• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadas ortaminda dislanan olmak

rosalone

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
892
320
73
38
Buna benzer kimbilir kac konu acilmistir. Ama gercekten merak ediyorum. Ben bulundugum sehre eylulde yeni tasindim. Benim gibi yeni tasinanlarin da bulundugu 5 kisilik bayanlar arasi gun grubu olusturduk. Gun fikri benimdi, dedim ki madem hepimiz yeniyiz, bir gun yapalim da duzenli goruselim, bir arkadas ortamimiz olsun. 3 ay surekli gittik geldik, gun harici de gorustuk. Bir arkadas tasindi, gunden cikti. Geriye kalan uc arkadasla hala gorusuyorduk ama son iki aydir whatsapp grubuna yazmamaya basladilar, sadece ben yaziyordum, nezaketen cevap veriyorlar. Gune gidiyorum, en cok ben konusuyorum, digerleri bana cevaben konusuyor. Ariyorum bir arkadasi birsey sormaya, bakiyorum ucu beraberler. Sanirsam benim olmadigim baska whatsapp grubundan da yazisiyorlar. Surekli gorusmeye basladilar ve beni cagirmiyorlar. Ortamda hicbir zararim olmadi, hicbir anlasmazligimiz yok, hicbirine kirici davranmadim, kotu davranmadim, Allah var onlar da iyiler, bir zararlarini gormedim. Neden dislandigima anlam veremiyorum, yas olmus otuz hala liseli gruplasmalari, otekini nezaketen de olsa cagirmama, sebep ne hic bilmiyorum. Kirilmayi, alinmayi gectim artik ama gercekten merak ediyorum, neden onceden dahil oldugum arkadas ortamindan 'ben' dislaniyorum? Neden ben davet edilmiyorum sizce?

bu konu burada çok konuşuldu :) sebepleri sıralayalım. 1)güzel misin 2)onların kıskanacağı durum var mı güzel evlilik çocuklar iş 3)aralarından biri gıcıktır arkandan düzenli dedikodunu yapıp soğutmuştur. 4) böyleleriyle alakan olmasın zaten watsaptan ve günden çık görüşme

Onlara sormayı denediniz mi? Yani biz burda sadece tahmin yürütebiliriz, en iyisi direkt sormak. Sonuçta dediğiniz gibi lise de değilsiniz, eminim ya da umarım mantıklı bir yorumları vardır bu çirkin hareketlerine.

çok sebebi olabilir özendirici bir hayata sahip olabilirsiniz,onlar bu durumdan rahatsız olabilirler ya da kültürünüz değişik gelebilir onlar daha yakın kültürlerde olabilir vs vs vs
Iyi de uc ay beraber gittik geldik, birsey yazilacaksa ayni whatsapp grubuna yazildi, ben de onlar da oradan konustuk, bir yere gidilecekse yine gruba yazdilar, gidenlerle gittik geldik, ne onlarin bana ne benim onlara zararimiz olmadi. Gayet iyiydi, tam da guzel guzel kaynasiyorduk, diger arkadasin da gitmesiyle ortam sessizlesti. Evime davet ettigimde guzel guzel ikramlar yaptim, hepsine her gidisimde hem kendilerine, hem cocuklarina hediyeler goturdum, guzel giris yaptim ortama yani. Ama disarda kalan ben oldum.

bu konu burada çok konuşuldu :) sebepleri sıralayalım. 1)güzel misin 2)onların kıskanacağı durum var mı güzel evlilik çocuklar iş 3)aralarından biri gıcıktır arkandan düzenli dedikodunu yapıp soğutmuştur. 4) böyleleriyle alakan olmasın zaten watsaptan ve günden çık görüşme
Ortam gayet iyi. Gercekten hepsi de iyi bayanlar, iyi arkadaslar. Hepsi universite mezunu, giybet, dedikodu yapmayan anlayisli kisiler. Sevdim ben ortami. Onlara da zararim yok, eminim. Basta ben haric bir-iki gorusuyorlar derken simdi neredeyse hergun beraberler ve ben sadece gun aksami gorusuyorum. Gun boyu susmayan whatsapp a da sadece haftada bir defa arkadaslar yarin bizdeyiz seklinde bir mesaj geliyor.

