• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadas ortaminda dislanan olmak

Sorun, sizde de olabilir onlarda da.sizin yapacağınız,sesizce uzaklaşmak...

kiskanclikla ilgili bir konu değildir. ne Yani biz bunu cok kiskaniyoruz hep beraber dislatalim mi dediler? saçma. bizimde cok cok iyi bir arkadaşımız var ama hicbirseyi begenmez mukemmelliyetcidir ve onu her zaman cagirmayiz begenmez soylenir diye. oyle bisey mi acaba? yada onlarin evi isi falan mi yakin acaba

Bende hep saf dışı kalırım
Sebebinin fazla kanki canki olmayışım olduğunu düşünüyorum
Bi de etliye sütlüye karışmıyosun ya cıks senle dedikodu bile yapılmıyo işte ondan
Boşver, zamanla kendi içlerinde de atışırlar
Çünkü bugün seni çekiştiren, yarın onları da çekiştirecek ve ters düşecekler
Ben halimden memnunum işin açığı, sen niye dert ediyosun ki gerçek dostluk o değil zaten de geç.
Aynen bazıları mıc mıc seviyor gelemem hiç. Dedikodusunu yapmaya baslasa biri sustururum. Aynı durumlar bana olur.
Bide küçük bebeğin olursa o bebeği bana yamayacak aman da muhatap olmayim diyen tipler var. Halbuki beni tanıyan çocuğum için onu kullanmayacagimi da bilirdi.
Velhasil herkesin vardır böyle örnekleri.
Aman bosverin gerçek dostluk bu degil zaten. Dostluğun kıymetini bilen de kalmadı maalesef...

Suna bak ya, taa en bastan hepimiz yeniyiz haydi goruselim diye gun grubu kuruyorum, sonra da o grupta dislanan ben oluyorum. Hayir yani bosuna uzuluyorum, zaman kaybediyorum. Yalniz mi kalmaliyim, kimsem olmasin mi yani, bu mudur gercek mutluluk acaba?
Yeni insanlar tanımaya çalışıp kendinize arkadaşlar bulun. Mesela bi spor salonuna gidip orda yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Yada iş okul durumuna göre hobilerinize göre yeni insanlarla tanışacağınız ortamlara girin. Böylece bulunduğunuz yere yeni gelen zorlamayla birarada olduğunuz insanlar yerine gerçekten düzgün insanlarla birlikte olursunuz o bayanların sizi neden dışladığını fazla düşünmezsiniz. Zaten o 3 lü içinde de illa 2 kişi daha yakındır bi Zaman sonra üçüncüyü dışladıklarında o kişi sizinle yakınlaşma ihtiyacı duyacaktır. O vakit öğrenirsiniz neden dışlandığınızı. Biraz zaman yani ;)
Arkadaşlara da katılıyorum ayrıca mutlaka sizde özendikleri bişey vardır ki dışlanıyosunuz biri paraya biri daha güzel oluşunuza biri eşinizin sizi Nasıl el üstünde tuttuğuna vs takılmıştır çok büyük bişey olmasına gerek yok içlerinden birinin içi fesatsa kıskançsa diğerlerini de zehirlemiştir

Hiiic uzulmeee dislandigin ortama gitme bulunma bile..ne guzel isin varmis evinle esinle ilgilen.degmez bundan sonra sana haber verseler bile yapmacik olursun..gercek dost zor.

Yeni insanlar tanımaya çalışıp kendinize arkadaşlar bulun. Mesela bi spor salonuna gidip orda yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Yada iş okul durumuna göre hobilerinize göre yeni insanlarla tanışacağınız ortamlara girin. Böylece bulunduğunuz yere yeni gelen zorlamayla birarada olduğunuz insanlar yerine gerçekten düzgün insanlarla birlikte olursunuz o bayanların sizi neden dışladığını fazla düşünmezsiniz. Zaten o 3 lü içinde de illa 2 kişi daha yakındır bi Zaman sonra üçüncüyü dışladıklarında o kişi sizinle yakınlaşma ihtiyacı duyacaktır. O vakit öğrenirsiniz neden dışlandığınızı. Biraz zaman yani
Arkadaşlara da katılıyorum ayrıca mutlaka sizde özendikleri bişey vardır ki dışlanıyosunuz biri paraya biri daha güzel oluşunuza biri eşinizin sizi Nasıl el üstünde tuttuğuna vs takılmıştır çok büyük bişey olmasına gerek yok içlerinden birinin içi fesatsa kıskançsa diğerlerini de zehirlemiştir
kesinlikle bi mikser vardir katiliyorum

Aynısı benim başıma geldi ve insana fena koyuyor bu durum o yüzden boşver diyemeyecegim aynı binada oturan 4 gelindik oturmalar falan yapardik ve bikaç kere üçünü toplanmış olarak bastım tesadüfen kaç kere hemde ve ben asla sormadım neden dışlandim diye görünce yüzlerine bile bakmadım ne selam ne bişey onlar marka etsin noldu buna diye gerçi sormadilar bile noldu diye demekki değer vermeye hiç değmyen insanlarmis

Merhaba, belki diğer iki kişinin kimyası daha yakındır. Birbirlerini daha samimi buluyorlardır ve bu yüzden sizi dışlamak gibi bir amaç edinmedikleri halde kendiliğinden daha da yakınlaşmışlardır.

Size bir garezleri yoktur. Kıskançlık, küçümseme, gruptan uzaklaştırma vs. yoktur. Sadece ikisi yalnızken daha çok eğlendiklerini, daha iyi anlaşabildiklerini gördülerse daha sık görüşmeye başlamışlardır. Herhangi bir kimse suçlu değil yani. Takılmayın, yeni insanlarla tanışın.

