ben oraya kıs buradakiler çok uyuz hepsinin burnu kaf dağında tövbe tövbe cuma cuma dedikodu yaptırtıyolar insana![]()
sonra işte böyle mahsene düşüyosun dimihahaha en fazla 15 ay dimiaskerlik bitene kadar 15 ayda az değil be 1 sene 3 ay :18::18::18::18: resmen yıllanmış şarap oluyosun
![]()
ya dedikodu geç hadi o heryerde var da acayip çıkar hani canın sıkkın iki çift laf etsen açılıcan iki muhabbet etsen o hemen fırsatı bulununca kullanılıyor e tabi ilk zamanlar acemiydikburasıda farklı değil![]()
aynı dedikodu kazanı iş yerim
![]()
Allah Allah ya biz kime istemiyoruz dedik hatta adınızı gördüğümden beri gitmeyin sakın yazın diyip duruyorum işte şimdi kırdın berihahaha sizde istemeyiz yan cebimizeee![]()
yaa sen olcaksında bz uslu durcaz kızım sözümüz varbenim depüğümde de oynatcaksınız dansöz söz verdiniz bak ona göre![]()
ama zamanla alışıyosun tabiiii sonra seni böyle dışlıyorlarsonra işte böyle mahsene düşüyosun dimi![]()
ya dedikodu geç hadi o heryerde var da acayip çıkar hani canın sıkkın iki çift laf etsen açılıcan iki muhabbet etsen o hemen fırsatı bulununca kullanılıyor e tabi ilk zamanlar acemiydik![]()
bu anam neyeydi yazıyor olamasına mı şaştın yoksa yaşıma mı![]()
Allah Allah ya biz kime istemiyoruz dedik hatta adınızı gördüğümden beri gitmeyin sakın yazın diyip duruyorum işte şimdi kırdın beri![]()
ya dedikodu geç hadi o heryerde var da acayip çıkar hani canın sıkkın iki çift laf etsen açılıcan iki muhabbet etsen o hemen fırsatı bulununca kullanılıyor e tabi ilk zamanlar acemiydik![]()
kıs neyi söylemezsin valla anlamadım yaşlı mı buldun beni :44:soyleyemem![]()
İş yeri değilk fitne fesat yeri cadı kaznı heryer mübarek
İş yerindekilerden bıktım usandım ben :105:
Allah Allah ya biz kime istemiyoruz dedik hatta adınızı gördüğümden beri gitmeyin sakın yazın diyip duruyorum işte şimdi kırdın beri![]()
al benden de o kadarİş yeri değilk fitne fesat yeri cadı kaznı heryer mübarek
İş yerindekilerden bıktım usandım ben :105:
ümran hemen gönlünü al kızımmmmm patsyninabi bi an köpek çağrıyo gibi hissetiim silmekte istemedim malzeme veriyim biraz ümrana dedim
![]()
![]()
bak yine duruldunuz canlanın bakalım hadi hep beraber
pazartesi gecesi depüğüm var kuzuuuum![]()
büşşşşşş ben sana yarınn tut kızımm yakalaa diye sokak ortasında bağırmazsammmmm![]()
![]()
patsy abla ben seni 20 yasindan asagi zann ediyodum![]()