Onlara sormayı denediniz mi? Yani biz burda sadece tahmin yürütebiliriz, en iyisi direkt sormak. Sonuçta dediğiniz gibi lise de değilsiniz, eminim ya da umarım mantıklı bir yorumları vardır bu çirkin hareketlerine.
Gururuma yediremiyorum. Ne diyeyim ezik gibi ucune birden? Beni neden disliyorsunuz, beni neden cagirmiyorsunuz, ben size ne yaptim mi?

Bende hep saf dışı kalırım
Sebebinin fazla kanki canki olmayışım olduğunu düşünüyorum
Bi de etliye sütlüye karışmıyosun ya cıks senle dedikodu bile yapılmıyo işte ondan
Boşver, zamanla kendi içlerinde de atışırlar
Çünkü bugün seni çekiştiren, yarın onları da çekiştirecek ve ters düşecekler
Ben halimden memnunum işin açığı, sen niye dert ediyosun ki gerçek dostluk o değil zaten de geç.

Bende hep saf dışı kalırım
Sebebinin fazla kanki canki olmayışım olduğunu düşünüyorum
Bi de etliye sütlüye karışmıyosun ya cıks senle dedikodu bile yapılmıyo işte ondan
Boşver, zamanla kendi içlerinde de atışırlar
Çünkü bugün seni çekiştiren, yarın onları da çekiştirecek ve ters düşecekler
Acikcasi benim gordugum bir dedikodu ortami yok ne yalan soyleyeyim.

Iyi de uc ay beraber gittik geldik, birsey yazilacaksa ayni whatsapp grubuna yazildi, ben de onlar da oradan konustuk, bir yere gidilecekse yine gruba yazdilar, gidenlerle gittik geldik, ne onlarin bana ne benim onlara zararimiz olmadi. Gayet iyiydi, tam da guzel guzel kaynasiyorduk, diger arkadasin da gitmesiyle ortam sessizlesti. Evime davet ettigimde guzel guzel ikramlar yaptim, hepsine her gidisimde hem kendilerine, hem cocuklarina hediyeler goturdum, guzel giris yaptim ortama yani. Ama disarda kalan ben oldum.
mutlaka arada bir mikser vardır,ortayı karıştıracak.....bence sormalısınız direk...verecekleri cevap ne olacak....ben de istanbula çok olmadı geleli ,eşimin arkadaşlarının hanımlarıyla tanıştım ...dün mesela ikinci kez yemeğe aldım bir aileyi ama hala beni çağırmış değil,burada yanlızım, istiyorum arkadaşım olsun ama kafa uyuşmuyor herhalde diyorum sonra.....belkide siz üç ay içinde farkındalık yaratmışsınızdır rahatsız olabilecekleri...

Neden dislandiginizi sorgulamak yerine dislandiginiz ortamda olmamayi tercih edin bence.
Tasindigim yerdeki tek arkadas ortamim bu, onlardan ayrilsam, gorusmesem yine birbirleri ile gorusurler, kimsenin umurunda olmaz, ben yalniz kalirim bu durumda.

Kesinlikle oyle oldugunu dusunuyorum, gun boyu susmayan whasapp a ben yazmasam bir mesaj yok. Inanin sebebini anlamiyorum.
Çok içerliyosan direk sor
Ben genelde aman zorla güzellik olmaz, onlar konuşmuyosa bende yazmam olur biter diyorum

Çok içerliyosan direk sor
Ben genelde aman zorla güzellik olmaz, onlar konuşmuyosa bende yazmam olur biter diyorum
Bence de zorla guzellik olmaz, simdi sorup, bozuldugumu belli edip, sonra da bana ayip olmasin diye mecburen davet edilen olmak istemiyorum.

Bence de zorla guzellik olmaz, simdi sorup, bozuldugumu belli edip, sonra da bana ayip olmasin diye mecburen davet edilen olmak istemiyorum.
Boşver o zaman
Bence zaten sandığın kadar da iyi arkadaş değilmişsiniz
Daha gerçek arkadaşlıklar kurman dileğiyle..

Boşver o zaman
Bence zaten sandığın kadar da iyi arkadaş değilmişsiniz
Daha gerçek arkadaşlıklar kurman dileğiyle..
Hayir yani neden ben? Neden liseli tarzi gruplasma oluyor da rosalone disarda kalan oluyor? Ne zararim var yani? Davetler ettim, hazirliklar yaptim, hepsine her gidisimde hediyeler goturdum, guleryuzlu, tatli dilli, samimi davrandim. Simdi dislanan sadece benim.

Back
X