Bunu cok dusundum. Gercekten kimseyi bunaltacak kadar konustugumu sanmiyorum. Rahatsiz edecek seyler de soyledigimi sanmiyorum ama olabilir yani neden olmasin. Belki de oyledir, belki de gunden tamamen cikmam isabet olur.
Belki de gercekten durduk yere olmustur.. Oyle ise artik peslerinde dolanir duruma dusme.. Kusluge filan gerek yok, dogru da degil zaten.. Ama mesafeni koy..

Bu kadar çok arkadaşlarla görüşmek, her gün her gün içli dışlı olmak... Neden bu kadar önemli ki sizin için?
Önemsemeyin, evinizle barkınızla eşinizle varsa çocuğunuzla ilgilenin. Onlara ve kendinize vakit ayırın.
Arkadaşlarınızın hepsi üniversiteli, her gün birbirlerinde çay kahvedeler, hiç dedikodu yapmazlar, bence siz hayal kuruyorsunuz! Öyle bir Türk kadını yoktur. :KK12: Olsa bilirdim.

Bu kadar çok arkadaşlarla görüşmek, her gün her gün içli dışlı olmak... Neden bu kadar önemli ki sizin için?
Önemsemeyin, evinizle barkınızla eşinizle varsa çocuğunuzla ilgilenin. Onlara ve kendinize vakit ayırın.
Arkadaşlarınızın hepsi üniversiteli, her gün birbirlerinde çay kahvedeler, hiç dedikodu yapmazlar, bence siz hayal kuruyorsunuz! Öyle bir Türk kadını yoktur. :KK12: Olsa bilirdim.
Hem üniversite mezunu yok mu işleri bu arkadaşların? Ne öyle yok günler yok dedikodular çıkın şu evhanımı modundan allasen:)))

Arkadaslar yazdiklariniz beni baya ikna etti. Bence ucu daha Iyi anlasmasindan ote bana karsi Bir dislama operasyonu var. yoksa birden olacak sey degil bu. Dediginiz Gibi demek ki arkadas degiliz, demek ki birbirimizi, en azindan onlar beni sevmediler. Kendileri bilirler.

Bu aslında her zaman için toplumda böyledir. önce tanısma ortamı olusur yavas yavas tanıma gercekleşir daha sonra herkes kendi ayarını seçip ona göre bi gruplaşma içine girer. kafanı takacagın bir durum yok rahat ol bu her yerede olan birsey her insan kendi seviyesince bir yol tutar sen de görüşme derim = )

Bu aslında her zaman için toplumda böyledir. önce tanısma ortamı olusur yavas yavas tanıma gercekleşir daha sonra herkes kendi ayarını seçip ona göre bi gruplaşma içine girer. kafanı takacagın bir durum yok rahat ol bu her yerede olan birsey her insan kendi seviyesince bir yol tutar sen de görüşme derim = )
Hayir Her yerde Oyle degil. Biz eski yerimizde 4 kisiydik ve hic birbirimizi dislamadik. Biri otekini daha Cok sevse bile ortamda liseli Gibi gruplasma, dislama yoktu, ayrim yapmazdik, kimseye ayip yapmaz, kirici olmazdik.

Ne güzel arkadaşım bırakın kendi hallerine yapsınlar günlerini.işyerinden oluşturun arkadaş çevrenizi.üzmeyin kendinizi derim...
Gercekten uzucu ama ya. Surekli beraberler. Surekli beraber avm ye gidiyorlar, birbirlerine gidiyorlar, aksamlari bulusup manti, sarma yapiyorlar. Baya baya kankiler ve egleniyorlar. Ben disarda kalanim. Ne yalan soyleyeyim koyuyor insana.

Onlar su an Ev hanimi. Ben calisanim.
Tamam mesele anlaşıldı o zaman.onların muhabbeti çok farklıdır daha sığdır konular bellidir bu nedenle birbirleriyle anlaşmaları çok normal.Siz istediğiniz kadar iyi olun fark etmez master yapan çalışan bir kadın olarak onlara uygun değilsiniz esas sorun bu.
Tamam üni mezunu olabilirler ancak kendilerini geliştirmiyorlarsa sığ kalmaları çok normal.
Ben olsam keserim iletişimi böyle insanlarla uğraşacağıma yalnız kalırım daha iyi.

Tamam mesele anlaşıldı o zaman.onların muhabbeti çok farklıdır daha sığdır konular bellidir bu nedenle birbirleriyle anlaşmaları çok normal.Siz istediğiniz kadar iyi olun fark etmez master yapan çalışan bir kadın olarak onlara uygun değilsiniz esas sorun bu.
Tamam üni mezunu olabilirler ancak kendilerini geliştirmiyorlarsa sığ kalmaları çok normal.
Ben olsam keserim iletişimi böyle insanlarla uğraşacağıma yalnız kalırım daha iyi.
Hicbir zaman master muhabbetimle kimseyi sikmadim, buna da Cok dikkat ettim. Zaten gruptan cikarilmis durumdayim. Sadece haftada bir gune gidiyorum. Ondan da cikarsam kimsenin umrunda degil ki. Tavsan-dag meselesi.

Siz ne iş yapıyorsunuz?
Statünüz onlardan farklı. Onlar bunu biliyor. Ekonomik Özgürlüğü olan bir kadınsınız, sizinle bu şekilde görüşmek istemeleri normal.
Siz belki de onların hayal ettiği herşeyi yapıyorsunuz. Olamaz mı? Olabilirrrr :KK49:

Back
X