o zaman çak bakalım :13:
yedim yemeğimi doyurdum karnımı geldim![]()
Hoş geldin...İlk kez mi geliyosun, görmemiştim daha önce

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman çak bakalım :13:
yedim yemeğimi doyurdum karnımı geldim![]()
beklemekk zorr işş ama kötü düşünüppp moralimizii bozmayalımm bende bir an önce anne olmak istiyorumm kız çocuğum olsunn hatta ikizzzz adını alya mina kouyuyummm istiyorummm çok mu şey istiyorummmm![]()
İnşallah olur, iki kızım var, üç de olsa kanmam kıza... Eşimden sonra erkek evlat bile istemiyorum, benim evim bir erkek yetiyor![]()
Hoş geldin...İlk kez mi geliyosun, görmemiştim daha önce![]()
aminnnn :))) kız çocuk bir başkaa yaaaa bayılıyorummm haha haklısın her eve bir erkek kafii fazlasııı çok işşş
çocuklarının yaşları kaç isimleri nee![]()
bennnn geldimmm yöneticiiiiii dağılın leyyynnnnnnnnnnnn![]()
göbüşü yemekle doldurdummmm![]()
evet bu sabah geldik buraya![]()
Biri 4 yaşında, biri 6 aylık... Bu arada babam teftişe geldi, hemen laptopun kapağını kapattımÇok soru soruyo
![]()
sorma öyle kaldım diğer topiktete muhtar diyolar bana önüme gelene nerden geldin adın nedir ne değildir her yerde var bi lakabımmmLakabın yönetici mi kaldı senin![]()
Patsy kalbini kazanmış belliiiiiiii![]()
Allahh bağslasınnn canımmm yaa :)) 6 aylık hee :)) ben onu varya evire çevire yerdim bir güzellllllll![]()
Allahh bağslasınnn canımmm yaa :)) 6 aylık hee :)) ben onu varya evire çevire yerdim bir güzellllllll![]()
Al teyzesi buyur...
oyun bölümüne giriyor musun, avatar tanıdık geldi, yoksa benim avatara 5 veren sen miydin![]()
Al teyzesi buyur...
oyun bölümüne giriyor musun, avatar tanıdık geldi, yoksa benim avatara 5 veren sen miydin![]()
sorma öyle kaldım diğer topiktete muhtar diyolar bana önüme gelene nerden geldin adın nedir ne değildir her yerde var bi lakabımmm![]()
![]()
gitmelerini istemiyor ya var mı böyle şey gitmeyin diye yalvarıyor![]()
![]()
yavaşşşşş yeeeeeeeeeeeee![]()
karnın doymamış sanırım seninnnnn
![]()
![]()
![]()
oyun bölümüne arada giriyorum amaa senin avatara oy verdiğimi hatırlamıyorummmm canımmmm ::44:
ayyy cadı dedi hoşuma gittiŞimmi nerde delüKesin bensiz ne konuştunuz dicek...
Senin lakabı değiştirelim, tırsmıyıom artık sendenBittin sen, kandırıkçı cadı
![]()
doydumm kuzuuu yaaaaDD
hiç iş yapamadım bugün he bir yandan osman bir yandan siz bir yandan topikk ohh keyfim gıcırrr ama başım ağrıdı niyeyseee
kesin odur![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kötü kız bu çok kötü ka ka eğğğğğgggg :120::120::120: