• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadas ortaminda dislanan olmak

Gururuma yediremiyorum. Ne diyeyim ezik gibi ucune birden? Beni neden disliyorsunuz, beni neden cagirmiyorsunuz, ben size ne yaptim mi?
Ne yapin Biliyormusuniz birden hic bir.msjlarina bakmayin konuyu.avmayin bile.ayni tavri onlara gosterin sadece karsilasinma.merhaba diyin gecin oyle.anlarlar

Suan cok mu iyisiniz?
Haftada bir gune gidiyorum, oturup konusuyoruz, hala bana bir zararlari yok, hala benimle oturup konusuyorlar, muhabbet ediyorlar, bir giciklik, bir sogukluk sezmiyorum. Ama gun harici onlar gorusuyorlar, beni disliyorlar.

Alışverişe gitmek istediğinizde mesela sadece birini davet edin. Özelden yazın, senin zevkine güveniyorum etek alacağım bir gün benimle gelir misin deyin. Şu gün gidelim demeyin, işim var demesin. Onunla tek takılın, sonra bir şekilde diğerlerinin bunu öğrendiğinden emin olun. Sonra aynı şeyi evinize bir eşya almak istediğinizde başka bir tanesine yapın. Dışarıda kalan olmaktan sıyrılabilirsiniz belki.

Haftada bir gune gidiyorum, oturup konusuyoruz, hala bana bir zararlari yok, hala benimle oturup konusuyorlar, muhabbet ediyorlar, bir giciklik, bir sogukluk sezmiyorum. Ama gun harici onlar gorusuyorlar, beni disliyorlar.
cnm çocuklularmış ya seninde varmı bebişin?

Hayir yani neden ben? Neden liseli tarzi gruplasma oluyor da rosalone disarda kalan oluyor? Ne zararim var yani? Davetler ettim, hazirliklar yaptim, hepsine her gidisimde hediyeler goturdum, guleryuzlu, tatli dilli, samimi davrandim. Simdi dislanan sadece benim.
Ne buyuk hata Fazla deger vermissiniz daha ne olsun...biraz serin.durmayi ogrenin cok sevgi dolu olabilirsiniz ama herkes kiymet bilmez sonucta boyle olur ayni ikili iliskilerdeki mantik asla.yapmayin herkese ederi kadar deger verin yoksa cok uzulursunuz onemsemeyin biraz tlflara birkac kez cvp vermeyin uzak durun birsey olmamis gibide gorun hep sizmi dusunrcelsiniz

Hayir yani neden ben? Neden liseli tarzi gruplasma oluyor da rosalone disarda kalan oluyor? Ne zararim var yani? Davetler ettim, hazirliklar yaptim, hepsine her gidisimde hediyeler goturdum, guleryuzlu, tatli dilli, samimi davrandim. Simdi dislanan sadece benim.
Demek ki değmezlermiş
Çok içselleştirme bence
Birden fazla sebep olabilir ama sonuç bi tane, o da bu
Gerisi sana kalmış
Ben olsam sallamam, değmiyorlar madem bende artık tekrar etmem önüme bakarım yerinde olsam

Onların frekansı daha çok tutmuş olabilir.
Bunu da dusundum ama ucunun birden tutmus da benimki mi tutmamis, cok mu farkli benim frenkansim, birden safdisi olacak kadar disarda mi kalmaliyim?

Çok içten olmak hiç iyi değil onu öğrendim ben. İnsanlar çabuk sıkılıyor. Siz her şeyinizle arkadaş olmaya hazır olduğunuz mesajını vermeye çalışırken onlar sadece takılmakla meşgul. Dolayısıyla fazla ilgi gösterdiyseniz hoşlanmamışlardır.

Alışverişe gitmek istediğinizde mesela sadece birini davet edin. Özelden yazın, senin zevkine güveniyorum etek alacağım bir gün benimle gelir misin deyin. Şu gün gidelim demeyin, işim var demesin. Onunla tek takılın, sonra bir şekilde diğerlerinin bunu öğrendiğinden emin olun. Sonra aynı şeyi evinize bir eşya almak istediğinizde başka bir tanesine yapın. Dışarıda kalan olmaktan sıyrılabilirsiniz belki.
Yaptim, iclerinden birini birkac kez aradim ve dedi ki xxx lere gidecegiz yarin orada bulusacagiz dedi. Aa bulusuyor musunuz, xxx beni davet etmedi dedim, yok ya bizi de davet etmedi biz gidiyoruz dedi. Yani sen de gel demedi bile.

