Buna benzer kimbilir kac konu acilmistir. Ama gercekten merak ediyorum. Ben bulundugum sehre eylulde yeni tasindim. Benim gibi yeni tasinanlarin da bulundugu 5 kisilik bayanlar arasi gun grubu olusturduk. Gun fikri benimdi, dedim ki madem hepimiz yeniyiz, bir gun yapalim da duzenli goruselim, bir arkadas ortamimiz olsun. 3 ay surekli gittik geldik, gun harici de gorustuk. Bir arkadas tasindi, gunden cikti. Geriye kalan uc arkadasla hala gorusuyorduk ama son iki aydir whatsapp grubuna yazmamaya basladilar, sadece ben yaziyordum, nezaketen cevap veriyorlar. Gune gidiyorum, en cok ben konusuyorum, digerleri bana cevaben konusuyor. Ariyorum bir arkadasi birsey sormaya, bakiyorum ucu beraberler. Sanirsam benim olmadigim baska whatsapp grubundan da yazisiyorlar. Surekli gorusmeye basladilar ve beni cagirmiyorlar. Ortamda hicbir zararim olmadi, hicbir anlasmazligimiz yok, hicbirine kirici davranmadim, kotu davranmadim, Allah var onlar da iyiler, bir zararlarini gormedim. Neden dislandigima anlam veremiyorum, yas olmus otuz hala liseli gruplasmalari, otekini nezaketen de olsa cagirmama, sebep ne hic bilmiyorum. Kirilmayi, alinmayi gectim artik ama gercekten merak ediyorum, neden onceden dahil oldugum arkadas ortamindan 'ben' dislaniyorum? Neden ben davet edilmiyorum sizce?