Canişkocugum, böyle durumlar bazen KENDİmize bakmak için vesile olur, yani aynaya bakmak için... Bizim grupta çok şeker bir kardeşimiz vardı, fakat çok konuşurdu, hep kendini konuşurdu, içinde "ben" olmayan cümlesi yoktu. Mesela çok acılısın, bir yakınını yitirmişsin, 'dayım öldü' diye taüm içini dökeceksin, hemen lafa girer "ay sorma, benim de eniştem ölmüştü de, sornacığımı" işte falan filan... Lafın ağzında kalır, acın yüreğinde kalır... Yani demek istiyorum ki, sen iyi bir dinleyici misin grupta, yoksa benim küçük yeğen gibi hiperaktif-konuşmacı mısın... canım yavrum, herkes onu sevsin beğensin diye o kadar çok konuşup her işe karışıyo ki, kimse onu sevemiyo... gücenme sakın, sadece bir ihtimal olarak şeyettim...

Canişkocugum, böyle durumlar bazen KENDİmize bakmak için vesile olur, yani aynaya bakmak için... Bizim grupta çok şeker bir kardeşimiz vardı, fakat çok konuşurdu, hep kendini konuşurdu, içinde "ben" olmayan cümlesi yoktu. Mesela çok acılısın, bir yakınını yitirmişsin, 'dayım öldü' diye taüm içini dökeceksin, hemen lafa girer "ay sorma, benim de eniştem ölmüştü de, sornacığımı" işte falan filan... Lafın ağzında kalır, acın yüreğinde kalır... Yani demek istiyorum ki, sen iyi bir dinleyici misin grupta, yoksa benim küçük yeğen gibi hiperaktif-konuşmacı mısın... canım yavrum, herkes onu sevsin beğensin diye o kadar çok konuşup her işe karışıyo ki, kimse onu sevemiyo... gücenme sakın, sadece bir ihtimal olarak şeyettim...
Estagfurullah neden guceneyim, oyle cok fazla konusan degilim, herkes kadar konusup, herkes kadar dinliyorum.

Yaptim, iclerinden birini birkac kez aradim ve dedi ki xxx lere gidecegiz yarin orada bulusacagiz dedi. Aa bulusuyor musunuz, xxx beni davet etmedi dedim, yok ya bizi de davet etmedi biz gidiyoruz dedi. Yani sen de gel demedi bile.
İşte şu gün gidelim demeyin diye onun için söyledim :) Bir ara etek alacağım. Senin zevkine de güveniyorum. Gelirsen çabucak hallederiz yoksa beğenemiyorum hiçbir şey vs. vs.

İşte şu gün gidelim demeyin diye onun için söyledim :) Bir ara etek alacağım. Senin zevkine de güveniyorum. Gelirsen çabucak hallederiz yoksa beğenemiyorum hiçbir şey vs. vs.
güzel taktik; böyle böyle hepsini ayrı ortamda analiz eder, aslında sıkıntının ne olduğunuda çözer bence.....

Belli ki içinize dert etmiş, size demiyorum ki gidin: ay beni niye daha sevmiyorsunuz' diye sorun, ama arada belli ki sizin bilginiz dışın da birşeyler dönmüş/dönüyor ee bunu da öğrenmek en doğal hakkınız, kaldı ki iyi insanlar diyorsunuz, olmasalar zaten içinize bu kadar yer etmezlerdi. Haa illa ben soramam diyorsanız o halde artık gitmeyin gün'e. Yani açık açık daha katılmak istemiyorum deyin, illa ki biri çıkacak: hayırdır' diyecektir. Demezler ise zaten isabet olmuş olur gitmemeniz.

Amann hic ugrasamam. Zaten grup kurulmus ben disarda kalmisim bir kere. Burda anlamadigim neden yani, niye ben?

Belli ki içinize dert etmiş, size demiyorum ki gidin: ay beni niye daha sevmiyorsunuz' diye sorun, ama arada belli ki sizin bilginiz dışın da birşeyler dönmüş/dönüyor ee bunu da öğrenmek en doğal hakkınız, kaldı ki iyi insanlar diyorsunuz, olmasalar zaten içinize bu kadar yer etmezlerdi. Haa illa ben soramam diyorsanız o halde artık gitmeyin gün'e. Yani açık açık daha katılmak istemiyorum deyin, illa ki biri çıkacak: hayırdır' diyecektir. Demezler ise zaten isabet olmuş olur gitmemeniz.
Yani insanin gercekten gucune gidiyor. Surda 3-5 aylik gecmisimiz var zaten haftada bir gorusuyoruz nedir yani grup olup da sadece birini dislamak? Nedir bu liseli tarzi arkadaslik? Sevmese bile kocaman insanlar vicdanen yine ayip olur diye otekini dislamaz.

Size şöyle örnek vermek istiyorum. Bizimde başta 4 kişilik bir grubumuz vardı. Üçümüz daha iyi anlaşıyoruz. biz de ayrı bir takılmaya başladık. ayrı görüştük ama bu ne bizim kötülüğümüzden ne o kızın kötülüğünden.... sadece daha yakınız ki bu 3 kişilik grupta biriyle de kendimi daha yakın hissediyorum. Onunla tek görüştüğümde oluyor.
yani biriyle bir şeye daha fazla gülmesi, benzer esprileri yapması, eşlerdeki benzer özellik, çocuklardaki benzer özellik... vs vs ilişkileri sizinkinden çok yakınlaştırmış olabilir.
Az önce bir arkadaş bence güzel fikir vermiş. ÖZellikle birini çağırıp alışveriş diye çıkılıp kahve içilebilirsiniz en yakın gördüğünüz biriyle ikili ilişkinizi yogunlastırmaya çalışabılırsınız ama bence kimse o kadar önemli değil. şahsen benim kimse için uğraşasım yok.

Buna benzer kimbilir kac konu acilmistir. Ama gercekten merak ediyorum. Ben bulundugum sehre eylulde yeni tasindim. Benim gibi yeni tasinanlarin da bulundugu 5 kisilik bayanlar arasi gun grubu olusturduk. Gun fikri benimdi, dedim ki madem hepimiz yeniyiz, bir gun yapalim da duzenli goruselim, bir arkadas ortamimiz olsun. 3 ay surekli gittik geldik, gun harici de gorustuk. Bir arkadas tasindi, gunden cikti. Geriye kalan uc arkadasla hala gorusuyorduk ama son iki aydir whatsapp grubuna yazmamaya basladilar, sadece ben yaziyordum, nezaketen cevap veriyorlar. Gune gidiyorum, en cok ben konusuyorum, digerleri bana cevaben konusuyor. Ariyorum bir arkadasi birsey sormaya, bakiyorum ucu beraberler. Sanirsam benim olmadigim baska whatsapp grubundan da yazisiyorlar. Surekli gorusmeye basladilar ve beni cagirmiyorlar. Ortamda hicbir zararim olmadi, hicbir anlasmazligimiz yok, hicbirine kirici davranmadim, kotu davranmadim, Allah var onlar da iyiler, bir zararlarini gormedim. Neden dislandigima anlam veremiyorum, yas olmus otuz hala liseli gruplasmalari, otekini nezaketen de olsa cagirmama, sebep ne hic bilmiyorum. Kirilmayi, alinmayi gectim artik ama gercekten merak ediyorum, neden onceden dahil oldugum arkadas ortamindan 'ben' dislaniyorum? Neden ben davet edilmiyorum sizce?
Neden bunu dusunerek kendi kendinizi yiyorsunuz? Sizin yerinizde olsam direkt yuzlerine soylerim ve net cevabi alirim ona gore yolumu cizerim. Ya onlara yol veririm yada konusuruma ma eskisi gibi samimi olmam aradiginiz cevap onlarda

hani şu taşınan arkadaşının gruptan çıktıktan sonra bu olaylar gerçekleşmiş ya. acaba o arkadaşınız mı giderken bişeyler dedi sizin hakkınızda? :KK62:

Back
X